אנשים איפה אתם?1

../images/Emo6.gif

כן, זה הסקר ההוא שהשתתפתי בו, ואני מתפלא איך, למרות הכל, התיכון העלוב שלי הגיע לממוצע כ"כ גבוה (אצלי, כזכור, הוא זכה בציון כולל של 1 נקודה משהו..).. ואם כבר ענייני בית-ספר, יצא לי להיות בחזרות לטקס הסיום של השכבה.. סילחו לי, אבל זה כ"כ מעפאן שזה עצוב. הביאו כוריאוגרפית שעלתה לתיכון הדפוק שלי 10,000 ש"ח (כמובן מכספם של התלמידים), והמגלומנית הקטנה הזאת, חוץ מלרדת על כולם ולחשוב שהיא סטיבן ספילברג, לא עושה כלום.. היא לא יודעת לבחור שחקנים וזמרים, זה נראה כאילו באודישנים היא אמרה שמי ששר הכי גרוע ומשחק הכי רע-ישתתף בטקס! כל השאר overqualified בשבילה.. הדבר היחיד שעוד בסדר בהצגה אלו הרקדניות, וזה לא בזכות הכריאוגרפית, אלא כי מדובר ב6 (אא"ט) רקדניות סמי-מקצועניות שעוסקות בזה מגיל קטן. ספק אם בכלל הייתה לה (לכריאוגרפית) נגיעה בריקודים..

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif

טוב, לבית-ספר שלנו כנראה אין בכלל כסף לכוריאוגרפית [גם לא מכספם של התלמידים], אז בכ-ל הטקסים כ-ל שנה יש בדיוק את אותן תנועות בריקודים [אני תוהה אם זה לא בכלל אותו ריקוד]

Janem

New member
חחחחחחחח...

אני זוכר, בחזרות לטקס סיום שלי, שבאתי להסתלבט על כולם... הכוריאוגרף המשוגע צעק כל הזמן: לא, אל תעלו במדרגות ישר, מה??, אז תדחוף אותו, מה??, מה אכפת לי שהוא יפול מהבמה, יא נכה!!!... או ש: לא לא לא, אתם ישר יורדים אחרי הקטע הזה... מה??? מעניין לי ת'סבתא שלי בחולון שהריקוד עוד לא נגמר... מה???, עזבי את השיר, מה זה קשור בכלל...??? קיצר, כמעט נחנקתי מהגרעינים, הבן אדם כזה סטלן, כ"כ לא קשור לכל הקטע הזה... והוא עלה מלא כסף (כמובן).

למעלה