אנשים, אני צריכה עזרה!

אנשים, אני צריכה עזרה!

אז ככה, אני מאד אוהבת לנתח ולהסתכל על משמעויות של שירים, בין היתר של נירוונה, ויש איזה משפט ב- "Even in His Youth" (למי שלא יודע- זה מהפחות מוכרים) שאני בערך שנה, אולי קצת יותר, מנסה לנתח ופשוט לא הולך לי!!!!!!!!!!!!
אז המשפט הוא (תופים ברקע... מתח...): If I die before I wake Hope I don´t come back asleep משפט מסובך למדי... אני יכולה לכתוב את כל השיר אם זה יקל על העניין... בכל מקרה,

ALMIGHTY

New member
HMM...

אם אמות לפני שאתעורר, אני מקווה שאני לא אחזור כשאני ישן. WHAT THE FUCK?! אם הוא מאמין בגלגול נשמות... אז נגיד שקורט היה אדם ישנוני,כן? כל אחד יכול לפרש את "ישנוני" איך שהוא רוצה (בעיה נפשית,פיזית...) אז במקרה שהוא ימות, הוא מקווה שבחיים הבאים הוא לא יחזור "ישנוני" עוד פעם...אוי,זה עלוב.... טוב, אין לי מושג...

Hairspray Queen

New member
קיייייפיייייי

טוב, נו, גם אני לא בדיוק הבנתי את הסוגיה שאנחנו דנות בה כבר המון זמן.... אז אני פשוט אשב בצד ואעשה את מה שאני הכי טובה בו- אני אשתוק.

ש ו ק ה

New member
אני חושבת

שזה אם אמות בשנתי... אני מקווה שלא אחזור לישון... אולי הוא מתכוון אם הוא יחלום שהוא מת שלא יתעורר ויגלה שהוא חי ויחזור לישון...? טוב זה דפוק לא חשוב... -------- כולם גונבים שורות מנירוונה!!!!!!----- opm - heaven is a halfpipe וגם בשיר אחד של בלינק

שוקה,גם אני חושב כמוךבערך

לדעתי הוא גם מתכוון:אם אני ימות אני מקווה שאני לא יגלה שהכל חלום מתוך שינה או משהו כזה...

the sofa city

New member
באדמס סונג של בלינק...

וזה לא ממש גנבו שורות כי זה (אין לי כוח אנגלית) לקחתי תזמן, מיהרתי הבחיקה היהתה שלי לא חשבתי הרבה ובנירוונה (בוא כמו שאתה) קח את הזמן, תמהר הבחירה שלך אל תאחר זה קצת נחמד... הוא כאילו עונה לו...

Princess Grace

New member
תקשיבי בחורה

קורט היה אדם בעל נטיות אובדניות... והוא פשוט הנציח את ההתאבדות שלו בכל שורה ושורה משיריו.... הכל התחזק כמובן אחרי שהוא פגש את קורטני (נו טוב, למי העצבים לא היו מתרופפים למראה המראה שלה כל בוקר??)

iLoveKurtCobain

New member
טוב, בדקתי עכשיו את המילים וטעית

הוא אומר if i die before i wake hope i don´t come back a slave עכשיו זה נשמע יותר הגיוני, לא? וזה נראה לי די מסתדר עם כל העניין של הגלגול נשמות... אני כמעט בטוהח שזה קיים בבודהיזם

Iris Carmon

New member
אולי זה יבהיר משהו

אבל נוצרים אומרים תפילה לפני שינה ואחת מהשורות זה if I die befire I wake אז אם יש את זה בשירים אחרים (כמו enter sandman שזה לדעתי די ברור כי הsandman הזה אמור לגרום לאנשים לישון אז כמובן שיגידו תפילה לפני שינה) זה כאילו הם הולכים לישון ואומרים אם אני אמות לפני שאקום לאיזה אל שלא קיים

ש ו ק ה

New member
עכשיו הכל מובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אז אופיאמ לא העתיקו מנירוונה וגם לא הסנדמן ההוא ובלינק ענו להם מגניב...

Mr Jack

New member
יש לי שיעור פרוע, ולא נראה לי שממש

נכון, אבל ננסה... אם אמות לפני שאתעורר, אני מקווה שלא אחזור שאני שונה, אז הוא אולי הוא לא מתכוון פה באמת לשינה במובן הפשוט של המילה, הוא הוא מתכוון שהוא כאילו לא מחובר לעולם הזה ולא מבין מה קורה בו, והוא מקווה שהוא לא יחזור לאותו מצב של אי ידיעה ולחיות ב"בועה" אוי, איה ניחוש גרוע :Q

ALMIGHTY

New member
נו, כמו שאני אמרתי- "ישנוני"....

בדיוק, מנותק מהעולם..."השערה פרועה"

תודה אנשים!!!!

הבהרתם לי המון דברים... עשיתם לי די סדר בראש, אני הרבה יותר רגועה עכשיו...
תודה תודה תודה שחשבתם איתי!! אתם אנשים טובים!

למעלה