אנשים! בואו ננצל

LillipooT

New member
אנשים! בואו ננצל

את העובדה שיש כרן הרבה אנשים..מממ.. אולי נשחק את הדבר הזה עם ה- ^ > V ?!

LillipooT

New member
למי שלא מכיר...

^ חץ למעלה = עובדה על מי שנמצא למעלה.. (כותב ההודעה שמעלי) > משהו על עצמי V ומעין תנאי למי שיכתוב למטה.. ____________________________________________ ^ אין אף אחד מעלי > לא ראיתי את הפרק האחרון בעונה הרביעית V אוהבת את אודרי ופייסי ביחד !

BlueyedQT

New member
מכירה!! יאייי ../images/Emo13.gif

^ מנהלת טובה ביותר... > טסה מחר (חמישי) לפנות בוקר לשבוע באיטליה. V מישי שאוהבת את צ´אד. (יש הרבה...)

Digi Lista

New member
אני הבאה בתור.

^ מנהלת הפורום מאוד נחמדה ולוקחת ללב בצורה קשה חלק מהדברים בסדרה... > אני מתה על בעלי חיים, במיוחד על כלבים. v ג´ושוע ג´קסון חמוד לאללה(זה קשור לפייסי..) מקווה שהצלחתי לשחק נכון...(אני נוטה להתבלבל המון פעמים בסימנים)

אני אגיב גם לזה...../images/Emo105.gif

*נהייה בלאגן* ^ חכמה מאוד (חושבת שג´וש חמוד לאללה..) > מתה על ג´וש בטירוף!! (שמתם לב הא?!) V לא שונאת את ג´ואי בכלל (מצמצם את האפשרויות חחח:*))

LillipooT

New member
אני חושבת שאני.......

אני עוד לא בטוחה מה אני מרגישה.. אבל אף אחד לא כותב אז אני אכתוב :) ^ פסיכולוגית במקצועה
> מכורה לפורום בטירוףףףף V אוהבת לכתוב\לקרא פאנפיקים!

Digi Lista

New member
...

^ בערך בגיל שלי >מתה על הסמל הזה
v כתיבת פנפיקים יכולה להפוך למקצוע!

לאנה

New member
קיי!

^ מנהלת מעולה, ובן-אדם מטרף. > נמצאת באבל מוטרף מאז הספוילרים. אה, וגם מכורה לדיסק של דה קולינג. אה, וגם מאוהת באלכס. ובצ´אד. (
) V לא יודעת למה, אבל בא לי שלי תגיב.

לאנה

New member
אוי!, כתבנו ביחד!

אבל אפשר לומ שזה בסדר....., אז את לא חייבת להגיב לשלי, רק אם בא לך.

LillipooT

New member
*מסמיקה*

תפסיקי להגיד עלי דברים טובים! לא מגיע לי!
^ דוסון קריק זאת לא הסדרה האהובה עליה !! > מתאבדת ברגע שהסדרה מסתיימת V לא יכולה לחיות בלי דוסון קריק

אני!!

^מנהלת מעולה!!! ואוהבת את צ´רלי >מחכה בקוצר רוח לפרק הבא V ג´ואי ופייסי נועדו אחד לשני

Digi Lista

New member
מלא כתבו ביחד...

מה עושים?(אולי מוחקים הכול חוץ מההודעה הראשונה וקובעים סדר?...)

Ayelet 1986

New member
עכשיו אני!

^יודעת על מה היא מדברת >מתה על פייסי Vאוהבת את צ´רלי&ג´ואי

LillipooT

New member
אני אמשיך...

^ כותבת אילת עם י´ אחת! :) > נמצאת בצ´אט בזה הרגע! V מאוכזבת שדוסון קריק לא שודר ביום שני חושבת על להחרים את ערוץ 3 !

אני אמשיך מכאן...../images/Emo105.gif

^ אוהבת את בריטני (חחח) > יוצאת עכשיו מהפורום (ביי לכולם) V אוהבת להיות בפורום

LillipooT

New member
חחחחח ../images/Emo60.gif

^ בת 16 ונשואה לג´וש באושר > חולה... :((( V חושבת שחובה לעשות עוד 17 עונות לדוסון קריק!

Digi Lista

New member
../images/Emo103.gif

^ שרק תהיה בריאה >מאמינה שנחמד להיות חשוב אבל... יותר חשוב להיות נחמד! V בשלב מסויים 17 עונות יתחילו להימאס(כמה אפשר לטחון את פייסי-ג´ואי-דוסון- ג´ן?

למעלה