אנשים, אני צריך....

gangrel

New member
אנשים, אני צריך....

מישהו מוכשר/ כמה אנשים מוכשרים בשביל שיציירו לי משהו (אין לי שום כישרון בציור). אחרי שאני אראה אם מישהו בכלל מסכים אני אכתוב מה אני רוצה שתציירו. תודה רבה רבה רבה מראש

The Crusader

New member
בן אדם

כל צייר כאן יסכים כנראה (אלא אם כן הוא עסוק בפרויקט אחר) אז דבר תגיד מה אתה צריך

row

New member
אפילו אני אולי אסכים

למרות שאני ממש עסוק בזמן הקרוב אבל הסורק שלי לא מחובר בינתיים אז לא בטוח שאני אוכל להראות את הציור בזמן הקרוב

gangrel

New member
אוקי, תודה רבה.

אני צריך שני ציורים (אני מזהיר אתכם, הם אתגר). 1) של גנב, משהו מימי הביניים. מישהו שנראה שנון ומתוחכם. שיהיה רזה ולא מאוד גבוה, 1.70 בערך ואם אתם יכולים אז שיהיו לו כמה פגיונות זריקה בחגורה ופגיון ארוך ביד. אה כן, ושהבגדים שלו יהיו די זרוקים (הוא עני יחסית). ורק אם באמת יש לכם זמן אז ציירו לו גם נץ. ציור 2) ערפד, צריך שיהיה לו מעיל עור כמו במטריקס ושיער קוצים. שיהיה שרירי אבל לא יותר מדי עם עיניים מפחידות וחודרות וניבים חדים (שיניים מבריקות). ודבר אחרון שמהידיים יצאו לו ציפורניים (לא כמו של וולברין מהאקס-מן) אלא שיצאו לו מקצות האצבעות. כאילו העצם שלו מתארכת וקורעת את הבשר של האצבע. צירפתי תמונה שתיתן לכם מושג כללי על המראה שלו בלי הציפורניים (מתי שהוא פחות מאיים). תודה רבה מאוד לכל מי שהיה מוכן לעזור
נ.ב: כמה זמן לוקח לצייר ציור כזה?

gangrel

New member
אין לך מושג עד כמה.......

שמתי לב בזמן האחרון שמלא אנשים יודעים מזה משחקי תפקידים. לפני שנה כמעט אף אחד לא ידע מה זה.

*GormE*

New member
יש עוד כמה שלא יודעים מה זה

וזה נשמע מעט קינקי אם לא מבינים אז אולי תסבירו לפשוטת העם?

Humus_Chipsalat

New member
חחחחחחחחחחח איט איז...

Role playing game בחרי דמות... אלף, גמד, קוסם, אורק, וויזארד, סורסרר, רוג.... נו.. את יודעת.. דמויות Dungeons and dragons... תבחרי שליט מבוך (אחד מהחברים שלך, שיבנה לך מסלול מסוים) צאי להרפתקאה... המשחק מנוהל ע"י (בדר"כ!!!) כרטיסים, קוביות מיוחדות... חוקים... ו.. אמממ.. זהו?! ו... אנא מכל הפריקים שמשחקים...אמנם ההסבר שלי היה לא מקיף בלשון המעטה.. אבל זה מספיק טוב... וזאת מכיוון שלא צריך לעשות דוקטורט על כל הודעה בפורום.

chatenoire

New member
הרשי לי

זרקו עלייך כל מיני מושגים, תני לי לנסות להסביר ביתר בהירות, למרות שמעולם לא באמת שיחקתי. בתכלס, משחקי תפקידים הם בדיוק מה שאת חושבת עליו כשאת ממלמלת קינקי; רופא ואחות, מורה ותלמיד, פרופסור נכה ומוטציה תמימה, כל אלה נכנסים לתחום משחקי תפקידים. הרעיון הבסיסי שעומד גם מאחורי המשחקים הקטנים האלה וגם מה שרוב האנשים מתכוונים אליו כשהם אומרים משחקי תפקידים הוא לשחק תפקיד של דמות אחרת. במשחקי התפקידים מתאספת קבוצה של מספר אנשים, וכל אחד מהם יוצר לעצמו דמות. הדמויות מגוונות ותלויות בסגנון המשחק - הקלאסי הוא בתחום הפנטזיה, אבל ישנם משחקי תפקידים בעולם עתידני, סופר-גיבורים, אימה, הומור ומה לא. המשחק הוא מעין הרפתקה אליה יוצאת חבורת הדמויות האלה, שנשלטת בידי חוקי המשחק (ויש שיטות שונות ומגוונות) ובידי שליט המבוך. שליט המבוך הוא שחקן (לא אחד מהחבורה וחסר-דמות) שלמעשה קובע את כל מהלך ההרפתקה. אם תרצי, השחקנים הם הדמויות ושליט-המבוך הוא המספר הכל-יודע. המשחק עצמו נעשה בעצם בעל פה: שליט המבוך מתאר לשחקנים סיטואציה, והשחקנים מפעילים את הדמות בהתאם למצב - בין אם התגובה היא פתיחה בקרב, טיפוס על הר או קניית ברנדי משובח בפאב הקרוב. כל המשחק מבוסס על דמיון ודמויות, וככל שהשחקנים נכנסים יותר לתוך הדמות, כך הוא יהיה מעניין יותר. ברוב שיטות המשחק משתמשים גם בשיטה מתמטית (אל תבהלי) פשוטה של נקודות וגלגול-קוביות על מנת לקבוע דברים כמו תכונות בסיסיות של הדמות (כוח, אינטליגנציה, מהירות וכו´) או התערבות הגורל (נצחון בקרב, הסתברות שמשהו יקרה וכו´). מעבר לזה, יש גם את משחקי התפקידים החיים, בהם אותם אנשים - שבמשחק רגיל היו יושבים מסביב לשולחן עם פיצה וקולה - עוטים על עצמם גלימות וטוניקות ויוצאים להלחם אחד בשני בחרבות ספוג בתור הדמות. מקווה שעזרתי, מקווה שאני בעצמי יודעת מספיק כדי להסביר למישהו אחר, מקווה שתנסי את זה פעם, זה נראה אחלה דבר.

*GormE*

New member
נראה לי שראיתי כמה שמשחקים בזה

בdowm town, הסדרה המצויירת הזו, וזה נראה .. אה.. לא משהו (הייתי אומרת את המילים המדוייקות אם לא הייתי פוחדת לפגוע ברגשותיהם של כמה מהאנשים פה)

chatenoire

New member
סביר להניח

Downtown היא סדרה שהייתי מצפה לראות בה משחקי תפקידים. זה נראה כמו משחק של חנונים בלי חיי חברה ותסביכים נפשיים עמוקים? יכול להיות. אבל זה גם נראה מרגש וכיף ואפילו מסעיר לפעמים, וגם אם זה לא היה כל הדברים האלה, זה בטח אחלה תירוץ למפגש חברתי אינטימי עם פיצה וקולה. הייתי מרחיבה בנושא, אבל נראה לי טפשי לתאר את כל היתרונות כשמעולם לא שיחקתי.

gangrel

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif ולבחור ששאל על משחקי..

תפקידים, אז משחקי תפקידים או מ"ת זהו משחק שמזכיר קצת משחק שולחן. כשמשחקים בזה משתמשים בעיקר בדמיון ובקוביות, אם יש לך עוד שאלות בנושא אנא כנס לפורום משחקי תפקידים שבתפוז והם ישמחו לענות על כל שאילותיך. משחקי תפקידים, קינקי... LOL

The Crusader

New member
תצפה לראות את נגרסה לגנב שלי

בקרוב... אולי בסוף השבוע... אני צריך לסיים וולברין(שבינתיים אני גאה בפנים שהם הכי קשים אצלו (לתפוס את האופי החייתי והקצת רע)) ואחרי שאני אסיים את וולברין אני אגש לעשות לך את הגנב... מי יודע אולי זה גם יצא יפה... חחחח אגב רזה.... אתה מתכוון שחיף או פשוט יש שריר כלשהוא אבל לא מנופח בצורה מוגזמת אלא שריר בלי ניפוח... רק טיפה עיצוב?

למעלה