אנשים אנשים שימו לב!!!!!!!!!!!!!!!!

אינדיאנה!!!!

סוסה בת 7/9 (יש על זה עדיין ויכוחים) חומה עם מעוין קטן לבן על המצח, רעמה קצוצה, נוכה קצת יותר מהנורמל. קצת בעייתית עם ילדים שלא יודעים לרכב, פגז קומפוט בדרך כלל, ובגלל זה אני אוהבת אותה! כי היא לא גיזמו שאומר לך כן המפקד! על כל דבר שתבקש!!! היא מתוקה!!!!! ומלכה!!!

אינדיאנה ממש יפה!!!

אבל היא ממש דקה/רזה, טוב נו זה יכול להיות בגלל שאני רגילה לסוסים שמנים OVER אצלנו באורווה....

storm15

New member
אני עם storm

סוסה מדהימה שאני מתה עליה אבל לא יוצא לי לרכב עליה יותר אבל לראות אותה כן. היא סוסה ערביה(אני חושבת) מתוקה ושקטה)רוכבים עליה ווסטרן) בתמונה היא בהריון כמה שבועות לפני ההמלטה בפסח של שנה שעברה. עכשיו הסייח שלה ריין(גשם) אני קראתי לו ככה גדול ויפיפה והוא שחור.(מוזר לא אמא שלו חומה ואבא שלו לבן) הכי כיף לרכב עליה טרוט כי היא עושהה את זה באלגנטיות כזאת שבכלל לא מרגישים והיא לא קופצנית בכלל. היא הכי שונאת שרוכבים לא מנוסים רוכבים עליה והיא באה אלי תמיד כשאני קוראת לה. ואם אני מסתכלת כשרוכבים עליה הי תעצור ולא תמשיך עד שאני אלטף אותה ואתן לה נשיקה. מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך זה מסביר את השם שלי

matan4

New member
שם נטע

רוכבים עליה ווסטרון הבעלים זה חבר שלי אני המטפל והרוכב בת 3 וחצי בערך שקטה חמודה וציתנית בצבע חום כהה וכתם לבן במצח וזהו

למעלה