אנשים, אני מודה באמשמה

ביילי_007

New member
אנשים, אני מודה באמשמה

אנשים יקרים, מיום ליום, אני נהפך לטיפה ימיני יותר. מפיגוע לפיגוע גובר בי החשק העז לפגוע בהם. מירי לירי, גובר בי הצורך לחסל יותר ויותר את המפגעים. לצערי, הערפאת מוכיח לנו עוד ועוד, כמה שונא אותנו, וכמה לא מוכן לתרום למהלך של שלום, אלא היפך ערפאת מחרחר מלחמה, וזה יבוא עליו בהפוכה.

קלייר

New member
ביילי יקר/כולנו כועסים/אך עדין

ביילי יקר,כולנו כועסים,אך עדין מאמינים שיקום אדם שיהיה לו את האומץ לשנות,בכל צד יש ניפגעים,תקרא את הכתבה של לפיד על מות של ילדים בצד הפלסטיני,מחריד ,גם שם יש חשק לנקום,לך לא מתאים לדבר על נקם,ערפאת לא יכול לעשות דבר,מפחד מהצל של עצמו

ביילי_007

New member
אני לא מאמין בנקמה...

אך אני חושב, שיש בכל מקרה יש להקצין את הדעות שלנו כלפי בכירי הרשות הפלסטינית, נגד העם הפלסטיני אין מה לעשות, הוא עם מסכן שגדל בצל העוני והשחיתות של מנהיגיו - קשה לי להאשים עם ברצח עם אחר בעוד שהוא רוצח את ילדותיו ונערותיו שלו הם, עקב כבוד המשפחה.

קלייר

New member
נכון/לכוון לאשמים במצב/אני יביא

נכון ביילי יקר ,לכוון לאשמים במצב,ואני יביא את הכתבה ,לאנרצחו עי" העם הפלסטיני ,

all

New member
ערפאת לא פוחד גם ממלאך המוות

כשהיה לו צורך להציל את עורו, הוא ידע להתחפס לאישה ולברוח על אופנוע!!! תערו לעצמכם פלסטינאית דוהרת על אופנוע ב-1965!!! אם ראיתם את זה, זה היהערפאת!!! צר לי וכואב לי אך על מנת להגיע לשלום אמת יש להמתין דור עד שלוש דורות. ערפאת הוא לא מנהיג השלום, ולא יעזור לנו שום דבר.

למעלה