אנשים אנשים אנשים...

אנשים אנשים אנשים...

אני יודעת שנעלמתי כל החופש... אני פשוט לא בבית... אז לא היה לי זמן להיכנס ממש... סורי... כמה דברים... סרט??. הא??. הסבר בבקשה... סמיילי!!... מה קןרה אם הקלטת שביקשתי ממך??? יש לך אפשרות לשלוח?? אה ו.. ברוכים הבאים כל החדשים... טוב ביי לבנתיים...

איימוש

New member
הנה, אני לא מתעלמת...

מה המצב? איך החיים? ומה עם הסיפור על ליז? זהו? נגמר?

AngeL WomaN

New member
שיר לא תתעלם מהמכשפה שלנו!!

סרט..אוקי אני יודעת העליתי רעיון טיפונת מוזר לפורום אבל.. כל אחד לקח על עצמו תפקיד..אמבר תיתן לנו התחלת סצנה..סוף סצנה..אנחנו נצטרך לתת טקסט.. אה וג´קית ואמבר13 יעצבו את הבגדים והחדרים..ואני אצטרך רק "ללטש" את הטקסט ולתת לו "מגע סופי" וכאלה.. על הקלטת אני לא משהו יכולה להגיב.. אז ביי בנתיים..תחזרי אלינו מהר..אפרופו תחזרי מהר..מתי את חוזרת מכשפה מערבית? בשם השבט שלנו..מתגעגעים..

את הפרק שסקסי לקסי וטאי סאן רבים...

ואז הם ביחד... את תוכלי לשלוח לי?... בקשר לליז.. לא לא נגמר!!.. אני פשוט גם כותבת סיפור עכשיו, גם בכלל לא בבית, וגם יש בצפר ככה שקשה לי להתמודד... אבל המשך ב-ק-ר-ו-ב!!.. ובקשר לסרט.. אפשר להיות ליז?? ואם לא... אז איזה תפקיד נשאר לי? אם נשאר בכלל...

אמבר 13

New member
נשאר

כול מה קשור לתפקידים פני אליי: נשארו הדמויות הבאות: לוקלן (דמות שאני המצאתי), קייסי, ויש פה אנשים שלקחו על עצמם יותר מדמות אחת אז אולי הםיתנו לך לשחק את הדמות השניה או השלישית שלקחו על עצמם: כלדוגמא אני לקחתי את טרודי ובריי, ועוד מישהו לקח את אלי ודני. או שאת יכולה להתחלף פה עם מישהו שרצה שאת תיהי לקס. אבל ליז? לא נראה לי שאני יכולה לשלב אותה עכשיו אבל אני אחשוב על זה!

אמבר 13

New member
לא התחלנו שום דבר!

כלומר כן התחלנו אבל לא את הסרט עצמו! את יכולה להצטרף! בחרי דמות שפנויה וזהו את בפנים!

למעלה