אנשים אתם לא תאמינו!!!!!!!

אנשים אתם לא תאמינו!!!!!!!

היום הלכתי לבית ספר, במחשבה שאני אחרי בית ספר הולכת לצבוע לכחול שוב את השער!! קיצר זה לא הקטע חברה שלי באה איתי, הלכנו לאכול צהריים והיא ניסתה לשכנע אותי לצבוע לאדום את השער! אז לבסוף אחרי ש3 או 4 אנשים אמרו לי שאדום יותר יפה אז השתכנעתי!!!!!!! ועכשיו הפוני שלי אדום!!!!!!! אדום זוהר (לא ממש זוהר) !!!!!!!! כולם להגיד יפה להתחדש!!!!!! TaLi

PrInCeSs 182

New member
לוויזלי_גירל

אני לא מאמינה!!!! איזה כיף לך!!!!!!! אני מתה לצבוע את השער שלי לכחול/אדום/ורוד אבל אני גם מפחדת מהתגובות וגם שיזרקו אותי מבית ספר... והכי הרבה אני מפחדת ממה יקרה לשער שלי. השער שלך נהיה יבש כזה? יש לך שער ארוך או קצר? כשצבעת לכחול זה לא הפך לך לירוק? צבעת את כל השער או רק חלק? אם יהיה לך כוח תעני לי על השאלות shiriT

טוב אז ככה,

1. לא יזרקו אותך מבית ספר רק בגלל שצבעת את השער! 2. איזה תגובות בדיוק? 3. השער יבש רק אחרי הצביעה.... אחרי חפיפה הוא כבר לא יבש! 4. הכחול כן הופך לירוק אבל זה בגלל החימצון... וזה לא ירוק כל כך נורא! כאילו זה לא ירוק ירוק זה ירוק כחול כזה יפה! אני הייתי חודש עם הירוק הזה והוא לא הפריע לי! 5. יש לי שער קצת אחרי הכתפיים 6. צבעתי רק את הפוני של השער! TaLi

PrInCeSs 182

New member
תודה טלי P:

1. המממ... אני מקווה 2. תגובות של אנשים שאני מכירה 3. אוקיי סבבה .4 המממממ...... אני מעדיפה לא להסתכן.. אולי אני אצבע רק את הקצוות כחול 5. כן לזה התכוונתי, שער קצר התכוונתי ממש קצר. 6. אולי אני אצבע את הקצוות כמו שאמרתי P: תודה שענית ליP: ד"א בת כמה את? Cya... shiriT

ובקשר לקצוות

גם את הקצוות את תצטרכי לחמצן! זה לא משנה! אם יש לך שער כהה את צריכה לחמצן! TaLi

PrInCeSs 182

New member
לטלי

זה לא ממש משנה לי, עשיתי פסים בחימצון, לא אכפת לי גם לעשות קצוות shiriT

bLiNk-182-GirL

New member
לטלי

1.תתחשי על הצבע החדש :) אני גם רוצה לצבוע לכחול אבל זה מפחיד לצבוע..:< בת כמה את?מאיפה? shiraniT

תודה ../images/Emo8.gif

אני בת 13 וחצי (קצת יותר) וזה ממש לא מפחיד לצבוע! חברות שלי ירדו עלי לפני שצבעתי שיהיה לי שער ירוק ואז באמת כשהשער הפך להיות ירוק ראיתי שזה לא כל כך נורא אבל מה אם לא מרשים לך לצבוע כמה פעמים אז את תצטרכי להשאר עם בלונד עד שהשער שלך יצמח! כי תראי אם יש לך שער חום/שחור או כל צבע כהה אחר את צריכה לחמצן קודם ואז רק כשיש לך שער מובהר (בע) אז את יכולה לצבוע לכחול כי על צבע כהה זה לא תופס!!! ארג טוב לא משנה, אה כן ואני מרעננה! TaLi

bLiNk-182-GirL

New member
לטלי

אויששש בלונד?! מזה לא מתאים לי..יש לי שיער מאוד כהה :השיער שלי צומח ממש מהר אז יענטי חודש אני אצטרך להיות בלונדינית

אמ לא ממש

בדרך כלל לצבע לוקח חודש שלם רק לרדת לגמרי! אפילו יותר! בכל מקרה, זה טוב שהשער שלך צומח מהר כי אז תצטרכי להיות פחות זמן עם בלונד! וגם כשיורד הצבע אפשר לעשות עוד פעם צביעה לצבע אחר! TaLi

bLiNk-182-GirL

New member
לטלי

תגידי אחרי שהצבע יורד ונשאר חימצון כדי להוריד את החימצון אני אצטרך להסתפר?

*מרגישה כמו פרוספורית לשער*

כן, כי הבהרה זה מבהיר את הקטע של השער לתמיד! אי אפשר להוריד הבהרה, רק אם מסתפרים! TaLi

~BLINK182_gurl~

New member
תתחדשי!!!

אני בטוחה שזה יפה! וחברה שלך צודקת- צריך לגוון.... אז אני צבעתי לשחור... ופשוט לא אכפת לי מה אומרים... כאילו מי הם שיכתיבו לי מה לעשות? אם זה לא מוצא חן בעיניהם שילכו לאתם-יודעים-מה... ולגבי הביצפר מי הם שיגידו לך לא לצבוע את השיער? כאילו אצלנו חצי ביצפר עם שיער צבוע... אם את מפחדת בהתחלה אז תצבעי רק חלק ואז תראי שזה מגניב לאללה.... ולגבי זה שזה הורס את השיער- את יכולה לצבוע רק חלק קטן מהשיער... או לעשות שטיפה שזה הרבה פחות הורס... וכן מה לעשות צריך להקריב קצת... זה לא ממש יבש (רק החימצון) אבל זה עושה נשירה נוראית! ונראה לי שזהו... sHiRa

Alinush182*

New member
תידחדשייייי../images/Emo3.gif

איזה כיף שמרשים לך לצבוע! ההורים שלי מרשים לי רק פסים.....וזה מה שעשיתי...... ואדום באמת יותר יפה!!!! תידחדשי!!!!!!
אלינה

למעלה