אנשים בבקשה תעזרו לי.............

אנשים בבקשה תעזרו לי.............

אני כותב כולכך מאוחר כי כרגע זה קראה שוב אני יודע שאין סיכוי שמישהו עדין בפורום ואני לא חדש בזה אני פשוט לא אוהב ליכתוב. סימתי ליראות סרט אם חברים פרודיה על סרט אימה,ואז התחלתי ליצחוק איתם על זה שאיך אנשים מאמינים שיש דבר כזה רוחות. אבל במציאות אני יודע שעשיתי את זה רק כדי להסתיר את הפחד מי פני הם.זה אתחיל כשה האיתי קטן(6-7) היה לנו בית על קערקה די קטן כי לא האינו צריכים גדול יותר.זה היה בשכונה די גדולה לא מפחידה או בודדה או משהו כזה פשוט שכונה. באותו זמן סבתא שלי חייה איתנו כי אבי היה בחו'ל ולא היה מי שישמור עלינו אז לילה אחד אני ואחי אלכנו לישון וסבתא להיטקלח אז בסוף המיקלחת היא תילתה את החלוק שלה ליבוש מעל רושי על ארון אז בלילה היתעוררתי כי הרגשתי שמשהו נוגע בי אבל זה היה החלוק כאשר עצמתי עינים האיתי בטוח שמישהו אומד מעלי וכשה פתחתי אותםראיתי שוב את החלוק אבל מנותק מהארון כאילו מיתקופף ונופל אלי , הוא היה קר כמו קרח כשה הוא נגע בפני יחולתי לחוש את המים הקרים בעלי הטעם הכו מלוח. מאז בכול פעם שאני חושב על משהו רע או אל רוח משהו מוזר קוראה או שאני רואה את בני מישפחתי כה בנות אם פוני ארוך שמסתיר את הפנים או שלרוב אני מביט בתמונה מישפחתית מהבר מיצווה שלי ו אני רואה את אצמי בתור סבאה שלי ז'ל שנחנק למוות בים.ואכשיו אני היסתקלתי במראה וראיתי את עצמי בימקומו ואני מרגיש כשה אני מקליד שהוא מנסה לעזור לי ליכתוב אני מרגיש איך ידי מקלידות הכל במהירות ו לי קראו על שמו יש לנו את אותה נקודת חן שאני מרגיש אותה צורבת כשה אני כותב את זה וחושב אל זה . אז בבקשה שמישהו יגיד לי מה לעשות כי אני כבר מיזמן עברתי דירה אם מישפחתי(בלי שום כשר לסבי).

שמע קח

קרפדה ותצהול ברחובות חחח אם תצליח להגיע לבלוק השני בלי שכמה שוטרים יעשו עלייך אמבוש ותמצא את עצמך מאושפז ביית חולים ורואה תצמך שוכב ומעל החלוק שאתה מדבר עליו אז סימן שזה לא הצליח אבל העיקר ניסנו
דרך אגב מי אלו הבנות עם הפוני הארוך? יש אפשרות שתסדר לי אחת מהן? אם יש מצב ליותר בכייף עליי

בגלל אנשים צרי אופקים כמוך

העולם שלנו נראה כמו שהוא נראה, אדון אליאסי... גם אם הוא כתב דברים שאינם הגיוניים בעיניך, ברור שהוא במצוקה, ומי אתה שתעז בכלל לשים את עצמך במצב של לשפוט וללעוג לאדם אחר? מי אתה חושב שאתה? אם אין לך משהו חיובי להגיד, או לפחות משהו עם שמץ אומלל של תובנה, אז אף אחד כאן לא מעוניין לשמוע אותך. כדאי שתקרא שוב את הכתובת "פורום רוחות והעולם הבא" ותסיק שאנשים באים לכאן כי הם מתעניינים בנושא ומעוניינים לשוחח עליו, ואין שום סיבה שאנשים כמוך יגרמו להם להרגיש לא בנוח בקשר לזה, אם משעמם לך עד כדי כך שאתה מבלה את זמנך בפורום שלא מעניין אותך ושכל כך מגוכך בעיניך, עד שאתה מרגיש שיש לך זכות ללעוג לאנשים שמשתתפים כאן, אז אולי כדאי שתמצא לך קצת תחביבים שיותר נאותים בעיניך, ותחסוך מאיתנו את הנוכחות שלך.

darkwich

New member
אמ...

קרה עוד משו "מיוחד" במקרה של המגבת? ומה אתה רוצה לעשות עם זה? אתה רוצה שהתחושות שלך יפסיקו או שאתה רוצה למצוא דרך לעזור לסבא שלך במשו...?

קודם כל תרגע

דבר שני יכול להיות שפשוט סבא שלך מנסה ליצור עימך קשר ואתה נורא פוחד מזה.. תשתחרר, אין לך ממה לפחד או להלחץ... יכול להיות שיש לו אזכרה או שזה התאריך שבו הוא נפטר?! תדליק לו נר נשמה, תאמר תפילה לעילוי נשמתו, והדברים ירגעו

אני תוהה

מדוע יש הנהלת פורום, אם לא למנוע מטיפוסים כמו נתי אליאסי להשתתף בפורום, שברור מאוד שלא רואה בו דבר מלבד מקום מגוכח להביע את "שנינותו" בהיערות שמתיימרות להיות משעשעות... תוך שהוא מזלזל ולועג לאנשים שמבקשים עזרה... מנהלות... לתשומת לבכן..

למעלה