אנשים בוא נעשה

wildgirl1

New member
אנשים בוא נעשה

שירשור של משהו שמח? משהו נחמד? או מעניין? תנו רעיונות נחמדים אולי נשחק איזה משחק או משהו... מה אתם אומרים?

s h u r i k

New member
זוכרים, לפני המיפגש הראשון

מישהו הציע להעיק כל יום על חבר אחר בפורום, יאנו לישאול אותו כל שאלה שהוא רוצה והוא צריך לענות... אולי ננסה את זה????

רעיון מגניב! (אם כי גנוב מפורומים

אחרים..) בוחרים מישהו ושואלים אותו כמה שאלות שרוצים.. ואז הוא בוחר את הבנאדם הבא שישאלו..

vk3

New member
אמממ... תתחילו לתת הצעות לשאלות ../images/Emo70.gif

ymz

New member
מישהו הזה זאת אני ואני ואני לא

מישהו אני מישהי

יש לי משהו שמח!

מצאתי MARGANTSOVKA לזיהום באצבע שלי.. אה וגם דברתי עם חברה טובה.. ויש לי מולי בורקסים עם תפוחי אדמה שאני הולכת לזלול ברגע שתתחיל ER... מה איתכם?

s h u r i k

New member
אני יוצא החוצה עוד מאט

ליקנות סיגריות ואז לחרוש על הפלאפון!!!!

Angel lips

New member
צריך לבחור אדם לעשות רשימה

ולהפציץ בשאלות לא מתוכננות...

Janem

New member
שיצא הכוכב הראשון לשמיים ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

wildgirl1

New member
בואו נישאל מישהו?

אממ מה אם לשאול משהו את קיריל??? למישהו יש רעיונות?

PoisoN LipS

New member
אפשר תשאלון הזה>>> למלות כל מי

שרוצה כי יש חדשים :) 1. שם: איסיקיו: מסנג`ר: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתייה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג´ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ואפשר גם להוסיף תמונה :)

לא עניתי על השאלון הזה אז אני יענה

בשימחה:) 1. שם:סוניה איסיקיו:124390121 מסנג`ר:[email protected] 2. גיל: 18.10 3. תאריך לידה:02.10.1985 4. כינוי: פה בפורום??Sweet Russian Girl 5. תכונה טובה: טובת לב,חוש הומור.. 6. תכונה רעה: עצלנות,ביישנות.... 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: הרבה 13. זיכרון טוב: הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: לאהוב שלי.... 16. פחד:שיקרה משהו ליקירים שלי(משפחה,חברים) 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: סילבסטר,ל"ב בעומר... 20. אוכל מועדף: ממ יש הרבה....לא יודעת מה לבחור...אבל אני אוהבת איטלקי,סיני חח כל מיני.. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אבוקדו איכססססססססס 22. שתייה מועדפת:פאנטה,קפה.. 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: הכל!!!חולה על זה:) 25. עוגה מועדפת: עוגות עם קרם 26. צבע מועדף: סגול ותכלת 27. חיה מועדפת:כלב,דולפין,וסוס 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבה חמודה ששמה קנדי 29. ספורט מועדף: ממ אני לא עוסקת בספורט אבל אוהבת לראות לפעמיים כדורגל.. 30. מספר מזל: 31. ספר: לא קוראת..
32. סרט דיסני מועדף: ממממ את כולם כמעט 33. סרט:טיטאניק,נערה בהפרעה.. 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי,מישל פייפר,בראד פיט... 35. זמר\ ת: יש ממש מלא!!!לדוגמא:אמינם,כריסטינה אגילרה,נטלייה אוריירו,sasha project,ויטאס(רק בגלל שהוא דומה לאח החמוד של קטיושה חחח סתם...) 36. סדרה מעודפת:כל מיני טלנובלות,למשל קשר דם.. 37. מקצוע אהוב: אנגלית,סוציולוגיה.. 38. מקצוע שנוא: מתימטיקה ותנ"ך 39. מקום בעולם: ארצות הברית,רוסיה 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא היו או סתם לא זכור לי.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:יש מלא לא ניכנס לזה
42. פריט לבוש מועדף: אין משהו מעודף.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: הפורום הזה חחח 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ: אביב,קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן אבל אני מאימנה שאפשר לשנות אותו.. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?בוופל 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד למה לא 50. ג´ינס או סתם מכנס? מממ לא יודעת תלוי.. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? מממ כככה ככה אבל ניראה לי חסכנית אני יותר מידי קמצנית בשביל עצמי 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה ..לא אוהבת מלפפון לא מלוח 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? חח כשה צריך לישון לא בא לי וכשה צריך לקום גם לא בא לי אז משהו באמצא 55. חוף או הרים? ממממ חוף ניראה לי 56. קרמבו- וניל או שוקו? הכל טוב 57. תות או בננה? תות בקצפת
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:הרבה 60. שיר שגורם לך לבכות: הרבה 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:sasha project-ochen nujen ti 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: המנגינה הזאת של החתונות הרבה שמים אותו בסרטים וסידרות 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: ממממ.. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´.?ממממ לא יודעת.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: קטיושה כמובן ונינה 68. הגלידה הכי טעימה?הרבה... 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? חברותית,מצחיקה,טובת לב,חמודה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לאינטרנט??לפני כמה שנים ,הרבה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אתרי סקס חחח סתם כל מיני למשל:www.rusisrael.com וכל מיני אתרים.. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? פה ובפורום של באקסטריט בויז(כן אני אוהבת אותם...) 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סתם ...אני חמודה ואני רוסייה והחלטתי.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח!!! 75. באיזה פורומים אתה? פה ובפורום של באקסטריט בויז 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מממ לא משפיע כל כך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? המראה...חיוך,עיניים.. 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אח אחד גדול שמטייל בהודו 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא!!!!!! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?הולכת לשירותים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שמה שעון מעורר.. 83. מה התחביבים שלך?אני אוהבת לרקוד ולשיר(למרות שאין לי קול:( ),לטייל.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון ודיסקמן ובגדים הא וכסף 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?ממ לא יודעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הערב ניראה לי פחות חם בקיץ 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את האהוב שלי בחזרה לפחות כידיד... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים או ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תמונות של יקירים(משפחה,חברים) 92. מי החברים שלך בפרום? בפורום??קטיושה כמובן(מקווה לעוד חברים:) ) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא היה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מממ ממזמן.. 95.מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת לפני אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני מה שעות לקטיושה(בטח אתם חושבים שאני אובססית אל קטיושה חח) 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? האהוב שלי בכל מקום לא אכפת לי... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הרבה זמן אבל לפחות שנה אחורה ולתקן הרבה דברים שהרסו לי את הקשר עם האהוב שלי:( :( :( 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ארצות הברית 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא ניראה לי!!! ואפשר גם להוסיף תמונה :) הוספתי גם תמונה שלי:) זאת תמונה ישנה אני עכשיו בלונדינית(שמתי תמונה בגלרייה)

למעלה