אנשים אני בבעיה קשה

אנשים אני בבעיה קשה

אני נמצא עכשיו בטראומת פוסט נמלטים.. כלומר הייתי מכור חודש לשתי העונות הראשונות.. ועכשיו אחרי שזה נגמר אני במשבר רצח.. חחח סוג של חלל ריק ( סליחה על הדרמטיות) בכל מקרה אני עכשיו מחפש המלצות על סדרות סטייל נמלטים חכמות-מענינות-מיוחדות .. רציתי לדעת אם יש לחברי הפורום הנכבדים רעיונות ... נ.ב שמעתי על הסדרה שואה גרעינית אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת זה יהיה נחמד :)

Tankard

New member
שואה גרעינית-jericho

היא בדיוק סוגרת עונה (אתמול-יום חמישי היה הפרק האחרון לעונה). העלילה היא התקפה גרעינית על ארה"ב ורק עיירה קטנה ששמה jericho שרדה (ומכאן גם שם הסידרה) . סידרה לא רעה בסה"כ.

לדעתי תאהב את JERICH.

זה לא נמלטים אבל סדרה בכלל לא ראה, אם לא זה אז תנסה heroes סדרה לא רעה. ויש את 24 שהיא מצוינת אם עוד לא ראית (עונה 6 בארץ כבר) ואבודים (3 עונות) יש עוד סדרה שלא ראיתי אבל שמעתי עליה דברים טובים היא נקראת התשעה (the nine) אומרים שהיא בכלל לא רעה! תתחיל לבדוק.

Tankard

New member
דווקא the nine די משעממת.

ראיתי כמה פרקים והשתעממתי למוות

Tankard

New member
סידרה מעולה אבל תשודר עד 2010

http://www.usatoday.com/life/television/news/2007-05-06-lost_N.htm?csp=34 אני רואה את הסידרה כרגע אבל עד 2010 זה עוד מלא זמן

קודם כל תודה לכל מי שענה

וסתם שאלה מישהוו ראה את אוז אני יודע שזה סדרה ישנה רצח אבל עדין שמעתי שהיא יותר מבסדר מה אתה אומרים?

אני ראיתי אוז לא את כל העונות

אבל ממה שאני זוכרת זאת סידרה על בית סוהר ועל האסירים וההתמודדיות. אני זוכרת שזאת הייתה סידרה די אלימה ..

-me-

New member
חחח אני מבינה אותך ../images/Emo13.gif

ראיתי את שתי העונות במרתון-שוטף-מוח-בטירוף (אני חושבת ששברתי שיא). היה כיף, אבל עכשיו יש לי חוסר רציני
גם אני שמעתי שהסדרה שאתה מדבר עליה היא אחלה. גם 24 מעולה - למרות שהעונה השישית כבר קצת חוזרת על עצמה (מי היה מאמין שהמילים האלה יצאו מהפה שלי
).

למעלה