גם אני פה..../images/Emo13.gif
לספר משהו? משהו מבאס - ביום חמישי הלכנו למסעדה, כל המשפחה+חבר של אחותי הגדולה. אני שומרת כשרות, או לפחות מנסה, ואיכשהו יצא שאחרי לחצים רבים מהמלצר והמשפחה הזמנתי מנה לא כשרה, והרגשתי לא בסדר עם זה, רגשות אשמה.. כשחזרנו הבייתה הרגשתי ממש לא טוב, התהפכה לי הבטן, הייתה לי בחילה, ואת הלילה ביליתי ערה, בהקאות..
עד אותו לילה לא ידעתי עד כמה הקיבה שלנו מסוגלת להכיל! פשוט הקאתי כל כך הרבה, זה היה מטורף.. בפעם השניה שהקאתי, אמא שלי ואחותי הגדולה, התעוררו ובאו אליי. אמא שלי שטפה לי את הפנים באמבטיה, ופתאום
בום!! אחותי מתעלפת.. זה פשוט היה הרגע הכי מפחיד בחיים שלי.. היא קיבלה מכה נורא חזקה בראש, ופירכסה, ואני ואמא שלי נכנסנו להיסטריה, ובכינו, אבל בסוף היא הייתה בסדר.. הקטע הוא שאתמול היא נסעה לדרום אמריקה לשלושה חודשים, ועכשיו אני הבן אדם הכי מודאג בעולם.. ואני בחיים לא דואגת מדברים כאלה, תמיד צוחקים עליי שאני אהיה אדישה גם אם יאיימו עליי באקדח. בקיצור, לילה מזוויע, גרם לי להבין איך אני ארגיש אם יקרה משהו לאחותי. אמא שלי בהיסטריה.. אבל לפחות אחותי התקשרה מקודם, ונשמעה בריאה ומאושרת! ועכשיו? עכשיו אני בבית עם 39 מעלות חום, לא הלכתי לצופים ביום שהחניכים
שלי מקבלים עניבות, וגם לא הולכת להופעה של היהודים שחיכיתי לה מלא זמן....
<
משהו משעשע:לא מזמן היה לי מבחן בלשון, ובחלק על דיוקי הגייה הייתה שאלה: "בחר את המילה הנכונה: אנא
היכנסו/כנסו לכיתה!", ונזכרתי בעידן, בציווי, להיכנס, לכנס.. בהחלט עזר לי
> עד מחוויותיה המופלאות של אורית..