אנשים!!!! אלה חזרה מחו"ל!!!!!

MoWz

New member
שוקולדדד../images/Emo99.gif

בקשר לדיסקים זה לא כל כך נורא........... או שכן.. לא יודעת אני לא סגורה על הדעה שלי כי גם היא לא כל כך פעילה והם סך הכול מנסים להתפרנס אבל איזה מגניב זה איטלקים!!!..בטח ראיתם מאפיות שםםםםםםםםםםםםםםם וטונים סופרנוסים (או שלא?)

../images/Emo211.gif+../images/Emo99.gif

לגבי הדיסקים זה כן נורא... לדעתי לפחות. למרות שבשוויץ מכרו אותם בכבוד... ז"א מחיר סביר מאד. אני חושבת שזה מגיע לה. אני לא מצפה שימכרו את אותם הדיסקים במחיר יקר גם כשהיא לא מפורסמת ולהיט. ואין שם מאפיות
זה בסיציליה
ומה זה טונים סופרנוסים?
ואגב ארוס רמאזוטי ממש מפורסם שם... נו ברור הוא איטליין

MoWz

New member
אני ואת התכוונו לאותו מאפיה כע?..

לא זאת של הלחם והבורקסים

יאפ

המאפיות האלה של הרעים
העולם התחתון או השוק השחור וכל הדברים האלה זה בעיקר בסיציליה... אבל מאפיות של לחם אגב לא היו הרבה... אבל בשוויץ היו קונדיטוריות ומסעדות של שוקולד ואכלנו שם וזה כל כך מגניבבב יש שם פסלים שלים משוקולד שזה מטורףףףף אני אחפש תמונות ואני אראה לך

adii1201

New member
האריכו את תחילת הלימודים?

אנחנו לא מתחילים כזה כאילו ב-3.9? כן המלחמה נפסקה, לבינתיים בכל אופן.. לגבי הדיסקים של אנה- 90 ש"ח זה זול במונחים שלך אבל זה יוצא 45 ש"ח לדיסק (אני קניתי ב-40 אגב..) וזה שזה מחיר כזה לא אומר שזה זול ושהם לא מעריכים. זה פשוט שאצלנו בארץ מחירי הדיסקים מופרזים וזו אחת הסיבות גם שלא מוכרים פה סינגלים. דיסק של אנסטסיה עולה פה בארץ לא פחות מ-50 ש"ח וכמה שזו אנסטסיה זה מוגזם כי בחו"ל הוא עולה פחות. זו הסיבה שקניתי שם את FON כי ידעתי שגם אם אני אמצ אותו בארץ הוא לא יעלה לי פחות מ-50 ובאמת הייתי בתו בירושלים והוא עולה של 55... זה הגזמה כי המחירים בחו"ל זולים הרבה יותר. נחמד לדעת שמישו שומע את אנסטסיה
אגב, הייתי היום בעיר וגיליתי שיש שם מסעדה שנקראת רמזוטי
וטוב שחזרת... ושמחה שנהנת..

../images/Emo9.gifוגם

התכוונתי שמתחילים ב3.9 שזה סוג של הארכה אבל זה מזל כי הבושם של אנה יוצא ב1.9 וזה היה אמור להיות יום אבֶל אָבל עכשיו זה יום שמח
אולי את צודקת שבארץ זה יותר זול אבל זה לא נעים לראות כאלה מחירים זולים כשיש ליד הדיסק שלה כאלה ב20 EU ויותר. וזה באמת נחמד לדעת. ממש אוהבים אותה ובעיקר את ארוס והם ממש מפורסמים שם. הרבה יותר מכאן. וגמאני שמעתי על מסעדה כזאת... אגב את יודעת שהיה בשוויץ חנות שקוראים לה אלה?! חח יש כזאת... ויש הוכחה לכך.
טוב לחזור כי אין כמו בבית

רובע

New member
הבושם שלה לא יוצא בראשון לספטמבר

בסוף..הוא יוצא בנובמבר..ולפי דעתי הוא יוצא קודם רק באינטרנט ואולי אחרי כמה חודשים הוא יצא לחנויות גם...אני בכלל לא בטוחה שהוא יצא בארץ אבל אי אפשר לדעת...

adii1201

New member
אה.... אבל לנו (לתיכוניסטים)

לא האריכו... אנחנו לא לומדים ביום שישי אז אנחנו אוטומטית מתחיל ב-3.9....ולגבי זה שליד דיסקים אחרים אז את צריכה להבין שדיסק שלה שיצא לפני 3 שנים או יותר כבר לא נחשב למשהו שכל אחד רוצה לקנות כי למעריצים יש אותו מאז שהוא יצא ומי שלא מעריץ לא יילך לשלם 20 יורו בשביל הדיסק...אז הם עושים מבצעים. זה כמו שאצלנו בארץ דיסק חדש שהוא מבוקש עולה בסביבות 80 ש"ח בטאואר. אחרי חודשיים שלושה הוא עולה 60 ש"ח..

אבל....

היו חנויות שהיו יקרות והיו חנויות שהיו ממש זולות ורק מבחינת הדיסקים של אנה. עשיתי סקר שיווקי
וNTK עלה בחנות אחת 10 יורו ובחנות אחרת 15 יורו אז מה לחשוב? שחנות אחת קלטה שהדיסק הוא ישן בטרוף ושכחה להוריד את המחיר או שמבחינתם הוא עדיין שווה משהו?

adii1201

New member
לא, שחנות אחת יותר יקרה מהשנייה

זה כמו שבטאואר וכמעט בכל החנויות ה-DVD של אנה עולה 100 ואני קניתי אותו בתו ב-80... זה לא הופך את זה שהתו השמיני חושבים שהיא לא שווה, זה פשוט חנות שלוקחים בה פחות כסף על הכל... אז גם שם זה ככה. זה כמו שתיכנסי לקנות חולצה בקסטרו ב=200 ש"ח ואז תראי את אותה חולךצה בחנות אחרת ב-100 ש"ח... אז מה החנות השנייה חוש/בת שהחולצה לא שווה מספיק? לא, הם פשוט יותר זולים...

למעלה