אנשים אני פה

beenINSANE

New member
אנשים אני פה../images/Emo70.gif

אני רואה שלא שמתם לב בכלל שנעדרתי מאז מוצ"ש... נעלבתי. ומצטערת על ההודעה החדשה מצידי ששגיא ישרשר אותי. (שרשר אותי שגיאאאאאאאא!!!
) מה שקרה זה (אם במקרה התעניינתם, בטעות) זה שהמחשב שלי ביצע התאבדות במוצ"ש ועכשיו באורח פלא, הוא חזר לחיים!!!!!!! שמחה ואושר!!!!!!! אתם לא יודעים, אני כבר כמעט שבוע מבכה את מותו. ועכשיו הוא חי! חיייייייייייי!!!! אני אוהבת את כולכם למרות שלא התגעגעתם...

כן. לא התגעגענו. מי את בכלל?

לא התגעגענו אלייך ואנחנו בכלל שונאים אותך!!!! גררר! מה הריגשי נחיתות? את יודעת שאנחנו מתים עלייך וכן שמנו לב!!!!!!! טוב שחזרת אהובתי האבודה... מתה עלייך.

ת'אמת?

אני שמחה שאת חיה וקיבלת האמ.. פטיפון;] אז מה את אומרת על הארוחה בשישי?.. לאור נרות.. רומנטי..

beenINSANE

New member
../images/Emo51.gif

טוב שבכל זאת אכפת לכם... נועה (3), אני אבוא בכיף, ונא לא לזלזל בפטיפון שלי אני הולכת לקנות המון תק-לי-טים!!!
הארוחה נשמעת פיצוץ. אני באה. והאייקונים החורפיים האלה מדליקים לאללה!!!

ZVI Z

New member
בטח שכן

ששמנו לב. מאז שהלכת,השרשורים נסגרים ב-9 בלילה,וכולם ישנים עמוווק וולקאם באק!~!

beenINSANE

New member
צבייייייי

איך תמיד אפשר לסמוך עליך שתהיה פה בשעות נורמליות!!! הפורום מת. ולי קררררר

ZVI Z

New member
חחח../images/Emo8.gif

קר קר קר קר לילדים בחוץ קר קר קר קר לעיתונים שמחולקים בבוקר להלהלהלהללה טוב רגע של טירוף,מצטער. אממ אה כן נחזור לשיגרה ,נחזור כמו גדולים אה והיי-את עושה את העולם הזה כ"כ מסריח מניו יורק ועד רפיח. סתם סתם לא את.ברר זהו אני לשתוק. תגידי את אוהבת את שחר אבן צור?

beenINSANE

New member
מממ...

הוא חמוד. האמת לא הקשבתי לדיסק שלו עדיין ואת "עירומים" אני מחבבת מינוס. אבל מוניקה מצויינים. אני שרה את גשם חזק כבר שלושה ימים...

ZVI Z

New member
יופי יופי

גם לי אין ת'דיסק שלו..ואני לא אוהב את עירומים.. אז הייתי בהופעה שלו היום(חינמי נאמי,הזמנה..)בסינדרום(ירשולמי שכמותי) וזה היה דבר מגניבבבבבב.אז הלכתי והוא נתן שעתיים הופעה במקום שעה,כי הוא הוסיף מלא קטעי סטנד אפ מאולתרים,מלא שטויות,אפילו מיני סטרפטיז(ודווקא לא בעירומים),זה היה פשוט קורע ומהנה כל כך,את גשם חזק הוא לא היה אמור לשיר,כי אז כבר הלהקה ירדה וחשבנו שאז מקסימום יהיה הדרן(הלהקה שלו ישבה לידי והם כבר תיכננו ללכת),ואז הוא שר את גשם חזק לבד עם גיטרה(טען שפעם ראשונה מאז שהוא כתב את זה)ואז הוא עשה הרבה דברים פעם ראשונה כולל להמציא שיר(הוא אמר ללהקה שחזרה לבמה בחוסר רצון-תעשו ג'י,איי וסי,משהו כזה..)כולל לשיר כמה דקות את הפזמום של שוביניסט של הבליינים כולל לצחוק על מושיק מאפיה,ועל הרבה אנשים,ונשים,ובנות וסתם היה נורא נורא מבדר ומהנה ומצחיק וזייהו. הוא אפילו אמר ת'שם שלי סתם באמצע שיר והסתכל אליי(הייתי מובך!)(כי לפני ההופעה הוא ניגש אליי והתחיל לדבר איתי ורצה לדעת ת'שם שלי,והתלהב שבאתי לראות אותו).אז כדאייייייייייייייי מאוד ללכת להופעה שלו,למרות שאני מניח שפעם הבאה הוא יופיע רק שעה ולא שעתיים. אני בטוח שהייתי במשהו חד פעמי שלא יחזור,הוא פשוט היה כל כך שיכור(יאא חרזתי חרוז).

ZVI Z

New member
הבעיה היא..

שאני לא אוכל להוציא מראשי שקיבלתי בחינם הופעה מדהימה שנהניתי בה יותר ממה שנהניתי ברוב ההופעות בחיי ויותר ממה שאני אהנה בעוד הרבה הופעות,אז לא יתחשק לי לשלם על הופעות.. אבל נו,צרות של עשירים,מה שנקרא.

beenINSANE

New member
זה לא פייר!

איך תמיד אתה הולך להופעות כאלה שוות?? ועוד בחינם!

ZVI Z

New member
אמממ

אני מחפש בכל מיני פורומים באינטרנט שמחלקות כרטיסים ומקווה שיחלקו גם לי..אה,ומקווה שזה יהיה הופעות בי-ם,ושאני יכול ללכת אליהם ושבא לי עליהם(כי למשל עכשיו אני יכול לזכות בהרדה ארדי לוין בצוללת שבוע הבא,אבל היא לא נשמעת לי משהו מיוחד..)לפעמים זה כל הקודם זוכה(מה שהיה הפעם,פעם ראשונה שזכיתי בדבר כזה,זה מזל נטו,מי שרואה את זה ראשון..) ולפעמים זה לשלוח להם מייל עד יום בלה בלה וזה הגרלה(יותר נוח לקהל המשתמשים)...

למעלה