אנשים אני חייב עזרה..

BaBa LiVe

New member
אנשים אני חייב עזרה..

יש לי להגיש כתבה באנגלית... ואף נושא לא מעניין אותי, ואני מחפש כתבה כמובן על אלאניס... משהו כמו דף של וורד או משהו בסגנון או מעיתון או סתם טקסט שניראה כמו כתבה, אם אתם ידועים על קיומו של דבר כזה, בבקשה תגידו לי! אני צריך את זה למחר...מקסימום עד יום ראשון!! תודה אנשים!!!

BaBa LiVe

New member
תודה רבה!! (ושאר הערות..)

עזרת לי.. ולכל מי שהצטרף - ברוכים הבאים אני מקווה שתהנו!!! ואני מצטרף לכל האיחולים של כולם אחד כלפי השני! ולהגיד לכולכם שאתם נהדרים ומוכשרים! כל הכבוד לכל מי שפירש שיר זה יצא ממש יפה! סחתיין על הכשרון! יאללה אני מקווה שאני אהיה כאן בשבוע הקרוב!! (אם אני לא אתחרפן מהלימודים - נמאס לי! החלטתי שאני לומד בשביל ההורים...לא שאכפת להם מה קורה איתי בבי"ס....) יאללה ביי

בהצלחה לך!!!!!

רובנו פה עוברים לחץ בלימודים!(זה משיחות עם אנשים מפה) ואני ורעות אפילו הגענו למסקנה שכול פעם שאנחנו מדברים (באי סי קקה) לאחד משנינו יש למחרת מבחן או עבודה להגיש ! זה כבר ממש עצוב אבל לא נורא אנחנו נעבור גם את זה ! אז לכול אלה יש מבחנים או עבודות או משהו בסיגנון אז שיהיה לכם בהצלחה
וזהו!!! (יו כמה סימני קריאה יצאו לי~~~!)

AlanisJunkie

New member
בהחלט...

הכל עובר בחיים, גם תקופת בית הספר (שמשום מה די נהניתי בה ולא רציתי שתיגמר...אבל עזבו....). תלמד, ותעשה טובה לעצמך, כי בסוף אתה תצטרך את התעודות. בכל מקרה, זה מובן, כל הלחצים האלו, המבחנים, הבלאגן...בסוף מסתכלים על זה ורואים שהכל (כן, גם המבחנים במתמטיקה...) היה חוויה אחת ענקית. בהצלחה.

Rוית

New member
באמת עכשיו לכולם לחוץ

ושימו לב שעד כמה שלחוץ אנשים עדים מראים נוכחות אז באמת שכולם יקבלו חיזוק חם ואוהב ושידעו שעוד מעט זה נגמר (אני מקווה
) בהצלחה לכולם בכל הלימודים, מבחנים, עבודות, וכל הדברים המציקים האלו

BaBa LiVe

New member
הבי"ס הזה מעצבן אותי!

עכשיו יש לי שבוע שיש את הכל עד יום שני, להגיש בתקשורת צילומים! מבחן בהסטוריה "בוחן" בלשון, היא טוענת שזה בוחן...אבל זה יותר.. בוחן בספרות, עבודה של 70 תרגילים במתמטיקה מבחן במתמטיקה! עבודה באנגלית...שכחתי מקצוע?! עכשיו אניצריך ללמוד כללל היום! ואחרי יום שני... כללל היום אני יכול לשבת רגל על רגל... אז שיחלקו את זה... 2 רגל על רגל וקצת לימודים!! שונא בי"ס!!!! ואת הבי"ס שלי!!! ארררר!

symptoms

New member
רגע אז זה נהפך לשירשור תלונות?../images/Emo8.gif

כי אם כן אז גם לי יש על מה להתלונן: דיברנו על הלחץ בית ספר אז הנה: אני לא רואה את הבית שלי אני חוזרת כל יום הכי מוקדם בשלוש וקמה ב-6 אין לי זמן לעשות כלום וכאילו זה לא מספיק מפוצצים אותנו בשיעורים כאילו אין לנו חיים. חוץ מזה השבוע הזה אמור להיות בלי מבחנים כדי שהאנשים שעובדים על המופע המרכזי של בית ספרנו יוכלו להתאמן אבל לא מה פתאום בואו נעשה כל יום מש"ב אז יש לי אחד מחר בהיסטוריה ועוד אחד באזרחות (ניהם מחר) ביום רביעי באנגלית וביום שישי באנגלית שוב וכנראה יהיה לי גם במתמטיקה וזה בלי לדבר על הפרוייקט במחשבים והעובדה שאם כל הכבוד יש לי דברים יותר חשובים לעשות (להיות כאן למשל) ורק כדי שיהיה קשור לפורום אני רוצה להגיד שכל פעם שאני מיואשת אני באה לכאן וחיוך עולה על פני כי זה פורום (בפעם המאה אלף) ממש אחלה ווי אני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו אחרי שהוצאתי את זה....

I Was Hoping

New member
ואם כבר מדברים...

אז באמת לא כדאי שאני אתחיל לדבר אפילו [אוניברסיטה].... אין לי יום ואין לי לילה, אבל מה שחשוב שתדעו [ואני יודעת שאני הולכת להישמע כאן קקה עכשיו] זה שבאמת שווה להשקיע בתיכון כי אחר כך זה ממש סיוט להשלים חומר של התיכון אחרי הצבא, זה הדבר הכי מבאס שיש... אז תנצלו את הזמן של עכשיו, באמת כאילו אין מחר וסליחה שוב על הנימה המזדקנת...

AlanisJunkie

New member
נימה מזדקנת?

סליחה? זה נאמר מכוסית על בת 23???? את פאקינג מטורפת או מה? את מ-ש-ג-עת.
.

למעלה