אנשים אני צריך עזרה...

BaBa LiVe

New member
אנשים אני צריך עזרה...

כידוע לכם או לא.. נולדה לי אחיינית לפניי שבוע בדיוק, אלאניס ג´וניור שמה. אז חשבתי - איזה שיר להשמיע לה בפעם הראשונה??? (היא שומעת בייבימוצרט!) תראו כמה נמוך!! אני חשבתי אולי הד אובר פיט? באבא? איירוניק אנפלאגד? מה אתם אומרים? אולי שירים אחרים!

AlanisJunkie

New member
אני הייתי משמיע לה את הקלטת...

האהובה עליי ועל באפי בזמן האחרון, כשאנחנו נוסעים ביחד במכונית, משהו עם שירים ראשונים... יש שם את "עוגה עוגה", "לשבת לקום". קלטת מ-ש-ג-עת.

symptoms

New member
אלאניס ג´וניור אהה?

טוב אני לא אהרוס לך
ובייבי מוצראט ללא ספק זה נמוך שהאחיינית שלי נולדה פשוט לקחתי את המיטה לחדר שלי שמתי אותה ליד המחשב הפעלתי בווינאמפ את כל השירים של אלאניס ונתתי לה לשמוע תוך כדי הרדמות(באופן אקראי) היא מאוד נהנתה ושוב מזלטוב

Rוית

New member
"אלאניס ג´וניר" גדוללל ../images/Emo6.gif

אני הייתי הולכת על שירים שקטים ורגועים, בכל זאת, תינוקת.. משהו בסיגנון UNINVITED,Flinch,No Pressure Over Cappuccino .. London יכול להיות נחמד.. וכו´...

gaya17

New member
חחחח...

הד אובר פיט פשוט מתאים בול! יש לי אחות קטנה (שנה בערך) והיא פשוט דלוקה על השיר הזה! כנראה שיש משהו נעים בצליל שלו, שמצליח למכר אפילו תינוקות (שתבינו... זה נמשך ככה כבר כמה חודשים) לפעמים אני מנסה למשוף את תשומת ליבה, ועד שאני לא אומרת לה: "בואי נשיר הד אובר פיט" היא לא שמה
אליי... צריך להמציא "בייבי אלאניס" או משהו כזה...

symptoms

New member
בייבי אלאניס ../images/Emo6.gif

רעיון גאוני אני בטוחה שמבחינה שיווקית זה יצליח אחרי הכול המוזיקה של אלאניס כל כך מדהימה שהיא חוצה גבולות של גיל...

I Was Hoping

New member
רווית!!!

מה שאת מצטטת בחתימה שלך עכשיו זה לא משיר של הת´ר נובה???

גם לי זה קרה!!!

יש לי בן דוד, דב אכפת לי, קוראים לו ליאב... ובאותה תקופה אנחנו טיפלנו בו לשבוע כי ההורים שלו (דודה שלי) הייתה באיטליה... הוא לא היה מספיק לבכות... אבל אני נשבע לכם שבזמן שהוא שמע את JLP הוא מש היה שמח... בכל אופן אני הייתי ממליץ על STILL זה השיר שאני הכי אוהב לפתוח איתו דברים חדשים (למשל בבוקר או תחילת שבוע) אז כתור שיר לתחילת החיים זה יכול להיות אחלה שיר...

למעלה