אנשים בני כמה אתם ? אני בת 18 מרמת גן
צ צאצי New member 6/6/04 #6 אנשים אתם מבינים שזה פורום של ילדים קטנים אבל הוא מנוהל ע"י ילדים גדולים -זה לא זה רע בדיוק ההפך !!!! אני מאמינה שהסדרות שלנו , הסדרות שאנחנו גדלנו עליהם בהרבה יותר טובות ובעלות מסר מאשר של היום (לקח לי חצי שנה להבין מה יוגי הו רוצה ) אוהבת צאצי
אנשים אתם מבינים שזה פורום של ילדים קטנים אבל הוא מנוהל ע"י ילדים גדולים -זה לא זה רע בדיוק ההפך !!!! אני מאמינה שהסדרות שלנו , הסדרות שאנחנו גדלנו עליהם בהרבה יותר טובות ובעלות מסר מאשר של היום (לקח לי חצי שנה להבין מה יוגי הו רוצה ) אוהבת צאצי
H horse girl1 New member 8/6/04 #12 אני בת 13 מרמת גן../images/Emo121.gif../images/Emo180.gif ונראה לי שגם פה כמו תמיד אני הכי קטנה
P PRINCESS GINA New member 8/6/04 #15 ולמה עזבת../images/Emo35.gif דווקא נחמד פה../images/Emo45.gif איפה גרת ביבנה אני למדתי ביסודי בביאליק אז לא למדנו באותו בית ספר... גרת בשכונות הצבאיות נווה אילן
ולמה עזבת../images/Emo35.gif דווקא נחמד פה../images/Emo45.gif איפה גרת ביבנה אני למדתי ביסודי בביאליק אז לא למדנו באותו בית ספר... גרת בשכונות הצבאיות נווה אילן
צ צאצי New member 8/6/04 #16 גרתי ליד בית ספר גינצבורג אני חושבת ? אני לא כל כך חושבת עזבתי כי עברנו לרמת גן הייתי בקבוצת הכדורגל של יבנה אבל בתקופה שבדיוק קמה הקבוצה הייתי השוערת הראשית אוהבת צאצי
גרתי ליד בית ספר גינצבורג אני חושבת ? אני לא כל כך חושבת עזבתי כי עברנו לרמת גן הייתי בקבוצת הכדורגל של יבנה אבל בתקופה שבדיוק קמה הקבוצה הייתי השוערת הראשית אוהבת צאצי
P PRINCESS GINA New member 8/6/04 #17 פששש...יפה לך..../images/Emo45.gif אני הייתי בשורת המעודדות בטח...