אנשים באוטובוס...
טוב, למרות שאני לא נוסע כ``כ הרבה באוטובוס כלומר קצת, אבל לפי אחותי תל אביבית שכל הזמן נוסעת שם אני אסדר לכם כל מיני אנשים מעצבנים (וכמובן יש את האלה שלא...), והשנה אני אצטרך גם להיות באוטובוס, כי יש לי חוג שלא הכי קרוב לבית... אז נתחיל?, מי שואל אתכם, אני מתחיל
1. האישה המעירה- `` למה אתה לועס מסטיק בקול רם, תפסיק לשחק עם זה, תהיו בשקט, יו תראו את הילדים האלה`` וכו`. 2. האיש הבוחן - זה קורה לאחותי ובטח כמעט לכל הבנות הצעירות, והיא סיפרה לי שזה הרגשה נוראית, זה האיש שמסתכל עליה על הגוף בוחן אותה כאילו היא צעצוע או משהו... 3. האיש/ה הקשיש - כן אני מבין שצריך לפנות להם מקום, אבל בכל זאת זה קצת מעצבן, אבל בשבילהם אני עושה זאת (לא במובן הזה כמובן...), אבל מה שמעצבן אותי שבאה אישה בת 40 שיכולה לעמוד, וביקשה ממני (וזה קרה לי כמה פעמים) לקום, מה, היא לא קשישה מה הבעיה שלה?.. 4.האיש הגועלי - קראתי פעם אחת על אחת שכתבה גם על הקטע של אוטובוסים שכתבה כפול יותר יפה ממני, וכתבה משהו שמאוד נכון, דווקא האיש הזה רואה לידך את המושב, ודווקא מאיזה 15 מושבים שנותרו, הוא מחליט להתיישב אצלך, חרטא שבחראות (סליחה על הביטויים) 5. והאחרון החביב המורה שלך - תאמינו או לא זה קרה לאחותי, ודווקא המורה הכי שנוא עליה (מורה למתמטיקה, זכר אם לא הבנתם ...), איך אני מרחם עליה... טוב זהו בינתיים חברים, לא רוצה להציף ותשאירו לי תגובות, וכמו ששלומצי כתבה או מישהו אחר אני אנהל איתכם מין שיחה, באהבה ובגיל עמית בן 11 וחצי 
טוב, למרות שאני לא נוסע כ``כ הרבה באוטובוס כלומר קצת, אבל לפי אחותי תל אביבית שכל הזמן נוסעת שם אני אסדר לכם כל מיני אנשים מעצבנים (וכמובן יש את האלה שלא...), והשנה אני אצטרך גם להיות באוטובוס, כי יש לי חוג שלא הכי קרוב לבית... אז נתחיל?, מי שואל אתכם, אני מתחיל