אנשים אנשים.... מי הולך פה להופעה של עברי במועדון התאטון יום שישי?? אני הולכת :)
R RozeMary New member 25/12/02 #1 אנשים אנשים.... מי הולך פה להופעה של עברי במועדון התאטון יום שישי?? אני הולכת
ח חיים המדופלם New member 25/12/02 #6 מי בידיוק? לחברה אין כסף (הייתי משלם עליה אבל גם אני גירדתי את ה70 שקל האלה בטעות...) ולחברים היחידים שלי שאוהבים עברי - אחד שומר שבת והשני מרושש! מה עושים מה עושים?
מי בידיוק? לחברה אין כסף (הייתי משלם עליה אבל גם אני גירדתי את ה70 שקל האלה בטעות...) ולחברים היחידים שלי שאוהבים עברי - אחד שומר שבת והשני מרושש! מה עושים מה עושים?
א אירית בן חמו New member 25/12/02 #4 אין כסף- יש סילבסטר השבוע סדר עדיפויות... וגם ככה יום שישי הזה יש בית רק- ההורים נוסעים אז... אני מנצלת את זה! אל תשאלו איך אבל הכניסה למוזמנים בלבד... חחחחחחחחחחח
אין כסף- יש סילבסטר השבוע סדר עדיפויות... וגם ככה יום שישי הזה יש בית רק- ההורים נוסעים אז... אני מנצלת את זה! אל תשאלו איך אבל הכניסה למוזמנים בלבד... חחחחחחחחחחח
ח חיים המדופלם New member 25/12/02 #5 יו כלבה.... אני עוד זוכר מפעם... שהבטחת לי משהו בבית של סבתא... וגם נזכרתי שאצל חבר שלי יהיה בית ריק... ממממממ... אני לא יודע מה לעשות
יו כלבה.... אני עוד זוכר מפעם... שהבטחת לי משהו בבית של סבתא... וגם נזכרתי שאצל חבר שלי יהיה בית ריק... ממממממ... אני לא יודע מה לעשות
א אירית בן חמו New member 25/12/02 #7 יוווווווווווווווווווווווווווווווווו רשע! חוצמזה, אני בונה על מסיבה פרטית יותר...
ח חיים המדופלם New member 25/12/02 #10 זה בסדר... הבנתי את הרמז ../images/Emo4.gif אני יבוא אבל לא יספר לאף אחד
א אירית בן חמו New member 25/12/02 #9 לא סגור אבל... כנראה לסטודיו 54 אני עוזרת לחברה שלי ליחצן אז שתיינו נכנסות חינם אבל עדיין יש נסיעות מהקריות לת"א... אלא אם כן יהיה אוטו!
לא סגור אבל... כנראה לסטודיו 54 אני עוזרת לחברה שלי ליחצן אז שתיינו נכנסות חינם אבל עדיין יש נסיעות מהקריות לת"א... אלא אם כן יהיה אוטו!
R RozeMary New member 25/12/02 #11 את מהקריות? וזה לא הסטודיו 49???? ואם את נכנסת חינם.......למה שלא תבואי יום שישי?? מה אף אחד לא הולך להיות שם?? למרות שלא ראיתי פה אף אחד...אבל בכל מקרה
את מהקריות? וזה לא הסטודיו 49???? ואם את נכנסת חינם.......למה שלא תבואי יום שישי?? מה אף אחד לא הולך להיות שם?? למרות שלא ראיתי פה אף אחד...אבל בכל מקרה
א אירית בן חמו New member 25/12/02 #12 54 נדמה לי... חחח היו יגיעו ההזמנות אז נדע בדיוק.. אמממממממממממ צריך כסך נסיעות אבל יותר חשוב- בגדיםםםםםם
54 נדמה לי... חחח היו יגיעו ההזמנות אז נדע בדיוק.. אמממממממממממ צריך כסך נסיעות אבל יותר חשוב- בגדיםםםםםם
א אירית בן חמו New member 25/12/02 #14 אני יודעת שאתה רוצה אותי ערומה אבל מה גילי תגיד????????? וחוצמזה: אין לי מה ללבוששששששששששש חחח
R RozeMary New member 25/12/02 #15 חפיףףףף את הולכת עם חברה אחת לא? אז תבשי משהו שלבשת מה את שמה עלייה....
ח חיים המדופלם New member 25/12/02 #16 היא מתרגשת... אולי היא תפגוש אותי אז היא רוצה לעשות עליי רושם... (כאילו שזה יעזור )
א אירית בן חמו New member 25/12/02 #19 שאני אפסיק להתרגש ממך!!! עד שאתה לא ממלא לי את החדר בפרחים, בונבונירה, בלונים ונרות אני בכלל לא מסתכלת לכיוון!
שאני אפסיק להתרגש ממך!!! עד שאתה לא ממלא לי את החדר בפרחים, בונבונירה, בלונים ונרות אני בכלל לא מסתכלת לכיוון!
א אירית בן חמו New member 25/12/02 #17 לא... אני והיא מיחצנות, הציפיה למלא הסעה או שתיים רק מהביצפר...
ארנון הרשקוביץ Member מנהל 25/12/02 #18 ומתי ההופעות הבאות../images/Emo35.gif ולמה צריך, בעצם, לחכות כל כך הרבה זמן עד לפרסום לגביהם? ארנון