אנשים אני ממש חוששת...

Not The Doctor

New member
אנשים אני ממש חוששת...

לאלה ביננו שכן אהבו את this grudge או בכלל לאלה שהקשיבו למילים... למה נראה לי שזה בא להביע משהו? whos tired of her own voice?! אני שומרת את החששות האלה כבר מלא זמן בבטן כי אני לא רוצה לפתוח פה לשטן (בכל זאת, הוא לא רופא שיניים) אבל עכשיו היא וראין התארסו... אוי, אלוהים (=אלאניס)!! ביום שהיא תפסיק לייצר מוזיקה (חס וחלילה טפו טפו טפו טוק טוק טוק
) אני אפסיק לחיות! xox NTD.

Not The Doctor

New member
מק../images/Emo78.gif! אנשים! זה לחוץץץץ!!

תרגיעו אותי, תגידו לי שהיא בחיייייםם (וגם במוות) ולא הולכת להפסיק לייצר מוזיקה!!! xox NTD.

OrdinaryDay

New member
תנשמי עמוק ותירגעי?

תראי, אפשר לפרש את המשפט הזה כמה דרכים וחבל ללכת על הקיצוני ביותר. בואי ניזכור שמוזיקה זו היא העבודה של אלאניס, ואני לא חושבת שהיא תפסיק פתאום לטובתך הקמת בית חמים ונעים עם שני פרחחים קטנםי וכלב. כפי שמישהו כבר אמר כאן, אני חושבת שהיא באמת מדברת בשיר על מישהו מאחד מהשירים הקודמים שלה. והאפשרות השניה לפרשנות המשפט המסוים הזה, שנמאס לה להקשיב "לבכיינות" של עברה. היא בעצם רוצה להתגבר על מה שקרה והעובדה שהיא שומעת את השיר שנכתב בעבר, לא מאפשרת לה את זה כ"כ... אז אולי היא התכוונה שנמאס לה לשמוע אותה מתלוננת על המקרה שמדובר בשיר .

Rוית

New member
הפירוש יכול להיות כל דבר..

אני אישית רואה את זה אחרת לגמרה.. אני רואה את זה כקול פנימי.. לאלאניס נמאס מכל המחשבות וההירהורים שלה שהיו לה בכל הנושא עליו היא מדברת...

AlanisJunkie

New member
גם אני חושב שמדובר בקול פנימי

סיסטר, את עוקפת אותי בקלות בדרמה קוויניות שלך. :)

Not The Doctor

New member
חח ../images/Emo9.gif

יו אני כלכך מפחדת שהיא תפסיק לייצר מוזיקה שאני מתחילה להתנהג כמו פרנואידית לגבי זה, הכל נראה לי חשוד... אני בטח נשמעת לכם אובססיבית, אבל הבעיה היא לא "מה אני אשמע?" הבעיה היא "למה אני אתחבר?!" בלי אלאניס שאני תמיד מרגישה כאילו היא שרה עליי (במיוחד בשיר so unsexy, אני לא חושבת שאני טובה במשהו אבל תמיד מחמיאים לי אז כנראה שאני לא כזאת גרועה... וכנראה אני לא מעריכה את עצמי מספיק, בדיוק כמו שהשיר בא להביע...) זה לא יהיה אותו דבר...
xox NTD.

dilan angel

New member
גם אני מאוד מתחברת ל-so unsexy

בעצם להרבה שירים שלה אני מתחברת...

למעלה