אנשים אנחנו חייבים להתחיל לפתוח

DreamS_HunteR

New member
אנשים אנחנו חייבים להתחיל לפתוח

דיונים נורמליים על הזמרת!! זה לא הולך ככה.. או קי, אז חשבתי וחשבתי והחלטתי לעשות מן משחק שקשור לאבריל ולהקתה (כמו שאתם יודעים, יש עוד ארבעה בנים שמנגנים עם אבריל... אז ככה: מתחילים באות א ובאות הזאת צריכים לכתוב כ-ל מה שאתם חושבים שקשור לאבריל.. הכל הכל הכל הכללל!! אחרי שנמצה את האות נעבור לאות הבאה.. אז יאלה, האות א´ פותחת, ותתחילו לשרשר מילים ודברים שקשורים לאבריל ולהקתה באות א´. אני אתחיל: א - אבריל (השם שלה) (מצורפת תמונה של הלהקה אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר)

go beverly go

New member
א-אנוואנטד (אם מתרגמים את זה

לעברית, שיר מס´ 6 בדיסק)

ברודי

New member
אדום- זה הצבע האהוב שלה!

אפשר למלא שירים לתרגם לעיברית שמתחילים ב-א´- אי דונט גיב א דאם אני טהינג באט אורדינארי אים וויט יו. אים ריל

ברודי

New member
א-

זה מתחיל ב-א: אין לי מושג מאיפה המצאתי את- אים ריאל. (אני לא מרוכזת
)

4667

New member
מה יש ב- ב´../images/Emo35.gif

ב..... ב..... ב..... אין כלום ?! שמישהו יחשוב על משהו!

ברודי

New member
ב..בגדים?!

כי כאילו כל פעם שמדברים על אווריל אוטומטי מעלים את נושא הבגדים שככה...
ועוד איזה בגדים... הייתה אווריל וואנאבי פוסטמה אחת ב- TRL פחחח זה היה פשוט נורא. היה לה מין כפפה לאורך כל היד אבל בלי הקטע של האצבעות כאילו כפפה קצרה וממ...עניבה שחור לבן... והיא הייתה סתם כונפה, אין אין כמו המקור.

ברודי

New member
ג-גובה

מאחר ואין עוד ב-ב´ ואפחד לא ממש משתף פעולה... אז ג´ זה חייב להיות גובה כי בסופו של דבר אווריל ממש נמוכה... (לא שיש לי בעיה עם אנשים נמוכים) זה משעשע לראות אותה עומדת ליד שאר הבנים בלהקה... את ד´ משאירה לכם...

speedy123

New member
ג-גרביים

שמתם לב לגרביים שלה שהיא לובשת????? גם על היד וגם ברגליים מ-ג-נ-י-ב ג- גיטרה! איך שכחתם!? רואים אותה בקליפ מנדנת על גיטרה אבל הא יודעת באמת לנגן. ג- גופיה היא כל הזמן לובשת גופיות

4667

New member
אההההה!!!!1 אין ד´!!!!

איך נוכל להמשיך במשחק ?!?! טוב חפיף, מי עושה ב-ה?

speedy123

New member
מי אמר שאין ב-ד

דיקיס- היא אוהבת ללבוש דיקיס-שזה אומר מיכנסיים גדולות כאלה! הא איך אני!?!??!? טוב וב-ה´ אמממממ......... הוקי- אברל הייתה פעם בנבחרת הוקי ושם שיחקו רק בנים והיא הייתה הבת היחידה! טוב את ו´ אני משאירה לכם.

4667

New member
עוד משהו ב- א

אנטוניו "אל.אי" ריד - המפיק שלה באריסטה...

למעלה