אנשים אני צרכה עזרה...

אנשים אני צרכה עזרה...

אנשים אני צרכה דחוף דחוף דחוווווווףףף את השיר הכי רומנטי שיש לכם על המחשב כאילו אם הייתם רוצים להגיד למישהו שאתם אוהבים אותו הייתם שולחים לו את זה..אני באי סי..בבקהש אנשים אני נווואשת..תודה מראש מתה עלכם

NesheM

New member
קיטש אבל..

1. החדש של נטלי אימברוליה 2.eternal flame סורי על הקיטשיות... מקווה שפגעתי לכוונה שלך..
מורן.

יש המון...

אני חושבת שהשיר "באתי ממך" של מוקי הוא שיר רומנטי בהחלט...:) ויש המון גם של אביבוש... כמו "אילנה" בעיקר הקטע של ה-כשאני רואה אותך אני רואה ימים טובים...:) מה עוד רומנטי? עוד שיר מדהים של אביב- תמונה לשעת ערביים... רומנטי, לא? בעיקר אם סתיו... hero- של אנריקה אנגליסלסלס או איך שלא קוראים לו...:) זה גם מראה שהייתי מוכנה אפילו למות בשביל מי שאני אוהבת...:) ו... נגיד אם יש שיר עם השם של מי שאת אוהבת כמו: "אהובתי יעל" וכאלה... (לקחתי את זה מאח שלי, לחברה שלו קוראים יעל...
) וגם... "את דומה לכלב" של שייגעצ...חחח... סתם... ו... קצת בוטה מדיי אבל "עושים אהבה"... למרות שזה לא בדיוק רומנטי... " ככה זה לאהוב אותך" של ברי המלך.... ו... מספיק, לא??? לילה טוב נשיקה נעמה

evil puki

New member
אממ

אני חושבת שאם את רוצה להשמיע למישהו שאת אוהבת..או איך שאת לא מגדירה את מה שאת מרגישה כלפיו.. הכי "רומנטי".. זה אם זה יבוא ממך.. אם תשמעי שיר ומממש תתחברי אליו וזה יהיה בדיוק מה שאת מרגישה, או אם פשוט תכתבי לו שיר, שמבטא בו את מה שאת מרגישה. אפשר לתת לך מלא שמות של שירים, אבל זה יהיה פשוט קטע דפוק.

טוב תקשיבו..

היר בקשה שירים שיש לכם על המחשב..כדי שתשלחו לה אותם..לא שמות של שירים.. אבל לדעתי "פרי לאב " של דפשמוד ממש מדהים וגם אירו של אנריקה מתאים או מלאך של אביבוש..אשפר גם קח אותי לשם של שרון חזיז או תן רגע וצופה בך של איגי וקסמן <שיש לי דוקא את הדיסק שלהם..> בכל מקרה מיכל צודקת! "יש בי אהבה והיא תתעורר ותגדל,יש בי אהבה והיא תנצח" תהיו חופשים ,לאב יו אול

evil puki

New member
חחח

מיכל
לא נראה לי הגיוני שהתכוונת אלי, לא חשבתי שאמרתי

התכוונתי שאת צודקת בזה:

אני חושבת שאם את רוצה להשמיע למישהו שאת אוהבת..או איך שאת לא מגדירה את מה שאת מרגישה כלפיו.. הכי "רומנטי".. זה אם זה יבוא ממך.. אם תשמעי שיר ומממש תתחברי אליו וזה יהיה בדיוק מה שאת מרגישה, או אם פשוט תכתבי לו שיר, שמבטא בו את מה שאת מרגישה. אפשר לתת לך מלא שמות של שירים, אבל זה יהיה פשוט קטע דפוק. הבנת?

evil puki

New member
אממ

את זה הבנתי התכוונתי לזה שלא חשבתי שהצגתי את עצמי ולא הבנתי למי קראת מיכל..

אה..

לא יודעת..אולי כתוב לך בכרטיס אישי או משו?או שבכל זאת הצגת את עצמך..כל מקרה..נעים הכיר אני רוני

harelf

New member
אני יודע!!!

בגלל שאת בת - תקדישי את השיר של אילנה אביטל - אותך לאהובך! אם תרצי שאני אשלח לך, צרי קשר!

harelf

New member
אני יודע!!!

את השיר אותך של אילנה אביטל אותך - אילנה אביטל. אם את מעוניינת, צרי קשר!

למעלה