אנשים..|בלוןכ| אני 'צכה שתשימו פה אייקונים שהכנתם.. כמו |מתרגש| ו|סוגד|.. קיי?
C coolit New member 25/7/03 #1 אנשים..|בלוןכ| אני 'צכה שתשימו פה אייקונים שהכנתם.. כמו |מתרגש| ו|סוגד|.. קיי?
V vodkafinlandiarules New member 25/7/03 #2 הממממ..אחד ש-אולי- לא ראיתם? ? המממ, אין לזה הגדרה, הוא סתם מוציא לשון..
D De-Panther New member 25/7/03 #4 |פנתר|ובזכותו יש לי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif חולצה של אייסיטי וכמובן יש את |אביגיל| וגם יש סתם משהו שאני קורא לו |שנידור| בגל שהוא מזכיר איזושהי ילדה מעצבנת מהכיתה שלי
|פנתר|ובזכותו יש לי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif חולצה של אייסיטי וכמובן יש את |אביגיל| וגם יש סתם משהו שאני קורא לו |שנידור| בגל שהוא מזכיר איזושהי ילדה מעצבנת מהכיתה שלי
מ מלאכית16 New member 25/7/03 #10 תודההה...../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo110.gif
צ צו צאנג New member 25/7/03 #9 הילה..... זה... זה... מכוער../images/Emo70.gif סתאאאאאאאאם זה מדהים!!!! ברצינות! זה נראה כמו האייקונים של תפוז! זה ממש יפה!! אהבתי מאוווד את |נמס| ואת |מזילה ריר| ואת כל אלה שקשורים לה"פ ועוד כמה..! אבל ברצינות, הם ממש יפים!! יא מוכשריית אייקונים!
הילה..... זה... זה... מכוער../images/Emo70.gif סתאאאאאאאאם זה מדהים!!!! ברצינות! זה נראה כמו האייקונים של תפוז! זה ממש יפה!! אהבתי מאוווד את |נמס| ואת |מזילה ריר| ואת כל אלה שקשורים לה"פ ועוד כמה..! אבל ברצינות, הם ממש יפים!! יא מוכשריית אייקונים!
מ מלאכית16 New member 25/7/03 #11 את רעה../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif סתאאאםםם.. חולה עלייך דידי תודההההה...
צ צו צאנג New member 26/7/03 #12 *אפצ'י* הדבקת אותי../images/Emo70.gif עכשיו גמאני חולה עלייך! לאאא, אני חולה על........................ עלייך
*אפצ'י* הדבקת אותי../images/Emo70.gif עכשיו גמאני חולה עלייך! לאאא, אני חולה על........................ עלייך