כידוע לכם או לא.. נולדה לי אחיינית לפניי שבוע בדיוק, אלאניס ג´וניור שמה. אז חשבתי - איזה שיר להשמיע לה בפעם הראשונה??? (היא שומעת בייבימוצרט!) תראו כמה נמוך!! אני חשבתי אולי הד אובר פיט? באבא? איירוניק אנפלאגד? מה אתם אומרים? אולי שירים אחרים!
ובייבי מוצראט ללא ספק זה נמוך שהאחיינית שלי נולדה פשוט לקחתי את המיטה לחדר שלי שמתי אותה ליד המחשב הפעלתי בווינאמפ את כל השירים של אלאניס ונתתי לה לשמוע תוך כדי הרדמות(באופן אקראי) היא מאוד נהנתה ושוב מזלטוב
אני הייתי הולכת על שירים שקטים ורגועים, בכל זאת, תינוקת.. משהו בסיגנון UNINVITED,Flinch,No Pressure Over Cappuccino .. London יכול להיות נחמד.. וכו´...
הד אובר פיט פשוט מתאים בול! יש לי אחות קטנה (שנה בערך) והיא פשוט דלוקה על השיר הזה! כנראה שיש משהו נעים בצליל שלו, שמצליח למכר אפילו תינוקות (שתבינו... זה נמשך ככה כבר כמה חודשים) לפעמים אני מנסה למשוף את תשומת ליבה, ועד שאני לא אומרת לה: "בואי נשיר הד אובר פיט" היא לא שמה
יש לי בן דוד, דב אכפת לי, קוראים לו ליאב... ובאותה תקופה אנחנו טיפלנו בו לשבוע כי ההורים שלו (דודה שלי) הייתה באיטליה... הוא לא היה מספיק לבכות... אבל אני נשבע לכם שבזמן שהוא שמע את JLP הוא מש היה שמח... בכל אופן אני הייתי ממליץ על STILL זה השיר שאני הכי אוהב לפתוח איתו דברים חדשים (למשל בבוקר או תחילת שבוע) אז כתור שיר לתחילת החיים זה יכול להיות אחלה שיר...