אנשים אני חדש פה!!!

אנשים אני חדש פה!!!

היי אנשים מה המצב?! טוב אז קוראים לי עילי....אני לומד בחטיבת היובל בראש העין.....כיתה ח'.....אני פש"צ {פרח מש"צים....יענטווווו.......עובר את קורס המש"צים}........אקיצר אני פסיכי על כל הראש....אבל לא ליד אנשים...אין לי את האומץ של האחרים שהם מתחילים לשיר וכו'.....בכייף....אבל ישצ לי...אמממ...פחד קהל......אני אחד הילדים המצחיקים בבצפר....יש לי ציונים מעולים....אבל ההתנהגות היא ממוצעת....אני מפחד לא להתקבל.....אני מתאים לזה מאוד....יש עצות?? תודה מראש-שלכם: עילי.

עוד משו אנשים...

אני בא לטיול חנוכה ב22-23.12.....יש פה מישהו בגילאים שלי שבא??

ב ה junior

New member
אני בא....

אני עידו, כיתה ח' -פש"צ ממחוז המרכז... נעים מאוד...

או!!! סופסוף מישהו בגיל שלי!!!

אחלהההההההה.!.!.!.!.!.!.!.! נפגש שם...מאיזה חטיבה אתה?? תן פרטים...

Mellincolin

New member
אני בא לחנוכה

אני לא בגיל שלך (כיתה י'), אבל What the hec. שמע, אין לי תשובה לשאלה ששאלת, אני לא יודע כלום בכל העניין הזה של הפרחים... (אכפת לך להסביר לי בהזדמנות הזו ד"א?) אבל מצד שני, אני מאוד אופתע אם הציונים שלך בבי"ס קשורים לאם תתקבל לקורס או לא. בקשר לפחד במה - אתה תתגבר עליו, תאמין לי. אל תדאג בקשר לכאלה דברים קטנים.

תודה גבר....

פרח מש"צים זה יענווו....אמממ...איך לומר את זה....מישהו שלומד להיות מש"צ.....כאילו...עובר קורס הכנה לזה....ויש מצב שהוא מתקבל.....וההפך.... בקשר לפחד במה...אני משתדל....שמור על קשר....נפגש בחנוכה...

blabla 14

New member
עצור רגע.....

יווווווווווווו אתה מראש העין???? פש"צ????? שולט...... אני טולה..... או שאתה צריך להכיר אותי בשם ליאור..... אבל טולה יותר שווה.... מה אתה צריך לדעת????? ואני יוצאת איתכם לכנס.....(אם אתה יוצא...)

Mellincolin

New member
לפי מה שהבנתי מאנשים,

הפרחים פשוט מתכוננים לקורס במשך שנה שלמה. זה נכון? מה אתם לומדים? איזה קורס הכנה אתם עושים? במה אתם שונים ממש"צים שלא היו פרחים? מצטער על המבול של השאלות
אני פשוט סקרן...

blabla 14

New member
חחחחחחח.......

אתה מלא בשאלות...... אז ככה..... בתור מדריכת פשצ"ים אני אומרת לך.... א. הפשצ"ים לומדים את מה שאנחנו למדנו בקורס..... רק שהם לומדים את זה במשך כל השנה... ב. אמממממ..... אני תמיד שוכחת את ב'. ג. זה פגישה פעם בשבוע .... ולפי כמה דברים בפגישות.. אנחנו קובעים מי ממשיך לשנה הבאה... ד. נכון הם לומדים את החומר כל השנה???? מה שאנחנו למדנו בכמה ימים..... אז בקורס נראה לי.. הם מייסמים את הכל.... ה. אין להם קורס הכנה... הרי יש שני כנסים... משצ"ים ופשצ"ים אז לפי הכנסים... לפי הפעילות שלהם בכלל.... אנחנו קובעים את המשצ"ים של שנה הבאה... ו. וזהוט אני חושבת...... עוד משהו????? ז. סתם רציתי להגיע לסעיף הזה......חחחחח..... חולה עליכם ...... טולה...

blabla 14

New member
שניה רגע...

אוף.... 1.מי אתה???. 2. איזה מחוז אתה???? 3. אני מכירה אותך??? 4. רציתי לשאול אותך משהו ....... אני לא זוכרת מה..... טוב כשאני יזכר אני ישאל....... לאב יו משצ"ים שלי...(לכל דורותיכם...) טולה...

תשובות....חחח

1. עילי....ח'1 ב"יובל".... 2. אם אני מראש העין...אז אני במחוז מרכז...נכון?? אני עוד לא ממש שולט... 3. אם תגידימי את, אומר לך אם את מכירה אותי... 4. תיזכרי...בכייף....

blabla 14

New member
חחחחחחחח.......

לך זה היה ה.... עצור רגע...... השניה רגע היה לשני..... לא משנה..... אני ליאור מט'3........

Spidi man

New member
חבל שאתה לא במחוז שלי../images/Emo3.gif

הפרחים הולכים לחטוף ממני בכנס הזה

Spidi man

New member
שיראו מי אלה המשצים!../images/Emo6.gif

אנשים קשוחים!
אני מפספס 4 שעות תגבור מתמטיקה בשביל ההנאה הזאת!

Mellincolin

New member
אוקיי

1. אבינדב אומר לך משהו? אם את לא מכירה אותי אז לא, מן הסתם... 2. מחוז ת"א
3. אני לא חושב שאת מכירה אותי, מאיפה את? 4. אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך... ביממה האחרונה ראיתי כ"כ הרבה מתמטיקה (מבחן
) שאני מתחיל לשכוח פרטים חשובים, כמו שמות של אנשים
לא נורא. כשתיזכרי תשאלי...

למעלה