אנשים אני צריכה שמות!!!!!

אנשים אני צריכה שמות!!!!!

שמות לסוסות...... אני צריכה שם מקורי לסוסה חדשה יש לה מבנה ממש יפה אבל הפנים שלה לא משהו היא נורא עדינה והיא חומה קהה! ורוצים לקרוא לה אשלי אבל אני לא מוכנה חשבתי על קורונה ונורה (NORA) אבל אנשים אומרם שזה לא מקורי וממש מכוער אני צריכה שמות מיוחדים תעזרו בבקשה!

taz512

New member
יש הרבה

וכולם כאן. טאז השד העוזר

אושר מ

New member
אתה יכול לרכז את זה למאמר...

ככה לא תצטרך לחפש את זה. וגם תוכל לחלק את זה לשמות לסוסות, סוסים ושמות שמתאימים גם וגם. בכל קמרה למי ששאלה את השאלה, אני ידועתש זה נשמע נורא טיפשי אבל תמיד חלמתי שתיהיה לי סוסה שאני אקרא לה צהאי (צ,ה בקמץ). זה שמש באמהרית.

taz512

New member
רק הגעת וכבר...

את גורמת לי לעבודה?! את לא מתביישת, מה עשיתי לך רע שככה את מתעללת בי? טאז, השד העמוס

taz512

New member
אני אמות

כן כן, את לא יודעת שזה יכול לקרות? מוות כתוצאה מהקלדת יתר. זה יכול לקרות כן כן זה יכול. זה בעיה חמורה מאוד שמשרד הבריאות עובד אליה עכשיו. טאז השד והמחלות

אושר מ

New member
אם לא מהאופנוע, אז גם לא מזה...

נראה שדונת לחים אומללים משוםש אתה משתעמם מהר מידי

taz512

New member
את לא יודעת על מה את מדברת

דווקא בגלל שאני שורד את הדברים הקשים אני צריך להיזהר בקטנות. את לא יודעת תמיד האנשים שמסתכנים בהכל, צונחים נוסעים על אופנועים ועושים פעלולים מאש וקופצים מבניינים. הם האנשים שמתים מזה שהם החליקו באמבטיה. באמת אושר הייתי בטוח שאת תדעי את זה. טאז, השד והידע

אושר מ

New member
כנראה שחוסר הידע שלי

הוא משום חוסר הנסיון שלי בדברים המסוכנים באמת

../images/Emo6.gif

*תופים* וורווווםםם וווררווםם...~טל מתניעה את האופנוע~ וווורום!!! זזז´ררווםם!!!~טל מתחילה לנסוע המעלה רמפה~ וואוו!!!~טל קופצת מאה מטר באוויר~ *מחיאות כפיים סוערות*~טל נוחתת בשלום~ הורי!!~טל משתחווה לקהל ופונה לצאת לחדר הרחצה~ אאווו...!~טל מחליקה על קליפת בננה שאחד האנשים מהקל זרק ומתה~

חחח נחשו מי שם שם ת´קליפה?

אני!!! ~פיצי פורצת בצחוק מרושע~ ~פיצי רצה לקחת את הגופה של אאווין~ ~פיצי גולשת על סבון שהונח במקום~ ~פיצי ניפצעת קשות, לאחר מפגש עם הכיור~ ~פיצי... לצערנו, גם כן מתה~.

אתה?

~מעבירה לקול דרמטי ביותר~ לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!! מתן, איך יכולתה??? ועוד לי!!! זהו זה שמישהו ישים למתן בדרך איזה סקייטבורד....

למעלה