אנשים באוטובוס...

amitoosh.

New member
אנשים באוטובוס...

טוב, למרות שאני לא נוסע כ``כ הרבה באוטובוס כלומר קצת, אבל לפי אחותי תל אביבית שכל הזמן נוסעת שם אני אסדר לכם כל מיני אנשים מעצבנים (וכמובן יש את האלה שלא...), והשנה אני אצטרך גם להיות באוטובוס, כי יש לי חוג שלא הכי קרוב לבית... אז נתחיל?, מי שואל אתכם, אני מתחיל :-): 1. האישה המעירה- `` למה אתה לועס מסטיק בקול רם, תפסיק לשחק עם זה, תהיו בשקט, יו תראו את הילדים האלה`` וכו`. 2. האיש הבוחן - זה קורה לאחותי ובטח כמעט לכל הבנות הצעירות, והיא סיפרה לי שזה הרגשה נוראית, זה האיש שמסתכל עליה על הגוף בוחן אותה כאילו היא צעצוע או משהו... 3. האיש/ה הקשיש - כן אני מבין שצריך לפנות להם מקום, אבל בכל זאת זה קצת מעצבן, אבל בשבילהם אני עושה זאת (לא במובן הזה כמובן...), אבל מה שמעצבן אותי שבאה אישה בת 40 שיכולה לעמוד, וביקשה ממני (וזה קרה לי כמה פעמים) לקום, מה, היא לא קשישה מה הבעיה שלה?.. 4.האיש הגועלי - קראתי פעם אחת על אחת שכתבה גם על הקטע של אוטובוסים שכתבה כפול יותר יפה ממני, וכתבה משהו שמאוד נכון, דווקא האיש הזה רואה לידך את המושב, ודווקא מאיזה 15 מושבים שנותרו, הוא מחליט להתיישב אצלך, חרטא שבחראות (סליחה על הביטויים) 5. והאחרון החביב המורה שלך - תאמינו או לא זה קרה לאחותי, ודווקא המורה הכי שנוא עליה (מורה למתמטיקה, זכר אם לא הבנתם ...), איך אני מרחם עליה... טוב זהו בינתיים חברים, לא רוצה להציף ותשאירו לי תגובות, וכמו ששלומצי כתבה או מישהו אחר אני אנהל איתכם מין שיחה, באהבה ובגיל עמית בן 11 וחצי :)

sharon91

New member
וואלה..

בקשר לאיש הבוחן, אתה לא מתאר לעצמך כמה זה מעצבן, שפשוט נועצים בך מבטים ומתחילים לבחון... אז כשזה ערסים או סתם צעירים אני פשוט נועצת בהם מבטים בחזרה.. עד שהם נהיים מובכים ומזיזים את המבט.. אבל, זה לא קורה רק באוטובוס, אלא בכל מקום כמעט.. למשל שלשום.. אופס, בעצם אתמול... אז הייתי בישיבה של מועצת תלמידים (דרך אגב, היום יצאתי משם..) והיה שם אחד שכבה מעליי, ערס דוחה כזה, והוא מה זה נעץ לי מבטים בחולצה.. ולא היה לי נעים לנעוץ בו מבטים בחזרה.. אז זה היה קצת מעצבן.. אבל חפיף.. בקשר לאנשים שמוצאים דווקא את המקום שלך ויושבים לידך.. כשאני נוסעת נסיעות ארוכות (תל אביב- צפון בדרך כלל..) אז תמיד אני שמה את התיק במושב שלידי ובכל פעם שעולים אנשים, או שאני עושה את עצמי ישנה, או שפשוט מסתכלת על החלון ושמה יד על הפנים.. (לא בצורה מגוחכת...) ובקשר למורה- זה דווקא יכול להיות נחמד לפגוש מורה באוטובוס..

שלומצי

New member
ואיך אפשר בלי....

הטיפוס הידוע לשמצה- זה שבדיוק כשנעמדת לידו קשישה או קשיש, אישה בהריון, או סתם אומלל שחזר מהשוק עם מלא סלים בידיים (לאוטובוס נכנסת- גברת עם סלים..), בדיוק אז, הוא נרדם!!! רק בישראל, חברים!

sharon91

New member
אבל דרך אגב..

כשאני עושה את עצמי נרדמת כדי שלא ישבו לידי, כמו שאמרתי קודם זה רק בנסיעות ארוכות.. ואין שם לא זקנים ולא זקנות עם המון סלים (תאמינו לי, אני רואה מי עובר...)

למעלה