אנשים אני מחפש בסיסט!!!!!!!!!!!

john freshiante

New member
אנשים אני מחפש בסיסט!!!!!!!!!!!

אני מחפש בסיסט עם גרוב Fאנקי חם... מאוד היה מתאים לי אם הוא יהיה חובב רד הוט כי זה יתאים לסיגנון שלי(אני גיטריסט) וזה ישב טוב... אגב...לא יתקבלו בסיסטיות(!) ואני לא שוביניסט

חחח

ואתה לא שובניסט..

idanem

New member
יתקבלו?

מה אתה עושה טובה למישהו...עם כאלה חוקים נוקשים "להתקבל" ללהקה שלך..אני מופתע אם תמצא את הבסיסט שאתה מחפש...

BloodSugarCrazy

New member
טוב, די

מה יש לכם שאתם כל כך רעים היום, אה? "אתה שוביניסט, אתה צריך ללמוד לשרשר"... והדרישות שלו לבסיסט לא כאלה בשמיים, למי שטען ככה. אם הוא רוצה בנים ולא בנות, זו זכותו וזה לא חייב להיות קשור לשוביניזם. אולי הוא פשוט לא רוצה בסיסטית עם כאבי מחזור, מה אתם יודעים.. קיצר, הנקודה שלי היא שלפי התגובות פה, מי שנראה יותר מפלה וביקורתי זה אתם, לא הוא. והוא באמת שוביניסט.

idanem

New member
...

כתבתי על פאנקי מאדר פאקר שהוא לא יודע לשרשר...כי משום מה הוא כתב שאני שוביניסט...

מנצל"שת

אני משתתפת בתחרות של תמונות של בני אדם עם בעלי חיים. ורציתי להגיד לכם שאם לא אכפת לכם להצביע בסקר חביב הקהל בשבילי אז זה יהיה נחמד, אבל רק אם לא אכפת לכם... התחרות נמצאת כאן ואני התמונה הראשונה (התינוקת עם האלפקה) תודה מאי

הוא לא שוביניסט...

חשבתם אולי שיכול להיות שיש לו רק בנים בלהקה? והוא לא רוצה פתאום בת.. תחשבו ל רד הוט עם בסיסטית פתאות, או גיטריסטית/מתופפת/סולנית...

john freshiante

New member
??????

אוקי...נדמה לי שיש פה כמה ילדודס שמסיבה מסויימת עצבניים... אולי בעיות בבית הספר...תשתו מיץ פטל או משהו...תראו פוקימון... ולגבי יכולת השירשור שלי...יש יכולות שחשובות יותר בחיים ילדון... שתגדל תבין בקיצור מי שבסיסט בראש טוב שיפנה אלי ולמי שיש בעיה עם משהו.. אני שם עליו זין חוץ מהמשקית האהובה עלי פה...גררר המשך יום נעים לכווווווולם

למעלה