אנשים אכזבות...

אנשים אכזבות...

תמיד משום מה נותת צפיות תמיד משום מה פורשת את ליבי פותחת את נשמתי... מתחברת עד הסוף ותולה תקוות רבות ואז פשוט משום מקום מגיעה האכזבה פשוט יושבת לה בפינה ובום מגיחה וזה כואב, וזה ממש מאכזב אתה נותן את נישמתך אתה פותח את ליבך אתה מאמין אתה כנה וכמו כל בן אדם לפעמים טועה לפעמים הטעות היא שלך ולפעמים לא בגללך אבל אתה מצפה שאחרי שפתחת את ליבך ונתת את כולך מצפה להרבה יותר.. היום מכל היום שאני שקועה כל כך בעצמי...בעצבות מסויימת ציפיתי.. אולי ציפיתי מעל ומעבר.. אולי אני תמימה כי אני נופלת כל פעם מחדש בצפיות שלי, ומבטיחה שבפעם הבאה לא אצפה לרבות וזה חוזר על עצמו, וזה כואב, שובר את הלב.. אבל מה החיים ממשיכים קדימה, ולי קשה לשנות את עצמי, אני אהיה אני לנצח, וכנראה שאפגע עוד הרבה פעמים בגלל זה. (סתם הרהורים)

נשית~37

New member
דרד...

אני יודעת שאת בקומזיץ עכשיו, ובכל זאת...) אם את מרגישה שאת בנאדם שנותן את כל הלב והנשמה ואנשים מאכזבים אותך לבסוף, למה שלא תנמיכי את רף הציפיות מהם? זה לא אומר שאת צריכה להשתנות בנתינה שלך אלייהם...אלא פשוט להנמיך ציפיות. לא כולם בנויים אותו הדבר. לא כולם מסוגלים להתמסר נפשית באופן טוטאלי למספר רב של חברים, או בכלל. זה לא אומר, מצד שני, שלא אכפת להם. לא חבל כל פעם לנחול אכזבה? (טוב, את בטח תגידי...."זו אני ואני לא רוצה להשתנות"...סבבה! אבל אם זה מכאיב לך כל כך אז אולי בכל זאת תחשבי על שינוי קטן, קטנטן, רק כדי שאת לא תישברי). יאללה, קומזיץ סבבי שיהיה לכם...ותשמרו לי בטטות
.

דרד´ יקרההההה ../images/Emo39.gif

כשדיברנו היום אמרת לי מה שאמרת לי ואולי לכן את גם מרגישה אכזבה ממי שאיכזב/ה אותך....... מאותה סיבה שאמרת לי אולי את גם רואה ברגע זה את הדברים באור שונה........ בטוחה שאחרי השבוע הבא, תראי אולי (מקווה בכל אופן) את הדברים אחרת. כמו שאת יודעת גם אני הרגשתי ככה לא מזמן, אכזבה ממישהי שאמנתי בה ולה, אבל אילו החיים כמו שאת יודעת ומה לעשות. כבר נוכחתי לדעת שאת דווקא כן יודעת לבחור ולברור את חברותיך/חבריך. בכל מקרה שולחת לך מפה, לפני שאת יוצאת לקומזיץ ולהפרד מאחותך........
גדול....ו -
י.

נכון

את תשארי את (לא לנצח , אל דאגה , כולם מתים מתישהו) ותמשיכי לקבל מכות בגלל זה. את יודעת שאת צריכה לעשות שינוי , ועדיין מצהירה בריש גלי שלא תשתני
טוב - פסיכולוגיות פחות בכירות ממני כבר אמרו " הטמבלים לא מתים , הם רק מתחלפים". תעזוב אותה ומייד
וורדה´לה

למעלה