אנשים, אנשים...

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifאיפה שתהיייייי!

אתתתתת לקחת את נשמתייי את תמייייד תמיד תהיי איתי
מה?

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gif../images/Emo11.gif

אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות זה קשה, הם אומרים, לכולם פנים דומות עבר עוד חורף מי יודע את אולי שונה מתעייף מאבד כבר את האמונה אנשים מצביעים - הוא לבד היא נעלמה ואני כמו שוטה שוב קורא בשמה, שוב קורא בשמה לא, לא אל תדאגי מחכה, איפה שתהיי את, לקחת את נשמתי את תמיד, תמיד תהיי איתי. אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות שבאות והולכות וכשהן חוזרות הן תמיד בוכות לא, לא אל תדאגי...

אהההה../images/Emo70.gif |אבנים||בושה|

לא ידעתי שזה "עבר עוד חורף.." חשבתי שזה "אבל רודפות..." אההההה אנניי מתבייש :( בושה לי! צורה לי! |בורח|

אני מתה על היר הזה אבל-../images/Emo15.gif

זה שיר הרבה יותר יפה: הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחורה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש בבר כל לילה והיא היתה יפה קצת משונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה אז יצאנו יחד לבלות בלונה-פארק גלגל ענק לא די לה למיטה הספקנו לעלות בלילה היא היתה יפה קצת משונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחורה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש בבר כל לילה והיא היתה מזן מוזר מזן כי את הכסף היא דרשה במזומן

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifעידן. ספר לה בבקשה..

..על מי נכתב השיר הנ"ל

אני יודעת גמככה../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

איך חשבת שמירי לא תלמד אותי כל מילה ומילה בשיר,ולא תספר לי על משינה..חוצמזה שכבר ככה קולטים על מה השיר מדבר

חחח אודליה לא זוכרת בהופעה יובל

אמר שזה על ספור אמיתי אהמ אהמ:) לשלומי היו חיי לילה מטורפים חיחי

אהמ נערת ליווי! ../images/Emo88.gif

אגב ראיתי אררק אתמול אתה די וי די,גלירת תמונות עלובה ביותר,דווקא בתוכן שלו אני לא מתלונן חוץ מבדרך אל הים לא היה חסר לי כלום! קצר וקולע.

איך שתרצה..../images/Emo15.gif

אבל אני ממש אוהבת תשיר הזה.הוא כזה מדהימי.
חברה שלי[מכיתה י'..]שמעה אותו באוטובוס ומאז כל היום אנחנו שרות אותו[ועם מירי
]אני מתחילה להתמכר למשינה.אפילו שמעתי רדיו משינה.ו"נגעה בשמיים" זה מדהימי.וגם השיר הזה-"אהובתי".זה יפה.והקול של המייקל הזה מגעיל.

אהמ בקשר למשפט האחרון על מייקל

אני הייתי מציע לך לברוח,לפני שאודליה תראה את זה...

למעלה