אנשים בוא נעשה

bariska

New member
מישום שמשעמם אז אני יענה על הסקר

הזה בפעם ה310252134952379256 1. שם:בריסקיסקיס איסיקיו:207189740,תודה אמילי:) מסנג`ר:אין 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 30.10 4. כינוי: באריסקה 5. תכונה טובה: אין 6. תכונה רעה:
7. חולשה:
8. אובססיות: אין 9. פדיחה: פעם באמצע טקס בטעות היתיישבתי על המורה שלי לתנך
10. כאב: ראש? 11. משאלה: אין 12. זיכרון רע: אין 13. זיכרון טוב: אוהו 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מממ 15. געגוע:
16. פחד: אין 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: ראחט לוקום ופלאו 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אין כזה 22. שתייה מועדפת: אין 23. קינוח מועדף: עוגה שוקולד גילדה שלוק 24. ממתק מועדף: לא אוהב 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: דוב 28. חיית מחמד [אם יש]: אח 29. ספורט מועדף: יש יותר מידי 30. מספר מזל: 13,7 31. ספר: מוח
32. סרט דיסני מועדף: כיפה אדומה 33. סרט: לילות בוגי
34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: אין 37. מקצוע אהוב: ספורט 38. מקצוע שנוא: כל השאר 39. מקום בעולם: בת-ים 40. המעשה הכי נועז שעשית: ממ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יותר מידי 42. פריט לבוש מועדף: בגדי ספורט 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ: קיץ וחורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? לא 48. שקיעה או זריחה? לא 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא 50. ג´ינס או סתם מכנס? לא 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? לא 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? אפרסק 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: אין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אין 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..?אין 67. שמות החברים הכי טובים שלך: כולם חברים שלי 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ואפשר גם להוסיף תמונה :)

טוב נו.. שוב ../images/Emo4.gif

. שם: קרן, קטיה. מה שבא לכם
איסיקיו: לא זוכרת ת'מספר נו.. יש ברשימה. מסנג`ר: [email protected] 2. גיל: 15 עוד מעט
3. תאריך לידה: 29.11 4. כינוי: ממממממממ... יש הרבה. כל אחד ממציא לי משו שונה.. אבל לאמא אני KATJONAK ("מיאו, חתולה
") 5. תכונה טובה: אני יודעת להקשיב. 6. תכונה רעה: אני מתעצבנת מהר, וגם כשאני מתחילה לדבר אני לא שותקת
7. חולשה: חיוכים, הכלבה שלי, חנויות וסטודיואים לאומנות (
) 8. אובססיות: ציור, הכלבה הטמבלית שלי
9. פדיחה: חחחח נפלתי במדרגות בבצפר מול הרכז שלי
חח אבל היו הרבה
10. כאב:
נו.. למה? קיריל תגיד להם
11. משאלה: אם אני אספר זה לא ייתגשם
12. זיכרון רע: נו אוווווווווף...קיריל!!!
13. זיכרון טוב: ממממממ... לא זוכרת
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ממממממ.. אוף נו אני סנילית.. רדו ממני
15. געגוע: אושר?
16. פחד: להישאר לבד.. אבל ממש לבד.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
18. קמיע [אם יש]: ממממממ... לא יודעת
19. החג האהוב עליך: חנוכיישן! סופגניות זה יאמי, והיומולדת שלי בסביבות חנוכיישן תמיד
20. אוכל מועדף: המבורגריישן!
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: פטריות
בעעעע 22. שתייה מועדפת: ספרייט, תה. 23. קינוח מועדף: כל דבר מתוק (מה 'כפת לי? אני לא משמינה ממילא P: ) 24. ממתק מועדף: נו.. 'סתכלו למעלה P: 25. עוגה מועדפת: טעימה
26. צבע מועדף: כחול ושחור 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: נו אופקורס! הטמבלית שלי רדה
29. ספורט מועדף: טניס ושחייה 30. מספר מזל: אין לי.. נראה לי
31. ספר: עכשיו או לעולם לא.. אויי איזה ספר
32. סרט דיסני מועדף: חחח מה זה סרט דיסני?
סיפור? סינדרלה.. סרט נורמלי? טיטאניק, אי. טי. נו, אני חננה
33. סרט: הווו, טיטאניק, אי. טי.
34. שחקנ\ית: ממממ..שחקנית, דונט נואו. מה שכן, תמיד, אבל תמיד הייתה לי חולשה לברוס וויליס.. איי ברוס תעשה לי דונאט! 35. זמר\ ת: אמינם שקסי שלי
36. סדרה מעודפת: יש יותר מדי.. נו.. אבל אחת שאני מוכנה למות בשביל לראות אותה שוב (בעצם, אם אני אמות אני ממילא לא אוכל לראות
) זה דוסון קריק.. אוף, אני מתגעגעת
37. מקצוע אהוב: ממממממ..
38. מקצוע שנוא: בע, יותר מדי! 39. מקום בעולם: יפניישן.. חיחי.. אבל לגור? אמריקה.. או הולנדיישן.. מה שיבוא. 40. המעשה הכי נועז שעשית: נו
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נו קיריל!
42. פריט לבוש מועדף: מכנס האקס בוי השקסי שלי
43. ההמצאה של כל הזמנים: מוזיקה! רוק! מוזיקה! אומנות! רוק! ציור! רוק רוק רוק!!! (הגזמה
) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ: חורף אהובי.. תחזור
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? ממ קצת כזה. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? רק וופל! 48. שקיעה או זריחה? זריחה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? ממ, לא. 50. ג´ינס או סתם מכנס? מאזתומרת סתם מכנס? מממ ג'ינס ואקס בוי
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גם וגם. כשצריך.. 52. מלפפון או עגבניה?
קשה.. אני בעד עגבניה
53. קור או חום? תלוי מתי
אבל קור זה יותר חביב ורומנטי ולא מזיעים ומסריחים ממנו
חוצמזה, הוא בא עם החורף.. אוי חורף
54. לישון או לקום? חחח נו.. לישון! 55. חוף או הרים? ממ.. הרים.. חוף רק בלילה כשממש אין שם אפ'חד יותר.. ללכת לחשוב.. (דאם ירושלים! רוצה ים
) 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל
57. תות או בננה? גם וגם
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה.. 59. שיר שגורם לך לצחוק: מיי באנד של די 12.. אוי, החיקוי של המקסיקני הורג אותי! 60. שיר שגורם לך לבכות: יותר מדי
61. השיר של כל הזמנים: ANGELS של רובי השקסי.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין כזה. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: feels like home, angels 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חח מה אכפת לי? אני כבר אהיה מתה
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: ממממ... לוזוכרת.. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..? אומרים שאני יפה. אני לא. (סוניה, תגידי להם!
) חיצונית, אני בנאדם רגיל. עם קצת יותר נקודות עדינות מהממוצע.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: פולינו'ש וסוניה (אבל היא יותר כמו אחות אז היא לא נחשבת.. מואהאהאהאהא!
) 68. הגלידה הכי טעימה? פינה קולדה
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? היא קרועה בטירוף.. חחח וואי, פולינה את קרועה.. אני מתגעגעת
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה לי?! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לודעת.. מה שהשיעמום מוביל אותי אליו... 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? נו..
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ממממ.. לא משנה
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי..לא חוויתי עדיין
75. באיזה פורומים אתה? רק זה
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? תלוי מי הבנאדם.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך.. ואז, כשמסתכלים קרוב- העיניים
78. יש לך חבר\ה? נו..
קיריל תגיד להם! 79. כמה אחים ואחיות יש לך? ג'מוס אחד.
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ממממ.. אולי.. אני ואחי זה קשר מסובך.. נראה לי לא נסתדר כחברים...
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פוקחת עיניים! כמה בוגר
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? עוצמת עיניים! כמה בוגר...
83. מה התחביבים שלך? ציור 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הטמבלית היפה שלי..
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון.. געגוע לכולם
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חח איזה שאלות יא וואראדיק.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? חחח נו תצילו אותי!!!! 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מממממממממממממממממ... לא'דעת. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] נוווווווווווווווווווווווווו

מותק תשתקי את ממש יפה!!!

פשוט יפייפיה!!!!!! מטומטמת יפייפיה שלך זה אני או רדה??? חחח

:))))

"פולינה את קרועה.. אני מתגעגעת..." גם אני קרועה:))) חחח הא בעצם אנחנו שתינו קרועות(אני ואת) זוכרת איך הצטלמנו במצלמת וידאו???חחחח איך אפשר לשכוח:)

Janem

New member
שאלות למנהל הנערץ שלנו!!!!

דברים שעלו לי לראש: 1) שכלבים עוברים לידך ברחוב הם: א) נובחים עליך ב) מתעלמים ממך ג) מתנפלים עליך ד) משתינים עליך 2) אתה טס במטוס טיסה של 12 שעות, מת ללכת לשרותים אבל הם מקולקלים, כמובן, המעשה שלך: א) מתאפק, מתפוצץ, אבל שורד ב) פורץ ת'דלת של השרותים קיבינימאט ג) מתפנה ד) כל התשובות נכונות 3) מה עדיף?, כלא תאילנדי או כלא טורקי? א) כלא?, מניפולציות!!!! ב) כלא אוזבקי ג) למות עם הג'וקים ד) אני פטריוט, לעזאזאל!!!! 4) כשאני שיכור: א) אני שר קלינקה מויה ב) אני שר ת'קטיושה ג) אני שר: גורוד זולוטוי ד) מי?, מה?, סבא?, סבתא? 5) כשאני לא מנהל ת'פורום אז אני א) אין מצב שכזה ב) נח ג) נח ד) אין מצב כזה ה) א ו-ב ו) א ו-ד נ.ב הכל בצחוק, שאלות פסיכולוגיות אז תענה "ברצינות!!!! J-stands for janem

Janem

New member
המשך...

עוד שאלות!!! 5) שתי מכוניות נסעו מa לb במשך אינסוף זמן בזמן הזה 4 פילים חתו 5 יבשות במשך 6 שעות על קורקינט איזה תוצרת היה הקורקינט: א) סין ב) תאילנד ג) טיוואן ד) הונג קונג 6) אני קומקום, משמע אתה: א) צנצנת ב) ארנבת ג) שמיל, חתול לא רגיל ד) קנקן 7) איזה אות באה בין ז' לח' א) ב ג) ד ד) ה ה) ו ו) ז ז) ז 8) מה יותר שווה-

ארגגגג.....!

אתם לא עושים את זה נכון! פותחים שרשור חדש שבראשו רשום על מה הוא ורשום את מי שואלים ואז משרשרים שאלות! לא שאלונים ולא בטיח... תנו לקיריל (כי הוא המנהל.. כבוד!) שיבחר מישהו שכותב כאן ויפתח שרשור בסגנון "בלה בלה בלה... שרשרו שאלו ל ________ בלה בלה בלה" ואז אותו אדם יענה על השאלות...

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחח, א-הה...

מי אמר שיש דרך נכונה לעשות את זה?

leahle

New member
חחחחחח

את צודקת! במיוחד שאני מכירה את זה מפורומים אחרים וזה כמובן צריך להיות בשירוש חדש תחת כותרת בסיגנון איש השבוע ואז שם משרשים שאלות והוא עונה, אבל תודי שזה חמוד לראות אותם מתאמצים לעשות משהו..... :)

את צודקת זה הרבה יותר נכון

מאשר לענות סתאם על שאלונים!!! בוחרים כל יום אדם אחד מהפורום.. כמובן מהפעילים!!! וכל אחד משרש שאלה או שתיים.. אם עולות עוד שאלות בעקבות התשובות אז שואלים גם אותן.. מותר לשאול ה-כ-ל!! לדוגמא היום אפשר לקחת את ילדת היומולדת שלנו .. וילדגירל.. (סתם דוגמא לא לצלוב אותי!) השאלונים האלה נורא ארוכים ונורא מעיק לקרוא אותן... גם התוכן שלהם נורא יבש.. שם: כתובת: .... הבנתם את הרעיון!

wildgirl1

New member
אני לא צולבת אותך .......

אבל להפך בגלל שיש לי יומהולדת תני לי לבחור את מי לשאול???

למעלה