זה הולך להיות מייגע...
המיונים, זאת אומרת. עשיתי אותם בחמישי... באתי בדיוק בשביל דקה וחצי. תביא איתך טלפונים של שלושה ממליצים שהם לא חברים, הורים או קרובי משפחה. הם מבקשים. פלוס תזכרי את רב הציונים שלך, אם אני לא טועה יש באזרחות, פיזיקה, ביולוגיה, מתמטיקה, לשון, הבעה עברית ואנגלית, לא בטוחה אם זה הכל אבל זה הרב. תמלאי את הדף הראשון עם הדירוג של התפקידים בסוף, אחרי שהם יזיינו לך את המח שעה כל אחד על למה כדי לך להיות ככה ולמה ככה. תביאי גם משהו קשיח לכתוב עליו, זה דיי לא נח לכתוב על הברכיים. אגב, תרדי בבה"ד עשר, אם את נכנסת משער ראשון אל תקחי אוטובוס פנימי, פשוט תמשיכי ישר, זו הליכה של בערך דקה וחצי. שער יפו זה משהו אחר, תרדי בכיכר שלפניה יש חץ לבה"ד 10 ימינה ותלכי הרבה ישר, שוב הליכה של בערך חמש-שש דקות והגעת, סתם חבל להסתבך עם אוטובוסים פנימיים. האוכל לפי הבנתי הוא דיי טוב, אני אישית לא אכלתי אבל מאלו שכן אכלו הוא בהחלט היה אכיל אז לא צריך להגיע עם אוכל. אממ זה כל מה שיש לדעת על זה אני חושבת... כמובן שהם גם שאלים את השאלות של "רגעי שפל בחיים, רגעי שיא, תכונות טובות, תכונות רעות" וכו'. אם תתדרגי פארמדיק ב5 הם ישאלו אותך שעה לשכנע אותם למה אז בואי מוכנה לזה. חובשת הם מקשים קצת פחות, אבל בכל מקרה לבוא עם נאומון מוכן.
בהצלחה.