אנשים אני צריך עזרה!

אנשים אני צריך עזרה!

קראתי את: הרשמות (3) רשומות רסטליין (2) אגדות (3) ולהבת הקייץ מה אני צריך לקרוא עכשיו לפי המלצתכם! (אמרו לי לדלג על שישית המפגשים) תודה מראש The DDM

../images/Emo8.gifלהלן המלצתי!!

אני ממליצה בחום רב על "SECOND GENERATION" - אמנם כרגע הוא רק באנגלית אבל אני ממש אהבתי! זה בעצם כל מיני סיפורים שקרו לפני כל מיני אירועים שמוזכרים ב"להבת קיץ", כמו איך פלד קיבל את החרב של אביו, איך נולדה אושה וכל מיני. אני ממש אהבתי אז אתה מוזמן לנסות. עכשיו יש גם את סדרת "מלחמת הנשמות" אבל גם היא רק באנגלית, ואני לא יכולה להמליץ עדיין כי אני בתחילת הכרך הראשון... אבל תנסה!

La Gamba

New member
מלחמת הנשמות, הסיום הכי טוב שאפשר

זהו סיום אופטימי...

מי אמר שאני מחליט לסיים!

אין לי בעיה עם האנגלית ואני רוצה כמה עצות בקשל לאיזה ספר לקרוא עכשיו! אני מדגיש שאין לי בעיה עם האנגלית!

nadiwainer

New member
למה לדלג על שישיית המפגשים?

ההורים שלי הביאו לי את הראשון , התחלתי ממנו ועכשיו אני בשלישי, מה רע בסדרה הזו? זה נחמד....חביב...זה ההתחלה של הסיפור עם תניס......

ליתר דיוק ולתקן אותך

מי שקרא ספר אחד מרומח שהוא לא מהמפגשים ישתעמם ויגיד שזה גרוע המפגשים ככה הרוב אומרים מזל שאני לא עשיתי ככה (אח שלי כן ואמר שזה משעמם) מעבר לזה הסיפור של תניס לא מתחיל בנשמות תואמות זה לא נראה ככה בכלל זה רק חלק קטן מזה

nadiwainer

New member
איך לא?

הספר נפתח כשאלד-אייליאה מילדת את אמא שלו, הוא נולד, וראוים שהוא רק חצי אלף.... אז איך זה לא מתחיל שם? אח"כ זה עובר כשמאשימים אותו ברצח...אחרי הרבה זמן...... אבל זה מתחיל שם!

נכון זה מתחיל בלידה של טאניס

אבל זה לא הכל הלידה שלו אולי זה רק ההתחלה שלו בחצי אלף אבל לא "התחלה" רשמית של החיים שלו בעצם ההתחלה זה כשהוא מתחיל להתגבר ומה שהאלפים עשו לו שמה אחרי הכל אמרו שהתנקלו לו כולם כי הוא רק חצי אבל לא מסופר כלום וזה חסר הרבה הרבה ידע

La Gamba

New member
מה עם שיעורי החץ וקשת

מה עם כל הרמיזות הקלות, הירידות הפחותות...

אם רק זה מה שעבר עליו אז הוא היה

חצי אלף שמח מאוד! אבל אומרים בפירוש שזה לא היה הכל וכנראה בכלל לא ובטח מה שקרה בינו ובין לאורנה לא היה רק הטבעת בלבד והיה חיזורים ומעבר לזה והיחסים שלו גם גילתאנס היה מורכב יותר אחרת מה שהיה בפונדק לפני השבי לא היה קורה חסר יותר מידי מהילדות של טאניס איך הוא הצליח כתור חצי אלף בן 3 או 4 לסבול או כל מיני דברים אם רק המריבה של הגאווה על החץ וקשת היה הכל אז נס אבל שיהיה.... גם מסופר בקושי רב עליו וכל לאורנה! עוד משהו שרומזים אבל לא מדובר בכלל איך היא התאהבה בו בכלל? מתי זה קרה? כלום!

nadiwainer

New member
רגע...עוד פעם......

ברשומות מפרטים עוד יותר על התקופה שלו בקוולינוסט? על כל הסיפור עם הקנטומן והרציחות? ועם מירל המופרע? מספרים שם על לאורנה ועל תניס? בנשמות אחיות רק אומרים שהוא הבטיח לה שהם יתחתנו, אבל זה היה כאשר הם היו ילדים. רשומות עוסק בתניס וחלמיש ושות´ בכלל?

אז אולי תסביר לי? אני קראתי את

כל השישיה! ולא ברשומות ולא בשאר הספרים שקראתי על טאניס לא נתקלתי בשום פרט על ילדותו ועל מה שעבר עליו זה כאילו דמות שמתחילה כשהיא כבר בוגרת בלי עבר בלי אופי ולא אין שום פרט חשוב בכלל חוץ מנידוי המשפחה שלו אותו עצמו חוץ מלאורנה מעבר לזה פה זה נגמר ומסופר על הבגידה לא על דבר מעבר לזה גמבה! תסביר לי!

אמרו לך והם צודקים

או שאתה מתחיל בשישיה או לא קורא אותה בכלל למרות שזכור לי שאמרתי לך עוד לפני שהתחלת לקרוא את השישיה קודם! *ברוגז*

למעלה