אנשים אני בהיסטריה!!!!!!!!!!!!!!!!!

*איתי*

New member
אנשים אני בהיסטריה!!!!!!!!!!!!!!!!!

נראה לי שנמחקו לי כל השירים מהאיפוד שלי
ופירמטתי לפני שבוע את המחשב ועוד לא העברתי את השירים מהאיפוד חזרה אליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שבור נפשית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסה"כ התקנתי את התוכנה שלו, לחצתי על launch updater אבל לא לחצתי על ה RESOTRE!!!! אני חוזר - ל-א לחצתי על הריסטור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה זה קרה לי????????????????????????????????? למה זה מגיע לי?!??!?!?!?!?!?!!? אני עוד שניה בוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש לכל מושיטי היד...............

LinkTree

New member
מרוב סימנים לא הבנתי כלום

תגיד - פירמטת את המחשב והתקנת מחדש ITUNES? וה IPOD שלך מסונכרן אוטומטית? כי אם כן אז באמת הלכו השירים - למרות שיש מצב שתוכנות כמו NORTON יכולות לשחזר את ה דיסק של ה IPOD. אבל ספר בדיוק מה עשית ככה אי אפשר ממש להבין

*איתי*

New member
זה לא iTunes

ואין לי נורטון. זו התוכנה ההיא שמצורפת לאיפוד שברגע שמתקינים אותה יש סימן של איפוד ליד הפרח של האיסיקיו. פשוט התקנתי את התוכנה, חיברתי אליה את הIPOD וכנראה שהיא פשוט עשתה סינכרון אוטומטי עם מחשב ללא שירים, כי אני לא יודע מתי בדיוק השירים נמחקו, פשוט ראיתי בסוף בסוף שהם נמחקו...

JustThomas

New member
אנשים,

אין לכם את השירים על המחשב? אתם שומעים כל הזמן רק בנגן הנייד? הנגן שלי מתואם 100% עם המחשב (לא ההפך) ואני רואה פה קטסטרופות שנמחק משהו מהאייפוד. פשוט תעבירו מחדש מה שיש על המחשב, ביואסבי 2 או פיירוויר זה עניין של כמה דקות.

JustThomas

New member
אנשים,

אין לכם את השירים על המחשב? אתם שומעים כל הזמן רק בנגן הנייד? הנגן שלי מתואם 100% עם המחשב (לא ההפך) ואני רואה פה קטסטרופות שנמחק משהו מהאייפוד. פשוט תעבירו מחדש מה שיש על המחשב, ביואסבי 2 או פיירוויר זה עניין של כמה דקות.

*איתי*

New member
כנראה שפיספסת את השורה

"ופירמטתי את המחשב ולא החזרתי את השירים אליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" בכל מקרה כבר השלמתי עם ההנחה (הסבירה ביותר) שכל השירים אכן נמחקו, ועכישו אני מתחפש לתאילנדי ומוריד את כל השירים מחדש

oren*

New member
אל תשכח לבטל את אפשרות הסנכרון

האוטומטי עם ההתקנה המחודשת של ה-ITUNES

*איתי*

New member
ואם כבר אני פה יש לי שאלה

כל העסק קרה בגלל שחבר שלי אמר לי שאפשר דרך התוכנה של האיפוד להגדיר איכשהו שאפשר יהיו להחזיר את השירים מאיפוד למחשב בלי שום תוכנת אחרת בדרך, משהו בהגדרה של האיפוד עצמו זה נכון?

LinkTree

New member
לא נראה לי

בגלל זה יש מליון תוכנות לעשות את זה כי ה ITUNES לא תומך בזה. (אגב אתה יכול בעיקרון להכנס ל IPOD דרך המחשב שלי ולהעתיק ידנית את הקבצים - הם נמצאים בספריות מוסתרות.

LinkTree

New member
תיקון

אם אתה משתמש לא ב ITUNES - כמו שהבנתי אז יכול להיות שכן - אני חושב שב ANAPOD יש כזה דבר - אבל אני לא יודע - אני עובד עם ה ITUNES

למעלה