אנשים אני עוזב

אנשים אני עוזב

אנשים יקרים מה קורה????? אצלי הכל טוב וואלה כמו שאתם רואים אני מחר מתנתק מעולם האינטרנט ובכלל מעולם הבלוגים שזה דבר מעולם אחר ממש קשה לי לעזוב אותכם אבל מה לעשות צריך להתקדם הלאה בחיים הקופסה הזאת שנקראת מחשב לא תתן לכם כלום בחיים אז עזבו אותכם שטויות צאו למסיבות טוסו לחו"ל אבל אל תשכחו להנות כמה שיותר הכי חשוב אני מוסר את אהבתי לבמבינו השועלללל עדן לוטוסית שחף יאקי נאורררררר הכלייי אטלנטה שנטיפי ענבר אלוף עולם ולכל מי ששכחתי חולה עליכם אנשים אז יאללה אנשים תנו לי בשמש ים כוסיות בלאגניםםםםם אוהב אותכם ביייייייייייי

טוסטטטטטטטטטטטטטטטטטט../images/Emo25.gif

אני חולה מטורפת עלייך ואתה יודע את זה ותמיד אני אחפש אותך פה אבל מה שכן ואני רק מאחלת לך מכל הלב בהצלחה בחיים ובכלל אם אתה טס תעשה חיים ורק תהנה אוהבת אותך מכל ה
דניאל כהן אטלנטה קבל ממני
גדול

lotusit

New member
טוסט מן!

שיהיה בהצלחה, ואתה צודק שמהמחשב לא ייצא כלום זאת רק בריחה מהמציאות. בכל אופן תעשה חיים לוטוס

אוחחחחחחחח

חשבתי שעד שאני אחזור מגיפת ה'תתייחסו אליי טוב אתם לא מתייחסים אני עוזב' ולא הפסיקו עם זה?! אני היחידה שבאמת עזבה חיחי

נחבוב

New member
אז למה חזרת הופה?

חחחחחחחחחחחחחחחח כל העולם יודע שהמחשב שלך התקלקל . . .

כי כי כי כי

נמאס לי לצייר על עצמי נמאס לי להסתובב ברחובות נמאס לי ללמוד וטוב נו..התגעגעתי אז באתי
<לא אליך תירגע
> מה כל העולם יודע?! למה?

../images/Emo98.gif../images/Emo72.gifלאיש יחסי הציבור שלי

| ראשית אני נרגש לקרוא את הודעתך.... אין לי את הספק שאתה צודק כל מילה מחשב זו בריחה מן המציאות אני מודה לך על תקופה שהייתה עבור סבבית ונעימה על יחסי הציבור שלך לבלוג של במבינו אני מאחל לך הצלחה בדרכך החדשה עשית נכון אתההההה תותחחחחחח יא טוסטמןןןןןןןןן תזכור רק את הקטעים שרצו בבלוג של במבינו ותהיה מהמאושר שבאדם שמחתי להכיר ואני מקווה שתשמור קשר במסנגר שאני אהיה בניו יורק יאללההההה איש תודה על הכל אוהב אותך

נאור111

New member
שום עוזב ושום בטיח אתה לא זז מפה

שבבבב פה אתה לא זז!!! חחח סתם אחי שיהיה לך בהצלחה תרים טלפון מידי פעם נלך נשחק סנוקר נרדוף אחרי אתיופים סאלמת גבר גבררררררררררררר

נרקי

New member
../images/Emo50.gif בהמשך הדרך..

ומי ייתן שנקח ממך דוגמא... גם אני מכורההההההה!!

ענברי18

New member
../images/Emo32.gifאז זהו, תומר עזב סופית

רציתי להגיד לכם שהאינטרנט של תומר (טוסט מאן) מנותק סופית. אז.. אפשר להתחיל להתגעגע..
אם יש למישהו יש הודעות להעביר, אתם יכולים דרכי. תומר, אם יוצא לך לקרוא את זה, אני מטורפת עליך יפה שליייי! אוהבת אותך בונבון שליייי
תחסר לי. בכל אופן מה אני מתבכיינת אתה בקשר איתי
אזזזזזזזזז אוהבת את כולכם, נדבר
ענברי.

למעלה