אנשים אנשים! ואנשות!

אנשים אנשים! ואנשות!

קיבלתי 97 במתמטיקה- הציון הכי גבוה בכיתה... כיף להיות בשלוש יחידות!

blabla 14

New member
מגניב......

זה מבחן או בוחן??? היה לנו בוחן בספרות ולא למדתי אז העתקתי הכל מחברה שלי.... אחרי שהמורה בדקה היא באה לכיתה ואמרה כמה שהבחנים היו מגעילים וגרועים... נבהלתי מוות חשבתי שהיא שמה
.... בסוף אני קיבלתי 88 וחברה שלי 83... מגניב...

זה היה מבחן

וגם לי קרה את אותו קטע עם העתקה פעם, עקרונית אני כמעט לא מעתיקה, זה נוגד המון דברים אצלי...

Dracos girl

New member
כל הכבוט../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

היום היו לי שני בחנים ומבחן!!! אני פשוט מעוצבנת פחד
אוקי, היום התחיל בבוחן בביולוגיה, שלא הייתי בשיעור הקודם ופשוט... ניחשתי את התשובות. המורה המשוגע שלי עושה לנו בוחן כל שיעור שני.
זה מטמטם. קיבלתי באחרון 65 וזה היה הכי גבוה.
בכל מקרה, אחרי זה היה מבחן באנגלית, היה קל. קובע אם אשאר ב5 יחידות. אני מניחה שכן. ובסוף היה היום בוחן במתמטיקה. וופיהי. כאילו, הוא היה ביום חמישי, אבל אני לא הייתי, והייתי בטוחה שהוא לא יעשה לי את הבוחן! כי בשנתיים האחרונות כשהיינו מפספסים בחנים אז לא היו עושים לנו אותם.. והיום הוא כזה מביא לי תדף.. הייתי בשוק
ולויכולתי להתרכז בגרוש. לא עשיתי תרגיל וחצי.
אבל לפחות היו הרבה תרגילים ככה שהניקוד מתחלק.
לפחות אני יודעת שעדיין אשאר ב5 יחידות מתמט', למרות שאני מעוצבנת פחד על המורה.
ואוו. אני מעוצבנת. טוף, זה רק בוחן מזדיין~! ["סליחה על הביטוי"
]

כפית15

New member
את יודעת.. גמני סבלתי מזה!!! |כלנית

היה לי בדיוק את אותו היום... בעעעעעעע בחיי, הפורום בנטישה או מה?! וור איז אווריבודי?!
אנשים! תחזרוווווווווווווווווווו!!! אגב, שנה מעולה לכולנו! שיהיה המון המון המון בהצלחה ורק טוב!!! וכמובן, שיהיה מתוק כמו
ב-
:)))

blabla 14

New member
וואי איזה מגניב לי....

קיבלתי בבחנים במתמטיקה 91 ו95 וזה כל כך כיץ כי בבוחן שקיבלתי 91 חצי מהכיתה נחשלה.... ייאי לי.... חחחחח...... אנשים אני יוצאת מחר... יום שלישי לגיחה ....ישששששש סוף סוף... אבל זה גיחה של הכיתה והכיתה שלי מפגרת... אוףףףףףףףףףףף.... שיהיה לי בהצלחה............חחחחחחחח........ לילה טוב....

למעלה