אנשים: אני צריכה עצה!

rozi2

New member
אנשים: אני צריכה עצה!

מה אתם עושים עם המפתחות לאוטו כשאתם יורדים לגלוש?

resh0

New member
קנה קופסה קטנה עם מגנט.

קופסה קטנה שנכנס אליה המפתח ותדביק אליה מגנט שיתפס לתחתית הרכב.

DaRזה אני

New member
רגע אנשים אבל לא מכירים את הטריק?

שאני הולך עם אבא שלי אז תמיד המפתחות בתוך השילה של הגלגל כזה בלמעלה של האוטו שלא רואים אבל אנשים לא מכרים את זה אתה פשוט יכול לצאת ופווף אין אוטו... ואיך אנשים שמים מפתח בתוך מים? סתם סיבוך תנו עצה הכי טובה לאחד שיש לו מכונית מסוג טומקאר מה לעשות

עוד עצה משובחת

מורידים מהצרור רק את המפתח של הדלת, את כל הצרור משאירים בתוך האוטו, ואת המפתח הבודד אפשר להכניס לכיס או לחור בחליפה.. אין שום סיכוי שזה יעלם בים.

northern surfer

New member
לי זה עובד כבר שנים

פשוט וקצת פרימיטיבי אבל יעיל. עשיתי מפתח גולם לאוטו (ללא אזעקה או שלט עליו) את הגולם קשרתי על שרוך, השרוך עובר לי את הראש אבל לא מספיק ארוך לעוף סתם. (עבר בהצלחה גם ימים גבוהים וסוערים) דוחפים מתחת לחולצה וזהו, לא מרגישים אותו כמעט.

DanyGirl7

New member
ליש מיוחד

יש ליש מיוחד שיש בו כיס קטן למפתח, אפשר לשים שם גם כסף קטן

Adict

New member
בתוך החליפה יש חוט קטן כזה

מפעילים את האזעקה עם השלט ומחביאים אותו בתוך האוטו ונועלים כרגיל. את הפתח לדלת קושרים לחוט שנימצא בתוך החליפה. אין מצב שהמפתח יפול. לגולשים שיש מכוניות פחות ענטיקות ויש להם נעילה מרכזית- עושים את אותו הדבר. פותחים את חלון, מפעילים את האזעקה וזורקים את המפתחות פנימה. החלון נסגר ונישארים רק עם המפתח של הדלת.

Raz Surf

New member
בלישששששששששש

לי יש בליש את הכיסון הקטן בו אני שם את המפתח... למרת שזה לא של האוטו....(אני עוד ילד....לא נורא שנה הבאה...) אבל אני שם את המפתח של הבית.....

Raz Surf

New member
מה הקשר?!??!!

מה זה הליש ייקרע?!?! הכיס של הליש הוא זה שמוחבר לך לרגל... ואם הליש ישתחרר לך מהרגל אז רוב הסיכויים שהגלשן יחזור לחוף... ואם לא... אז אני בטוח שהמפתח לא כל כך יעניין אותך האותו רגע... :) :)

למעלה