אנשים אתם יודעים שנפתח.......

זאת אני ספיר

אני עכשיו אצל לובה! עלי לא מרחמים אותי פשוט רוצים אבל אני לא זונה כמוך אבל למרות שאת זונה מה לעשות אין לך קליינטים. ובמקום להיות באינטרנט כל הזמן את לא רואה שהשומר בגן החיות קורא לך! רוצי מהר! עוד יכניסו אותך לכלוב!

../images/Emo26.gifהייתי בחנות- פרטים...

זאת חנות קטנה אבל מעוצבת נחמד מאד ומתי שאני היתי (עם תום וקארין) אז לא היו שם בגדים כמו בסדרה אבל היה תסמלים שמעל הבגדים...והבגדים לא הכי יפים בעולם אל תשתגעו מהם...

Rebelde Girl1

New member
באמת...

אין שם הרבה בגדים אבל יש שם חולצות (אני הייתי שם עם חברה שלי והיא קנתה חולצה אחת לה ואחת לאמא שלה...)

Rebelde Girl1

New member
באמת...

אין שם הרבה בגדים אבל יש שם חולצות (אני הייתי שם עם חברה שלי והיא קנתה חולצה אחת לה ואחת לאמא שלה...) (אני חושבת שכתבתי את זה כבר אבל לא חשוב...) החנות היא על תנאי זאת אומרת שאם לא יהיו להם מכירות תוך זמן מסוים (אין לי מושג כמה זמן) אז היא תיסגר!! זה בטוח כי שכן שלי אמר לי (הוא בעל החנות...)

ReBeLdE wEy

New member
אנשים אתם יודעים שנפתח.......

מדור חדש בראש1 והוא נקרה "המסדר" וזה על המורדים אז כל שבוע תיקנו ראש1 כי זה יהיה שם כל שבוע...איזה כיף שאני מנויה!! שנייה אני אסרוק לכם רוצים???

גם אני רשומה

וראיתי ואיזה פרקים הולכים להיות לנו השבוע פשוט

אני מכירה הרבה חנויות שפתוחות בשבת

וחוץ מזה אז איך מישהי אמרה{תסלחו לי אבל אני לא זוכרת מי}אמרה שהיא הולכת מחר??? ומחר יום שבת!

למעלה