אנשים... אני עוזבת..

yellow cheese

New member
אנשים... אני עוזבת.. ../images/Emo7.gif

אין לי דרך אחרת..מנתקים אותי מהאינטרנט, החיים שלי אוטוטו נגמרים. האופטימיות שלי מתה.. תזכרו תמיד שאביב גפן הוא הנסיך שלנו...ושאני אוהבת אתכם
אין לזה קשר למה שהתרחש פה בפורום בימים האחרונים.. זה משהו אישי, משהו שעבר, עובר ועוד יעבור עליי. אני אוהבת אתכם אנשים. ואם במקרה מתישהו מישהו ירצה לדבר איתי, זה נשמע פתאטי ודפוק, אבל אני מאמינה שאנחנו עוד נתראה.. אם הגורל ירצה.. גם ככה אין לי מה לעשות, אין לי על מי לסמוך, אין לי עם מי לדבר. החיים שלי זה לא מה שהיו פעם.. השתניתי.. השתניתי ורק מי שקרוב אליי יודע כמה, רק מי שהיה הכי קרוב אליי וידע עליי הכל יודע מה יש לי, וכפי הנראה זה יישאר ככה. "אפשר לאהוב, אפשר לשנוא, אבל אי אפשר להתעלם"..חברה שלי כתבה לי את המשפט הזה לפני כמה ימים, המשפט במקור נכתב על אביב, אבל אני מאמינה שהוא מתאים לכל אחד ואחת מאיתנו. אנחנו ילדי אור ה
.. וזה תמיד יהיה ככה.. אני אוהבת את כולכם, המון.. בלי פיסת של צביעות.. בלי פיסת שקרים, בלי ליקוקים מיותרים..
אני מצטערת שהפורום עוד לא חגג שנה.. אתם מוזמנים להמשיך להשאיר אותו במסגרת תפוז.. תכתבו מכתב לנטע מנהלת הפורומים.. תודה שהייתם איתי ברגעים הקשים והפחות קשים שלי בחיים. אני אוהבת אתכם וחייבת לכם המון.. היחידים שהבינו אותי מבין כל אלפי האנשים שסובבים אותי..היו אתם.. קשה לכתוב הודעת פרידה..אבל חייב.. אני אוהבת את כולם..המון המון המון המון...
שירלי כהן-מנהלת הפורום לשעבר.. תכתבו לנטע מכתב בשמי.. תשלחו לה קישור להודעה..מה שזה לא יהיה.. תמצאו מנהל/ת חדש/ה שיתאים לנהל פורום מהסוג הזה..

שירלי../images/Emo4.gif

אוך חבל.. אז שירלי,טנקס על ה-כ-ל
מצטערת אם עצבנתי או משו.. שוב תודה <ויש על המון> שיהיה לך רק טוסט
חיים טופים
ולמרות שלא הספקנו מדי לדבר את סבבה.. לאב יו,באמת
תהיי חופשיה מרד הדמעות,רוני ואם תראי פעם ברחוב ילדה עם שיער אדום ועינים חומות עם פיס על הצואר
זיס מי,סתם

לאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאא

שירלי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אווווווווףףףףףףףףףףףףף
שירליייייי את לא יכולה לעזוב ואת לא יכולה להפסיק להיות אופטימית!!!!!1 מה קרה ילדה????? תספרי לי? תדברי איתי? אווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףף אני כ"כ עצובה
מי יתאים לנהל אותו במקומך? איפה נמצא עוד מנהלת כמוך? מישהי אחרת תברח שהיא תראה מה הולך כאן בפורום..... אז תדעי שאני אתגעגע אלייך המוןןןןן ותהיי חזקה אני מתה עליייייך אוהבת המון המון גלי נ.ב לא הרגזתי אותך עם בולי נכון?

אם אתם לא מתנגדים......

אולי אני ינהל אותו? אני גם יפתח את ליבי לענייני בולי...כל עוד הם יהיו נורמלים...אם אתם מסכימים אנשים...

שירלי../images/Emo4.gif, גבינה צהובה שלי

אוך חבל.. אז שירלי,טנקס על ה-כ-ל
מצטערת אם עצבנתי או משו.. שוב תודה <ויש על המון> שיהיה לך רק טוסט
חיים טופים
ולמרות שלא הספקנו מדי לדבר את סבבה.. לאב יו,באמת
תהיי חופשיה מרד הדמעות,רוני ואם תראי פעם ברחוב ילדה עם שיער אדום ועינים חומות עם פיס על הצואר
זיס מי,סתם

VengaGirl

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif

למרות שלא כל כך יצא לנו לדבר ולא כל כך הכרתי אותך...אני עדיין מרגישה חרא כי את עוזבת!!!!!! אוף!!!!!למה את הולכת...ויש לי הרגשה שאת הולכת מכאן בהרגשה לא משהו...ואני מרגישה קצת אשמה...(בלי קשר למה שקרה בפורום...אני פשוט חושבת שאני אשמה בהכל) אין לי כל כך מילים...אני לא טובה בקטע של לכתוב שאני יודעת שמישהו יקרא את זה... את כבר החלטת ולא נראה לי שאנחנו נשכנע אותך אחרת... אני כבר מתגעגעת...
!!!Have a nice...no...wonderful life נ.ב אני מקווה שבאמת לא הרגזנו אותך יותר מידי עם הקטע של בולי...בכל מקרה...סליחה...

KoKolita

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא שירלי אל תעזביייייייי את בטוחה שזה סופי?? שאין עוד דרך אחרת??? עצווווב ליייי..... אני מקווה שעוד תחזרי לפה ונדבר... ואם את צריכה סתם לדבר עם מישהו, אז אני ייתן לך את הפלאפון שלי ותמיד תוכלי להתקשר... את יכולה להתפלא כמה זה טוב לדבר עם מישהו שאתה לא ממש מכיר... שסביר להניח סובל מאותם בעיות... אוהבת, סיוון

יאאא לאאאאאאאאאאאאאאא

שירליייייייייייי
למההההההההההההההה יווווו איפה נעלמת לי ?!?#@??#@@#! ייייייייייייא איזה באסה................ נטע

שירלי וכולם....../images/Emo7.gif

אני יודעת שלא כתבתי פה הרבה זמן.. אבל כל הזמן עקבתי.... שירלי- למרות שאני יודעת שלא תקראי את זה- אם במקרה תתקלי בזה, תדעי שאני איתך. למרות שהכל עוד מעורפל מבחינתי.
אני מאמינה שזה לא קשור לקטע של בולי....באמת שלא.... אז אנשים, בואו נכבד ת´בקשה שלה ונמצא מנהל/ת אחרת לפורום. לא נראה לי שזאת תהיה אני, אני כבר מנהלת פורום אחד. ואני גם לא מתאימה לנהל פורום כזה אז אם אתם רוצים אני אדבר עם נטע, כשייבחר או תבחר מנהל/ת. שירלי- שוב, אם את במקרה קוראת את זה, אני איתך, ותהיי חסרה פה.
אורלי.

היום שאחרי...

השם של שירלי כבר לא למעלה
עצובבבבבבבבבבבבבבב אוף אני כבר מתגעגעת אליה!!!!!!!!!!!!!

חחחח מצחיקוליםםם...אנשים

היא עזבה בגלל שום בולי... היא עזבה מסיבות שלא קשורות לפורום הזה בכלללללל. דברים שעוברים עליה בחיים, שלא קשורים לא לאינטרנט ולא אליכם. היא גם עצובה. והיא אוהבת אתכם. :) ככה היא אמרה לי לפחות. כבדו אותה, ו.... היא אמרה שהיא מאמינה שעוד תיפגשו.... :))) יום טוף

הלו הלו! מספיק עם זה! היא עוד

חיה! מספיק להספיד אותה... כפרררעעעעע עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תהיו שמחים ונחמדים למנהל החדש :))

למעלה