אנשים איפה אתם?1

אני עושה הרבה דברים בחופש כמו

אני כל יום בבית בערך שעתיים ,כל היום אני בחוץ ידידים אבל יותר ידידות אין מה לעשות עוד מעט אני מתץגייס אז צריך לנצל כעילות . ים,דברוים הכל בקיצור מה שאני יכול אז אני עושה .זה הכי כיף מקווה לבלות עם כולם אבל לצערי זה לא הכל יש לי ידידה ממש טובה והיא נוסעת לחול וזה מבאס אותי אבל חפיף . אני אנסה לבלות עם כולם זה הכי חשוב תהנו מה חופש זה הכי חשוב אני יודע שאצלי החיים מתחילים רק רק חבל שהחופש קצר:(

גם אני כאן אגב=)

יותר קצת מהרגיל כי אח שלי חזר לפני חודש לארץ והוא נימצא הרבה בבית אז אני לא יכולה להתקרב למחשב הרבה=\ אבל חפיף....=\ ככה אני בקורס של מזכירות רפואית איזה חודש וחצי בנתיים משעמם שם בטירוף כי מלמדים מה שאני יודעת=\ אבל יהיה בסדר אני מקווה=) ככה איזה שבוע אני לי מצב רוח (מי שבא לו שיקרא בבלוג שלי blog.tapuz.co.il/myreallife ויש לא אפילו מראה מהמם חדש) לפני שבוע בדיוק הייתי עם חברה שלי וחברים שלה(מ-SHTO?GDE?KOGDA?) ביער ליד אונברסיטת חיפה עם אוהלים לילה לא בדיוק אהבתי כי לא הרגשתי אחת מחבר'ה אבל חפיף =) גם ככה היינו עם חברה שלי וידיד(?) שלה כמעט כל הזמן באוהל חחח=) בלילה שמענו מציון חזירי בר
היה מצחיק חברה שלי סופר סוטה
(אגב זה אלכסיס לפני כמה חודשים היא כתבה פה כמה הודעות=) ) אחרי זה שחזרו חזרה כמעט התעלפתי בקושי זזתי ונפלתי ביער וזה מרוב שכמעט לא ששתי מים
אבל עזרו לי לקום שפכו עליי מים ושתתית איזה חצי ליטר מים
אז אני חייה עדיין חחחחחח(לצערכם
) עכשיו אני מחכה שמישהו יפנה בשבילי זמן ואם לא אני איימתי עליו שאני באה עליו עם גרזן
טוב בקיצור אני פה וצריך להחיות את הפורום הגוסס שלנוווווווווווווווו!!!!!!! צריך לעשות לו הנשמה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! להביא לכם עוד סקר

AeroSlash

New member
אנוכי פה...

בנתיים החופש שלי די קקי. חוץ מהעובדה שמאז תחילתו היו מלא ימי הולדת. בעצם לא מלא - 3. אבל ללכת לחפש מתנות לכולם זה גהנום. הייתם מאמינים שהפעם האחרונה שהייתי בים הייתה ב-28!? בא לי למות. כעיקרון זה ככה כי כולם חורשים לבגרות החוזרת במתמטיקה ואני מטפסת על הקירות מרוב שעמום. קמה באיזה 8 או 7 כל יום, עושה התעמלות בוקר ואז מתפנה לעשיית הרבה מאוד כלום כי לא ממש יוצא לי לראות את החברים שלי. אבל לא נורא, אני כבר מצפה לבגרות החוזרת במתמטיקה ע"מ שכולם יתפנו. אחרי זה אני מאמינה שהחופש הולך להשפתר בהרבה
. אההה וכמובן, כידוע לכם, הייתי אתמול בהופעה שעשתה לי את הקיץ ואת הקיץ שאחריו
. אז בעיקרון, שום דבר מעניין. היום לנסטיה יש יומולדת אז הכאב ראש יעבור ואני אמצא דרך לקפוץ לים - יהיה גם היום מעניין.

Janem

New member
אחד הרגעים שביאס אותי אתמול

שמצא אותי יחצ"ן אחד שרצה 150 שקל עד הכרטיס של 335 ש"ח, לדשא... והיה לי רק 100, .(((((((((((

AeroSlash

New member
בלי קשר היו מלא שמכרו את הכרטיסים

במחיר מצחיק. אם עוד לא היה לי הייתי קונה 2 ב-200 כמו שפרסמו בפורום של סקורפיונס בהייד פארק. אוף, למה הם לא עוברים לתפוז

בנתיים בבית..

אני צריכה להחלים מניתוח ואח"כ יש לי קורס סיור וניווט מטעם המשצים ואז דודים מרוסיה באים.. אז הולך להיות כיף.. אולי ארד לאילת בזמן הקרוב

SpyKid

New member
אגב,

זה לא המשאל ההוא שהשתתפת בו בטלפון? חחחח

למעלה