אנשים אני חייב עזרה

ניב ד

New member
יש לי אותו. אין מהדורת רשת שלו

אלא רק בצורת ספר ענק של אלפי עמודים... וכן ניתן להשיג אותו בסידירום, אבל אני לא מכיר אף אחד שיש לו את זה ממוחשב. גם לפליקס יש אותו.

puffush

New member
צלילה בפרופיל הפוך ?

האם התכוונת שהמחקרים מאשרים שמותר לבצע צלילה עוקבת עמוקה יותר (בתנאי שההפרש אינו עולה על 10 מטרים), או שגם בצלילה מסויימת אין בעייה לבצע פרופיל בו העומק מגיע מאוחר יותר - מה שנשמע לי בעייתי ואסור גם לפי NOAA.

philips

New member
המממ...

מה דעתכם על פיתוח לומדה לטבלאות? גרסה אלקטרונית לטבלאות לשימוש בקורסים לרענון/מתן דגשים או כל דבר אחר...? את הכפפה הטכנולוגית אני ארים , השאלה היא אם מישהו מוכן לעזור באיסוף וארגון החומר והכנת הרקע..... יכולה להיות תרומה נחמדה מהפורום לעולם הצלילה ובעיקר לעולם הבטיחות בצלילה.. אני אומנם קבור בעבודה אבל אוכל למצוא את הזמן לתכנת את זה.. אגב...באותה נשימה אציין שניתן בכלל לפתח לומדות עבריות לצלילה העוסקות בנושאים של בטיחות,טבלאות,תאונות וכו´...

דג רקק

New member
פילפס ../images/Emo45.gif

אומנם אני רק דג רקק אבל אשמח לסייע בארגון החומר והכנת הרקע כדי להיות קונסטרוקטיבים נא הכן טיוטא לגאנט פעילות עלה מולי בפורום ומשם נמשיך יחדיו.

poolover

New member
טבלת דקומפרסיה - עזרה =

רק בדרך אחת: קבע פגישה עם מנהל מקצועי של בי"ס לצלילה הקרוב למקום מגוריך. ואתו יחד תרענן את הידע של תכנון הצלילה. כל תדרוך לימוד דרך הפורם ... לא אחראי ואפילו מסוכן. בסיום הרענון בבי"ס לצלילה ,תבקש להבחן בכתב לבדיקה ולהסיר ספק לידיעותך. בהצלחה.

ניב ד

New member
מנהל מקצועי ??? ../images/Emo131.gif

לא נסחפת קצת? ומה עם סתם מדריך או אפילו דייבמסטר ? ומה בדיוק רע באנשים שהציעו לו פגישה ועזרה דרך הפורום ?

poolover

New member
ניב ד מנהל מקצועי תמיהתך.....

לא , מעולם לא נסחפתי. לימוד רק עם מדריך ולא "סתם מדריך " אלא מדריך פעיל. ו.. לקיחת ומתן אחריות מלאה ולא דרך הפורם. והמנהל המקצועי יפנה אותו למדריך המתאים. וכלל : תמיד לשאוף לשרות מקצועי הטוב ביותר. לתשאל צולל מן השורה ככה סתם.. זה סתם " פלברא ". ולי נראה שהנ"ל קצת "עצלן" ומחפש תשובות בדרך הקלה ולא הבטוחה. ניב : יש אחריות מקצועית וטבלאות צלילה זה ענין רציני. לסיכום :KEEP ON SMILING זו רק דעה שלי.

javierg

New member
תבקר באתר הבא:

http://www.mtsinai.org/pulmonary/books/scuba/sectionj.htm הוא מסביר די יפה את כל העסק, גם היסטוריה של הטבלאות, מה עומד מאחוריהן וכו´.

למעלה