אנשים אני חדשה פה... :)

ספירוש16

New member
אנשים אני חדשה פה... :)

אני יודעת שזה קצת מאוחר כי עוד יומיים נגמרת העונה.. וזה הכי עצוב בעולם... יש לי משהו להגיד... אני מאוהבת בהייד! חברות שלי אומרות לי שאני משוגעת ואין לי טעם. ות'אמת, הוא ג'ינג'י מתולתל שהולך כל הזמן עם משקפי שמש ואני פשוט מתה עליו! הוא מושך אותי בטירוף! כשאני רואה אותו ממש לא איכפת לי שאשטון עומד לידו.. כי הוא מדהיםםםםםםם! עכשיו.. אני רוצה לדעת אם אני לא היחידה שחושבת ככה.. בבקשה תגידו לי שלא... וד"א, מתי מתחילה העונה החדשה בארה"ב?

popit

New member
היי!

ברוכה הבאה! אני לא מאוהבת בהייד, אבל הוא דמות נהדרת! והעונה החדשה מתחילה ב29 באוקטובר.

היי ספיר :))

מה המצב!? אני חולה על הייד!! גם חברות שלי אומרות שאני מטורפת אבל אני בעצם מטורפת עליו! הוא ממש מושך ואני נמסה כל פעם שאני רק מסתכלת עליו!

star lili

New member
הייד שולת!!1

(כן, עם ת' ו"!!1") הנה, רק בשבילך, כמה ציטוטים הישנים כי שווים שלו: "You don't have to die to get to a better place, just drive 50 miles in any direction." "Think about it, a world full of Kelsos. Libraries will fall into disrepair, there'd be feathered hair as far as the eye could see, we'll have to put padding on every sharp corner." "I'm going to explain my feelings for you through a highly disciplined form of Japanese poetry, Haiku. My heart aches with pain. When I see you I vomit. Die away from me." "Women are like muffins! And once you had a muffin, you'd put up with anything to have another muffin!" "Where zen ends, asskicking begins!" "Hey, if there wasn’t some huge downside to doing somethng this stupid, it woulnd’t be worth doing, ya know?" "The 3 true branches of government are military, corporate and Hollywood." "Punk is the annihilistic outcry against the corporate rock & roll take over. It's the soundtrack to the revolution, man!" (about disco)"I'ts from Hell, and not even the cool part of Hell where all the murderers are either, but the lameass part where accountants are from." "Forman, I'm a romantic, that's why I say choke him until his eyes pop out." "I can't believe they are wasting all their money on this stupid disco when they could buy a really big bag of... caramels." "No, no, see I'm an original, a Warhol. You're just a print."

justin love

New member
היי ברוכה הבאהההה...

גם לי קוראים ספיר...בת 15... וגם כן אוהבת את הייד נורא אבל יותר את קלסו...

האני, את ממש לא היחידה...../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif

דונט וורי אבאוט איט!
גם אני מאוהבת בחשאי (טוב, לא כ"כ בחשאי) בהייד...
והוא באמת בחור מושך מאוד, לדעתי יותר מקלסו *נסקלת על ידי חצי מהפורום*. וכדי להרגיע אותך לגמרי, אני אספר לך שיש לי חברה שהיא הרבה יותר מאוהבת ממני בהייד, באופן שגובל בחולניות.
אז... את בחברה טובה!
וכמובן, ברוכים הבאים!

ספירוש16

New member
חחחחח תודה לכולם.. :)

קלסו הוא באמת מהמם, יש לו פנים יפות.. אבל הייד פשוט מושך אותי בטירוף.. שמחה לדעת שיש עוד שחושבות כמוני!

למעלה