yellow cheese
New member
אנשים... אני עוזבת.. ../images/Emo7.gif
אין לי דרך אחרת..מנתקים אותי מהאינטרנט, החיים שלי אוטוטו נגמרים. האופטימיות שלי מתה.. תזכרו תמיד שאביב גפן הוא הנסיך שלנו...ושאני אוהבת אתכם
אין לזה קשר למה שהתרחש פה בפורום בימים האחרונים.. זה משהו אישי, משהו שעבר, עובר ועוד יעבור עליי. אני אוהבת אתכם אנשים. ואם במקרה מתישהו מישהו ירצה לדבר איתי, זה נשמע פתאטי ודפוק, אבל אני מאמינה שאנחנו עוד נתראה.. אם הגורל ירצה.. גם ככה אין לי מה לעשות, אין לי על מי לסמוך, אין לי עם מי לדבר. החיים שלי זה לא מה שהיו פעם.. השתניתי.. השתניתי ורק מי שקרוב אליי יודע כמה, רק מי שהיה הכי קרוב אליי וידע עליי הכל יודע מה יש לי, וכפי הנראה זה יישאר ככה. "אפשר לאהוב, אפשר לשנוא, אבל אי אפשר להתעלם"..חברה שלי כתבה לי את המשפט הזה לפני כמה ימים, המשפט במקור נכתב על אביב, אבל אני מאמינה שהוא מתאים לכל אחד ואחת מאיתנו. אנחנו ילדי אור ה
.. וזה תמיד יהיה ככה.. אני אוהבת את כולכם, המון.. בלי פיסת של צביעות.. בלי פיסת שקרים, בלי ליקוקים מיותרים..
אני מצטערת שהפורום עוד לא חגג שנה.. אתם מוזמנים להמשיך להשאיר אותו במסגרת תפוז.. תכתבו מכתב לנטע מנהלת הפורומים.. תודה שהייתם איתי ברגעים הקשים והפחות קשים שלי בחיים. אני אוהבת אתכם וחייבת לכם המון.. היחידים שהבינו אותי מבין כל אלפי האנשים שסובבים אותי..היו אתם.. קשה לכתוב הודעת פרידה..אבל חייב.. אני אוהבת את כולם..המון המון המון המון...
שירלי כהן-מנהלת הפורום לשעבר.. תכתבו לנטע מכתב בשמי.. תשלחו לה קישור להודעה..מה שזה לא יהיה.. תמצאו מנהל/ת חדש/ה שיתאים לנהל פורום מהסוג הזה..
אין לי דרך אחרת..מנתקים אותי מהאינטרנט, החיים שלי אוטוטו נגמרים. האופטימיות שלי מתה.. תזכרו תמיד שאביב גפן הוא הנסיך שלנו...ושאני אוהבת אתכם