אנשים אני משתגעת!!!

מירב ד

New member
אנשים אני משתגעת!!! ../images/Emo4.gif

סוף סוף יש לי אופנוע!!! והיום נסעתי במיוחד לת"א לקנות קסדה ומגינים! חזרתי הביתה... פעם ראשונה שאני רואה את האופנוע מאז הקניה... מתרגשת נורא... מורידה את המנעול... מתיישבת על האופנוע...מכניסה את המפתח... מרימה את הרגלית..................כמעט נופלת... מתייצבת...מסובבת את המפתח...מוציאה את הקיק... מנסה פעם ראשונה... לא מצליחה.. פעם שניה... לא מצליחה... עוד כמה פעמים... לא מצליחה..... מתחרפנת!!! מנסה פעם אחרונה.... לא מצליחה... הוא עושה רעש של מתחיל להתניע... אבל בזה זה נגמר... בנתיים אני מתחרפנת ומחכה לחברים שיבואו לעזור... אנשים... אנ בטוח עושה משהו לא נכון... רק לא יודעת מה.... תעזרו לי...זה ממש מתסכל... הוא עומד לי מול הפרצוף ואין לי מה לעשות איתו... חבל שלא מלמדים 50 סמ"ק גם עם הילוכים.. מירב

קודם כל- תרגעי.

תני לו לנוח איזה חצי שעה- רבע שעה, שתי לך
והסדירי נשימה. עשי שב את סדר הפעולות הבא:(לפי הסדר..זה חשוב..
)
פתחי ברז דלק
מישכי צ´וק
הכניסי את המתח לחור, סובבי לכיוון הרצוי.
בהשמע האות, (לא סתם..) עכשיו, תני לו בקיק פעמיים שלוש- אם לא מניע, תני לו קצת לנוח, ונסי שוב- בלי צ´וק (משנק בעברית). עד כאן להיום. בקרוב- סטיבנס 426 - החשיפה. ג´וני. שלכן ובשבילכן.

מירב ד

New member
יושבת... שותה ../images/Emo173.gif...נושמת עמוק...

ובנתיים תמונה של הקסדה החדשה... ויותר מאוחר גם של האופנוע...(כשיניע)... תודה ג´וני!!

מירב ד

New member
הצלחתי!!! ../images/Emo6.gif

אבא עשה לי שיעור נהיגה על הילוכים... הוא נסע עם האוטו ואני אחריו... סיבוב עד התחנת דלק וחזרה... אני מסתבכת לגמרי עם ההילוכים... אבל לא נורא... עוד כמה פעמים ואני אסתדר...(מקווה).. צריך למצוא שם ליצור... נ.ב הדוגמנית בתמונה זאת אחותי לא אני... אל חשש... מירב

למעלה