אנשים איפה אתם?

עמיתוש

New member
אנשים איפה אתם?

אני מרגיש שאני עם עוד מעט אנשים אחראי על הפורום שלא ימות. פליז! נו.. תכתבו איך היה לכם היום, מתחילת השנה, משהו מיוחד *נואש*
.

היום?

היום לא היה לי משו מיוחד. סתם יום מעאפן. הדבר הכי 'מיוחד' או מצחיק שקרה לי היום היה בכיתה, שהמורה שלי להיסטוריה הסבירה לנו איזה משו על הציון ועל איך שהיא משכללת את הכל, והיה שקט בכיתה משום מה, ואז היא כזה עושה: "הבנתם? פ'סדר?" ואיזה ילד אחד עושה: "סאאאאאדר!" [במבטא לובה
]. זה נשמע דפוק, אבל זה היה פשוט כ"כ במקום, כ"כ קורע...
ואחרי זה כזה הפלאפון שלה צלצל באמצע השיעור, אז היא אמרה: "אני כ"כ מצטערת" וכל הכיתה אמרה כמעט פה אחד: "צטערת!" זה לא נשמע כ"כ מצחיק, אני יודעת, אבל באותו רגע זה היה פשוט מפיל מצחוק
.

Conspiracy

New member
גם אני פה..../images/Emo13.gif

לספר משהו? משהו מבאס - ביום חמישי הלכנו למסעדה, כל המשפחה+חבר של אחותי הגדולה. אני שומרת כשרות, או לפחות מנסה, ואיכשהו יצא שאחרי לחצים רבים מהמלצר והמשפחה הזמנתי מנה לא כשרה, והרגשתי לא בסדר עם זה, רגשות אשמה.. כשחזרנו הבייתה הרגשתי ממש לא טוב, התהפכה לי הבטן, הייתה לי בחילה, ואת הלילה ביליתי ערה, בהקאות..
עד אותו לילה לא ידעתי עד כמה הקיבה שלנו מסוגלת להכיל! פשוט הקאתי כל כך הרבה, זה היה מטורף.. בפעם השניה שהקאתי, אמא שלי ואחותי הגדולה, התעוררו ובאו אליי. אמא שלי שטפה לי את הפנים באמבטיה, ופתאום בום!! אחותי מתעלפת.. זה פשוט היה הרגע הכי מפחיד בחיים שלי.. היא קיבלה מכה נורא חזקה בראש, ופירכסה, ואני ואמא שלי נכנסנו להיסטריה, ובכינו, אבל בסוף היא הייתה בסדר.. הקטע הוא שאתמול היא נסעה לדרום אמריקה לשלושה חודשים, ועכשיו אני הבן אדם הכי מודאג בעולם.. ואני בחיים לא דואגת מדברים כאלה, תמיד צוחקים עליי שאני אהיה אדישה גם אם יאיימו עליי באקדח. בקיצור, לילה מזוויע, גרם לי להבין איך אני ארגיש אם יקרה משהו לאחותי. אמא שלי בהיסטריה.. אבל לפחות אחותי התקשרה מקודם, ונשמעה בריאה ומאושרת! ועכשיו? עכשיו אני בבית עם 39 מעלות חום, לא הלכתי לצופים ביום שהחניכים שלי מקבלים עניבות, וגם לא הולכת להופעה של היהודים שחיכיתי לה מלא זמן....
<משהו משעשע:לא מזמן היה לי מבחן בלשון, ובחלק על דיוקי הגייה הייתה שאלה: "בחר את המילה הנכונה: אנא היכנסו/כנסו לכיתה!", ונזכרתי בעידן, בציווי, להיכנס, לכנס.. בהחלט עזר לי
> עד מחוויותיה המופלאות של אורית..

Conspiracy

New member
*עד=עד כאן..

ושכחתי לציין, את כל ההקאות וזה אני רואה כעונש מאלוהים על זה שאכלתי לא כשר. אני והפרנויות שלי...

אני פה! אני פה!

נסיתי להעיר את הפורום בעזרת הסקר הקטן אבל כמעט אף אחד לא ענה עליו... נעלבתי!
סתאאאאם! שיהייה לכם יום טופ!

נ.ב.

הסקר עבר לדף הקודם... אז מי שרוצה לענות - מוזמן! ובאותה הזדמנות יקפיץ את הסקר! תודה!

גם אני פה! ואורית....היכנסי...חח

אז כן, אני פה, קוראת הכל, מנסה להגיב פה ושם..בערך../: ואורית, חשבתי עלייך היום הרבה הרבה! היינו ב"טיול" ליד ושם...ואז כל הזמן שהסתכלתי על הנוף וזה, של ירושלים, חשבתי דברים בסגנון של "מעניין איפה אורית גרה" וכאלה... וגם ממש התלהבתי מירושלים! כל ההרים בדרך עם ה"יערות" וזה, זה ממש מגניב! נראה לי נורא נחמד לגור במקום עם נוף כזה ולא סתם בנינים ישנים מתפרקים בכל מקום..(אממ...רחובות...אבל יש לנו את מכון ויצמן!)... אזהו, וזה שהקאת, לא קשור בכלל לזה שאכלת לא כשר! ואני אפילו לא מרשה לך לחשוב ככה! ויהיו עוד ימים טובים יותר (וגם לילות..)וגם הופעות של היהודים עוד יהיו! (זאת הייתה הזאתי באומן 17?)

Conspiracy

New member
../images/Emo24.gif

גם אני חשבתי על זה פעם כשעברתי ברחובות! נסעתי לראשון לציון, ועברנו ברחובות, וניסיתי לזכור כל מני שמות של חנויות כדי להגיד לך שעברתי לידן, התלהבתי שאני ליד מקומות שאת בטח עוברת לידם כל יום..
ירושלים היא באמת עיר יפהפיה, אין ספק! אבל את הנופים הירוקים האלה אני לא רואה כל יום, רק ביציאה מהעיר, או כשהולכים לטייל וכאלה.. בקשר להקאות - אלוהים העניש אותי ולא יעזור לך כלום! ואכן כן, ההופעה הייתה באומן..

חחחחח כן סיפרת לי...מזמן

עם המקום של דליה והעין השלישית וכל זה..
ולא, זה לא אלוהים, תאמיני לי..(מה בכלל אכלת?)

למעלה