אנשים אנשים כנסו...

אנשים אנשים כנסו...

שבוע אחרי פסח אני לא יהיה איתכם בפורם ואתם בניגוד אליי תלמדו במשך שבוע שלם ואני לא ואתם תהיו בלעדיי בפורם ואני בכלל לא יכנס לפורם כי אני יהיה שבוע שלם על זמן לימודים ב....... קלאב הוטל אילת איזה כיף לי...... אני יהיה באילת שבוע ישתזף לי בים יתפוס צבע ואתם.... תלמדו...

ZVI Z

New member
תגובה תגובה תגובה

במשך החודשים הרבים שלא למדתי השנה(למעשה כמעט כל השנה) יצא לי גם לבלות עם חבר באילת בזמן שאת למדת גברת לוטם אז ששששששששששש וזה,אגב,קרה בזמן שבשאר הארץ היה חורפי וגשום אנחנו שכבנו והסתלבטנו על החוף אז שוב...ששששששששששששש

סנטה

New member
מה ?! ולא תבואי לבקר אותי ?!

אני גר באילת אהאהאהאה חוצפה מתי את פה ?

סנטה

New member
בכיף!בואו כולם יש לי בית נחמד מאוד

ואפילו מרתף כזה !

ZVI Z

New member
רגע תן לי להבין...

אם אני בא עם איזה 2 3 חברים יש לנו מקום להישאר? ואוכל ON THE HOUS(גם בלי זה זה סבבה)?

זונה ../images/Emo10.gif

בזמן שאני לומדת להיסטוריה למחשבה יהודית לביולוגיה עובדת על מתמטיקה על אנגלית על סוציולוגיה יש את האלו שיושבים רגל על רגל ומסתכלים על המציל המדהים במלון
החיים מדהימים והוגנים שלפעמים זה פשוט מדהים אותי

איך ידעת שאני זונה??

סתם סתם אני לא אני פשוט הולכת לבלות בזמן שאת תחרשי על סוצולוגיה או מה שזה לא יהיה

ובאילת הם יותר חתיכים המצילים..

אני יושבת משתזפת וצופה במציל החתיך בתקווה שאוליי אני יתבע והוא יבוא להציל אותי
סתם סתם אני לא צריכה את המציל הוא לא מסכים לקפוץ.... (בצחוק)

יש לי חדשות בשבילכם

הלכנו מכות וזה מה שקרה ל.... מור הקנאית:
לוטם שתהנה בקלאב הוטל:
כלומר לי לא קרה כלום ולהיפך ולמור לא נותרו חיים.... סתם סתם לא רבנו ולא כלום סתם התחשק לי לרדת קצת על מור ומושי עם נפגעת סורי נשמתי

mushmor

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלכל חברי הפורום!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תראו, אני ולוטם חברות מאד טובות, אנחנו בשכבה ביחד ואנחנו מבלות ביחד הרבה אז אל תקחו ללב את מה שהיא ואני עושות אחת לשניה בפורום טוב? בעצם האמת היא שהרופא שלה הכריח אותי לשמור אליה שלא תעשה שטויות..אז אל תגלו
......

למעלה