אנשים, איפה אתם????

אנשים, איפה אתם????

מה? אתם כבר ישנים???
תתעוררו, היום רק התחיל. אני עכשיו חזרתי מהעבודה אחרי נראה לי משהו כמו 14.5 שעות..... שפוכה מתה ל
אבל לא מסוגלת להיכנס למיטה אפילו...... אז מה איתכם? אתם כבר ישנים???? טוב, נו, אני אוותר לכם הלילה.... שיהיה לכם לילה טוב, ויום נפלא מחר......

שבילים

New member
אני כאן

משוטטת לי בין פורום לפורום. ומצבי כל כך נואש עד שהגעתי אפילו לפורום הזה. סתאאאםםםם!

מה????

ותנטשי אותי ככה? בודדה וגלמודה??? את לא יכולה לעשות לי את זה.....
טוב, נו בסדר......
לילה טוב לך...

rubber duck

New member
לילה טוב לשתיכן ../images/Emo13.gif ולכום ../images/Emo13.gif

היי שבילים
ברווכה הבאה לביתינו
היכנסי תפסי מקום וראי בו ביתך
ילדווקא
ולילה טוב
שרון

טוב אנשים.......

שכנעתם אותי. אני לא אמשיך להציק לכם פה הלילה...
אני פורשת לישון!!!!!! על מצפונכם, אני נכנסת עכשיו למיטה, ולא נרדמת איזה שעתיים. אפילו שאני שפוכה מתה מעייפות..... לילה טוב לכולכם, ויום מדליק מחר לכולנו.....

כוכבית2

New member
ל- שבילים, ילדת דווקא ועוד

כ"כ מזדהה איתכן, אני מגישה כ"כ נאחס, לא יודעת למה, מדוכדכת, מיואשת, משועממת מהעולם, ואין אין כוח לשנות. כרגע ממש נואשת....מקווה שיהיה טוב לכולנו, אמן.

rubber duck

New member
זו בדיוק הנקודה ../images/Emo13.gif

לא להתיאש גם כשקשה גם כשמגעיל גם כשסתם לא בא לעשות כלום זה הזמן הכי טוב להתחיל לעשות משהו אפילו משהו קטן ולראות לאן הוא הולך
שרון
אז יאללה קדימה

soulbird

New member
יש איזה שיר שבעצם מתייחס לזה

יש לי חדר משלי ולחדר יש אור ואז זה ממשיך ללא להרים ידיים גם בימים קשים (אני ושירים
) מי שיודע את המילים יכול להמשיך

שבילים

New member
כוכבית יקרה!

לא כל כך הבנתי למה התכוונת כשכתבת "מזדהה איתכן", מה שכתבתי לגבי הנואשות, זאת היתה סתם הערה צינית
ולא מה שהרגשתי באמת. אם כי אני מכירה את התקופות האלה, שתחושות של ייאוש, דכדוך ושעמום אופפות אותנו אבל גם יודעת שזה זמני ושאחרי כל שקיעה, השמש זורחת בסוף. אגב: מעניין אותי לדעת, האם הכינוי שלך בא מהספר הנסיך הקטן?

כוכבית2

New member
ל- שבילים

לשאלתך: אני הבנתי שאתן נואשות, לא במובן טראגי, אלא כמוני שהכל שגרתי וקצת נמאס, אין עניין וזה מצב מייאש. אבל נכון אחרי ירידה תמיד יש עלייה, השאלה מתי???

rubber duck

New member
היי כוכבית ../images/Emo13.gif

אם תשבי בחיבוק ידיים לא יקרה כלום אם את רוצה להשיג משהו ולא משנה מהו אותו דבר עלייך לעשות עשיה היא לא רק בתנועה , גם מחשבה חשיבה איך להגיע למה שאת מחפשת וכו......... את כותבת שהכל שגרתי אז קדימה שברי את השיגרה עשי משהו אחר גווני את חייך
בהמון צבעים
ודברים מיוחדים
אז קבלי
ווירטואלי
וקדימה לשנות לעשות ותראי איך הכל ישתנה
שרון

~דויד~

New member
וואהו, כמה שעות את עובדת....

במה את עוסקת , אם יורשה לי לשאול?

למעלה