אנשים בעיה

taz512

New member
אנשים בעיה

התיישבתי ליד המחשב במטרה לעבוד. היום אני צריך לכתוב כתבה לעיתון רשת שאני אחד מכותבי המערכת, ואני חייב לשלוח את הכתבה לעורך הלשוני שלי הלילה. ואני יושב מול הוורד מסתכל וכלום לא יוצא. ניסיתי כבר את כל השיטות שלי, כוס שוקו, מוזיקה ברקע, לפסוע בחדר, לפסוע בחוץ, לקחת הפסקה של רבע שעה. כלום לא עובד, המילים לא יוצאות לי מהידיים. יש לכם איזשהי הצעה? אני חייב לסיים את הכתבה הזאת הלילה ובקצב הזה היא לא תסתיים גם לגליון הבא. מישהו משהו? שד נואש פה. טאז, השד והבעיות

maayan15

New member
אממ....

תעצום עיניים, תספור מ100 ל-0....ותחשוב על הנושא של הכתבה....אולי ככה זה יבוא....

taz512

New member
ניסיתי עד 150

בשביל המומנטום, ולא עובד. ועכשיו התיבה הקטנה בלמטה של המסך שכתוב עליה וורד צוחקת אלי, אני נשבע לכם זה נראה כאילו היא לועגת לי, היא כאילו אומרת "אתה לא מסוגל אלי, כלום לא יצא לך מהידיים היום". אני משתגע, אני חייב לסיים את הכתבה המחורבנת הזאת! טאז, השד והטירוף

ואני אשאל אותך שאלה

האם עניין הכתבה הונחת עליך מהיום להיום, או שמה ידעת כבר זמן רב שעליך לעשות זאת, וכעת לאחר שדחית לרגע האחרון הלחץ מוציא ממך את כל היצירתיות? אני יודעת, לדוגמא, שכאשר אני צריכה לכתוב עבודה, אם אני עושה זאת מבעוד מועד יש לי זמן והכל זורם. אם אני מחכה לרגע האחרון אנ כועסת על עצמי שדחיתי את זה, הלחץ, העצבים, והידיעה ש´אני פשוט חייבת לחשוב על משהו´ מעבירים אותי על דעתי. ובכל זאת, למרות שאמרת שניסית הכל, מה שאני הייתי עושה זה לצאת לעוד סיבוב בחוץ, עשרים דקות ככה, לחזור, להכין כוס קפה (בלי סיגריה!), לשבת מול המחשב ולנסות להירגע כמה שיותר. לא לחשוב שאתה חייב לסיים את זה, אלא רק להתרכז בכתבה. בהצלחה!
שירה

maayan15

New member
יש לי עוד שאלה...

יש לך נושא מסויים לכתוב עליו?.....כי אם כן אז יש לי רעיון...

taz512

New member
תשובות

ידעתי על הכתבה מחודש שעבר, כאילו יש לי דד לין קבוע, פשוט זה ברח לי מהראש, ואתמול נזכרתי בזה. ובדרך כלל אין לי בעיה לכתוב תחת לחץ. וגם הנושא כבר קבוע כי זאת כתבה המשך בתוך סדרת כתבות. הנושא הוא אינדיאנים במערב הפרוע. ושירה לצאת החוצה בקור הזה? התחרפנת? אני אחרי מקלחת, המקום היחיד שאני הולך אליו זה למיטה. קר בחוץ!!!! הצילו!!!!!!!!!!!!! טאז, השד והעזרה

maayan15

New member
אוקיי...יש לי רעיון...

אני מודה שהוא עלול להישמע קצת (או הרבה) מטומטם..אבל זה רעיון.. תכתוב שטויות!...אני רצינית...יש משהו שאתה יודע שהוא לא נכון-תכתוב!...וככה תמלא דף בשטויות על הנושא....ואז תתקן את הדברים הלא נכונים ותארגן את הסדר שיהיה כמו שצריך...ויש לך כתבה!

מיטללל

New member
מה אתה יכול לעשות?

פתוח את הוורד. תתחיל לכתוב מילים. משפטים. כל מיני נקודות שתרצה להתייחס אליהן. באופן מאוד מבולגן. ורק אז תתחיל לסדר ולבנות מזה כתבה. בסוף יצא מזה משהו.

בוא נהיה מעשיים:

כמה מילים, מה בדיוק על המערב הפרוע, האם זה על סוסים או (לתקוותי) משהו שיכול להכיל גם נושאים אחרים, וכמובן - כמה כסף אקבל עבור עזרתי האדיבה.

דן צ

New member
אולי תעזרו גם לי

מחר אני הולך לראיין לכתבה בעיתון שתי מורות בבית הספר שמלמדות באותה השיכבה עם אותו השם הפרטי , אני גם אשוחח עם התלמידים וגם עם מנהלת בית הספר, אני צריך רעיונות לשאלות, שיהיו שאלות תותחיות.

סליחה, שכחת דבר חשוב

מה נושא הכתבה !!!. מעבר לזה, אני עדיין תוהה מדוע החלטת לשתף אותנו בעובדה שלשתיהן אותו שם פרטי, ומדוע זה רלוונטי לבעיה.

דן צ

New member
זהו נושא הכתבה

שתי מורות צעירות עם אותו שם הפרטי שמלמדות בכיתות מקבילות. הכתבה תתעמק בבילבולים שנוצרים עקב כך. אוף , את קשה.

לא מתאפקת.

זה נושא הכתבה ?!?!?!?. אחי, זה סקופ מטורף, למה להשאיר אותו חבוי במעמקי עיתון העיר (האם שמו "בית שמש שלי" או שמא חלמתי על כך בלילה?). עליך להפיץ אותו לכל מערכות עיתוני הבוקר הנפוצים, לשריין מיד ראיונות בלעדיים בשתי הרשתות הארציות, וכן לרכוש מיד את זכויות התסריט, הסרט, והפצתו ברחבי העולם. לדעתי, ולצערך בכך ששלחת הודעה לפורום, כללת גם את דעתי בין שאר הדעות, עליך לשאול מספר דברים בסיסיים: אילו מקרים משעשעים ארעו בעקבות בלבול השמות? איך חשה ציפי א´ כשלבית הספר הצטרפה ציפי ב´? מדוע לא הומצא כינוי חיבה לאחת מהציפיות על מנת למנוע את הבלבול? האם שתי הציפיות הינן חברות או שמא יריבות בדם? כיצד חשים התלמידים עקב הכפילות המסוכנת? מדוע מנהלת בית הספר אישרה את מינויה של ציפי ב´ למחנכות, בעוד שידע שישנה כבר ציפי א´? האם לא צפה את הבעיות? ולשם השעשוע, הכנס את ציפי א´ לכיתתה של ציפי ב´ ולהיפך, וצור סיטואציה משעשעת בה כל כיתה תמליץ ותייעץ למורה המתחרה כיצד להדמות עד כמה שאפשר למורתם הנערצת. וברצינות דנץ, אל תפספס את הסיפור. זו יכולה להיות תחילתה של קריירה מפוארת.

דן צ

New member
אפי היקרה !

רק משהו קטן לומר לך.......... תקפצי לי ובכך החזרתי לך מפעם שעברה

דן צ

New member
דרך אגב לא מדובר בציפי

אלא בליאת ואני אגלה סוד קטן רק לך, אבל שישאר בנינו אחת המורות היא ......... אחותי. והמורה ליאת השנייה היא המחנכת של הבן שלי. ואל תגלי לאף אחד, תשבעי לי.

דן צ

New member
../images/Emo105.gif צודקת שירה ../images/Emo105.gif

אבל העיקר שהמסר הובן והועבר

למעלה