אנשים בעיה

מירב ד

New member
לא שזה מעניין.... אבל...

לי הייתה בכיתה חברה שקרו לה גם מירב... וגם למורה שלנו קראו מירב... הייו רגעים שחשבתי שאני אתחרפן... "מירב!" "מה??" "לא את.. השניה..." "מירב" "מה?" "לא את... המורה..." עד שהחלטתי שאני מתעלמת... לא עונה יותר... ואז זה... "מירב" "מירב.." "מירב??" "מירב!!!" "מירב!! למה את לא עונה????" "מי.. אני??" מירב "מה?"

De-Panther

New member
יש לי 2 ידידות שקוראים להן חן אני..

לא יודע אם הן מכירות כי אחת היא מהכיתה שלי ואחרת בכלל משכבה שונה אבל לפני כמה ימים הן היו אחת לייד השניה ואני קולט את זה אז אני צועק חן!!!!!!!!!!! הן שואלות מה לא את השניה...

taz512

New member
אמרתי את זה כבר

הנושא הוא: אינדיאנים בתקופת המערב הפרוע, וזה לא מה לכתוב, ראשי מלא מידע על הנושא, פשוט הוא לא יוצא מהאצבעות על הנייר (או המסך). ואפי, התשלום יהיה כרגיל פאקט שיעובר ברגע שיצוא המשימה דרך המסרים האישים. טאז, השד והנושא

BIH 93

New member
טוב - פוקוס!

אני יודע שזה קשה - תשכח מזה שיש לך דד ליין - זה פשוט הכרחי הלחץ אוטם לך את המוח אני יודע זה קורה לי כל הזמן כשאני צריך לעשות עבודה ויש לי רק עוד שעתיים להגשה

BIH 93

New member
אוף ../images/Emo10.gif

טוב בוא נראה, הכתבה צריכה להיות בנושא מסויים ? כי בצבא גם היה לי מדור בעיתון של הבסיס וזה גם קרה לי בגלל זה אני מנסה לראות עד כמה הניסיון שלי יוכל לעזור

resputin

New member
טאזי,

אם אתה כ"כ מיואש שתבוא לחפש פה עוד עזרה, והשיטה שלי לא עזרה- תרים צלצול, מקסימום נקשקש קצת בטלפון\צ´אט ואני אעזור לך לחשוב על אינדיאנים במערב הפרוע (|חלחלה| ואתה עוד עושה על זה סדרת כתבות...)

The ArchAngel

New member
היתרונות בלהיות עורך...

אין עורך שיצעק עליי כשנאי מחליט לכתוב את הכתבה שלי רבע שעה לפני שהעיתון נשלח

De-Panther

New member
החסרונות: אנשי עיר וירטואלית עצבנים

כי אתה לא שם את הכתבות שלהם
או כי אתה עורך אותן יותר מידיי

למעלה