אנשים אני צריך עזרה איפה אני משיג צופר אוויר בסגנונות של מוזיקה כאלה או של חמש קנים? בתודה מראש
R RozwareZ New member 22/6/02 #1 אנשים אני צריך עזרה איפה אני משיג צופר אוויר בסגנונות של מוזיקה כאלה או של חמש קנים? בתודה מראש
H hagail New member 23/6/02 #2 בכלבו לערס !!! וברצינות - ברשת חנות אוטו-דיפו. מי שקונה מקבל פרווה לדשבורד חינם. והנחה על קניית מנורות סגולות .
בכלבו לערס !!! וברצינות - ברשת חנות אוטו-דיפו. מי שקונה מקבל פרווה לדשבורד חינם. והנחה על קניית מנורות סגולות .
ב במבי14 New member 23/6/02 #3 ואז יהיה לו ערסמוביל... ../images/Emo11.gif../images/Emo66.gif חחחחחחחחחחחחחחצי מצחיק...
R RozwareZ New member 24/6/02 #7 חחחחחחחחח זה צופר אוויר אתה לא חייב ג´יפ בשביל זה אתה יכול לשים את זה גם על אופנים מה הקשר למשאית ?!
ב במבי14 New member 24/6/02 #8 אהה עד לופאפניים !! יענו אתה רוצה את זה בישביל הפוזה נכון?? אהה ועים אתה רוצה גם גיסק מנצנץ מיתחת למרה אז יש את זה "בכולבולערס" נ.ב לאופניים יש זמהורה אחרת!! תה נה ני נה נה נה
אהה עד לופאפניים !! יענו אתה רוצה את זה בישביל הפוזה נכון?? אהה ועים אתה רוצה גם גיסק מנצנץ מיתחת למרה אז יש את זה "בכולבולערס" נ.ב לאופניים יש זמהורה אחרת!! תה נה ני נה נה נה
R RozwareZ New member 24/6/02 #9 תגיד לי משהו ראית פעם איך אתה כותב ?! אתה אומר שאני ערס ערסים בדרך כלל לא בבית ספר נכון...? כנראה שלא בילית שם יותר מידי האא
תגיד לי משהו ראית פעם איך אתה כותב ?! אתה אומר שאני ערס ערסים בדרך כלל לא בבית ספר נכון...? כנראה שלא בילית שם יותר מידי האא