אנשים אפשר עזרה???

fear dark

New member
אנשים אפשר עזרה???

אני יוצאת עוד יום למחנה ואין לי עדין צופרים!!! למישו יש רעיונות לצופרים לבקרים או לאמצע מסלול לחניכים? בבקשה זה ממש ממש דחוף פליז סתם דברים מצחיקים כאלה...

כן...

בס"ד בתור התחלה תתני להם לדרך שקית אוכל שזה בעצם שקית הקאה עם הוראות מצחיקות בפנים... צ'ופר נוסף להתחלה הוא תפילת הדרך. תכיני המון פתקים שכתוב עליהם: "אתה איש מאוד מרתק, סיפורך נגע לליבי"... וכל פעם שחניך מתבכיין תתני לו פתק כזה. תקחי מגבונים לחים ותחברי אותם לאיזה פתק ותכתבי עליו קטע מסוים הקשור להתרעננות... אני חייב לזוז, אחזור עוד מעט ומקווה אני שיהיו לי עוד רעיונות לצ'ופרים...

tamarhp

New member
הנה

1. שירון קטן של שירי טיולים/ארצישראל, שנכנס לכיס 2. "לילה ראשון בלי אמא" עם ציור של דובי חמודי, או לצרף בובה קטנה של דובי (אם זה שבט קטן, זה שווה!!) 3. שקית הקאה - אם תרצי את הוראות השימוש המפורטות בנוסח המקובל, תכתבי לי. 4. "קומיקס" בשלושה ציורים - אחד של ביצה ורקע של לילה,, באמצע ביצה מתחילה להישבר וקצת שמש, ובשמאל ביצה שבורה שמציץ ממנה ילד ורקע של בוקר. מתחת לכתוב "בוקר טוב". 5. איך רוצחים מחנה? - אוף, איזה באסה! - מה, כובע? הפן יהרס! - אנחנו אמורים לישון בחור הזה? - אני לא מאמינה, הפסדתי המורדים!!! עכשיו אני לא אדע מה מרציה אמרה למיה!! - מ-ש-ע-מ-ם ל-י! - אני מת מעייפות. מתי גומרים עם הפעולות? - לדבר הזה קוראים אוכל? - עברה רק חצי שעה? לא יכול להיות! - אני רוצה הביתה... בקיצר, תלונות יש מספיק... בתקווה שתפסיקו להתלונן... 6. "אחרי יום אחד במחנה, אני מתחיל להבין את הקניבלים..." (אני מצרפת לזה בד"כ ציור של קדרה או קניבלים) 7. ציור של קופיף וכתוב: "איך אתה נראה כשאתה קם בבוקר?"

tamarhp

New member
ועוד...

8. "בשעה שברא הקב"ה את האדם הראשון, נטלו והחזירו על כל אילנות גן עדן ואמר לו: מעשי חכמה כמה נאים ומשובחים הם וכל מה שבראתי, בשבילך בראתי! תן דעתך שלא תקלקל ותחרים את עולמי, שאם לכלכת - אין מי שיתקן אחריך!" 9. תעודת מסכן - עושים "תעודת זהות" (כשזה מתקפל לשניים, זה בגודל של כרטיס ויזה): בשער - תעודת מסכן (אפשר לצייר מתחת ציור של כלבלב עזוב) בפנים: בצד ימין בחסות חברת סוטול-פנאן-סתלבט SFS צללית (במקום פספורט) וכיתוב - חסוי משיקולים בטחוניים מדיניים חתימת מסכן:___________ הערה: תעודה זו היא אישית ובהחלט ניתנת להעברה! בצד שמאל: הועד הראשי למסכנים מאד רחוב הסוסים הקטנים מס' 00 בלוק ת' תעודת מסכן בזה הננו מאשרים כי מצאנו את הנ"ל מר ________ כתובת ________ מס' מסכן _______ תאריך ________ יצור מסוכן מאד ועל כן נבקש מהציבור ובעיקר מחברי השבט להתחשב בו/בה בכדי למנוע אי נעימויות. בתודה מראש שלומיאל בטלני יושב על הראש אגודת המסכנים הארצית (וחתימה של שלומיאל)

tamarhp

New member
ועוד.......

10. צ'ופר בצורת משחת שיניים ועליו כתוב לילה ראשון בלי אמא (ו...עם משחת שיניים מצחצחים שיניים. שלא תגידו שנתנו לכם רעיונות...) לצבוע יפה! 11. "מילון מחנה" (אפשר לעצב את זה בצורת צ'ופר מתקפל כמו אקורדיון) א-אוהל, ב-בעעעע, ג-גו'קים, וכו'. 12. זה צ'ופר שקיבלנו בטיול.. תשני אותו בהתאם: ריבוע שכתוב עליו: "אם אמרו לך שהעיקר בטיול זה הנוף..." (וברקע ציור של נוף - הרים, שמש וכו'...) ובצד השני כתוב: עבדו עליך!!! העיקר זה האוכל!! 13. ש...ש...ש... בסך הכל - לילה ראשון בלי אמא....יש למישהו טישו? (ולצרף טישו)

tamarhp

New member
ועוד..............

14. OK חבר'ה, הכל כבר מוכן לאוטובוס עלינו "בדיוק בזמן" הציוד כבר ארוז בתוך התיקים ווקם וטטריס ועוד כמה משחקים בגדים לשבועיים ואוכל לשנה שמונה זוגות נעליים, הרשימה עוד ארוכה... הכל עוד פתוח, במיוחד הממתקים ועם טונה מצברוח לדרך יוצאים... 15. הביתה בשמחה רבה (צ'ופר בצורת בית) 16. אני חוזר הביתה, אני והגיטרה (צ'ופר בצורת גיטרה) 17. כשאני יצאתי למחנה (הייתם מאמינים? אני!!! יצאתי!!!), היינו רק 6 בנות, ו3 מדריכים. בבוקר נתנו לנו צ'ופר בצורת שמש, בפנים "בקר טוב", ו6 קרניים, שעל כל אחת כתוב שם של אחת מאיתנו.

tamarhp

New member
ועוד.......................

18. כלל בהליכה: אל תאמר "אני הולך למות", אמור "אני מת ללכת"! 19. "איזה כיף לצאת לטיול בארץ בקושי בגודל של בול!" (זה חמוד לכתוב את זה מאחורי בול... אבל לא חייבים) 20. לכתוב על סכו"ם מפלסטיק (מזלג, או כף) "אוכל, קדימה אוכל!" או משהו דומה. 21. לנסיעה: מי שבנסיעה ארוכה עוצם את עיניו, האוטובוס נוסע בתוכו, והוא עצמו הופך לנוף שבצידי הכביש, כמו השחולם חלום, החלום נמצא בתוכו, והוא נמצא בתוך החלום". 22. קום והתהלך בארץ בסכין ובמקל ובוודאי תפגוש בדרך שוב את ארץ ישראל 23. **כותבים משהו כמו "רק רציתי להגיד שיהיה לך מחנה נפלא" וכו'** ועצה קטנה: אל תאכל יותר מדי ממתקים, אחרת תראי כך: (ציור של פרה) 24. היום רציתי לספר לך על "ממתקים". אם אוכלים מהם יותר מדי, הם עושים כאב בטן. הם מאד מאד לא בריאים. אחרי כל אכילה חייבים לצחצח טוב-טוב שיניים. אם לא מצחצחים זה עושה חורים, ואז זה כואב! ולא רק שזה כואב, צריך ללכת לרופא שיניים! בקיצור, בשביל לחסוך ממך את כל הכאב והסבל, את מוזמנת להעביר את כל הממתקים אלי. לשוקולדים עדיפות ראשונה.

tamarhp

New member
........................

25. לפדלאות! כן, כן, לפדלאות שבינינו... בני ישראל הלכו 40 שנה במדבר ואתם מתלוננים??? 26. ציור של שורה של כמה ילדים, עם בלוני טקסט: "אני לא הולך את זה!" "אולי רק המדריכים ילכו? רעיון, הא?" "מה - את כל זה ללכת??" "אין ברירה - שילמנו, אז נלך..." ומתחת: קחו את זה בסבבה! 27. לצרף את השיר (או לפחות את הבית הראשון) : "הרוח נושבת קרירה..."

lali37

New member
../images/Emo6.gif

תודה אבל כבר לא משנה חברה שלי די ויתרה

יש משו נחמד ביותר ללילה:

מדביקים על דף כל מיני איורים של חרקים ורושמים ליד כל חרק את השם שלו (שמות מדעיים כאלה מפחידים כמו פלאביוס כיגורומוס או משו כזה...) וכותבים למטה: "חניך יקר! אנא בדוק שלא חסר לך שומדבר בתוך שק השינה. באם חסר- פנה למדריך שישלים לך. לילה טוב."

למעלה