אנשים איפה אתם?1

GallaxY

New member
אנשים איפה אתם?1

ספרו מה אתם עושים בחופש... תעירו אותנו פה קצת.. חח!! אני אתחיל טובבבבבב בחופש אני מטיילת הרבה והרבה זמן במכון... אממ... אני נוסעת מחר לעכו... חחח אל תישאלו
אני מקווה לתקלט במסיבה (יעני אני בליינאפ אבל אם אני אוכל אני אגיע) ביום שישי הבא... יאללה עכשיו תורכם

Janem

New member
פששששש .) את DJית?

סחתיין!!! חופש!!!! טוב אז החופש שלי קצת מקוטע, אני אצטרך להיות איזה כמה ימים בבסיס שלי, אבל עדיין... .))) אני מטייל בבית, מדבר עם בנות 14 באיסיקיו, משחק עם חברים בפלייסטיישן, רואה דרגון בול זי, מוריד שירים ומוחק אותם, רק לא לעבוד... אם יהיה לי כוח, אני אסע לבקר את כל החברים שלי, מכפר פקיעין ועד באר שבע, ואולי עד אילת. (נסיעות חינם) לחו"ל אני לא אטוס. אין כסף, הכל הלך חח... אולי אני אקנה גיטרה אקוסטית, מה שיעביר קצת ת'זמן .)) אני בעיקר פדלאה בקיץ הזה, עבדתי מספיק, חלאס!!!!!!

GallaxY

New member
חח תודה ../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחחחח בנות 14 באייסיקיו אה..

g I L 20

New member
חצי נצל"ש../images/Emo26.gif../images/Emo115.gif

וואו, סמים = גורמים ממכרים . ובוקר טוב לפורום ...

bariska

New member
זה חופש זה?!חחח

לומדים כך זה מי שלא לומד לשון בשנת הלימודים צריך בלי ברירה להשלים הכל בחופש:[ אבל זה יגמר חודש הבא ואז אני נוסע ליוון בנתיים עובד קצת ומטייל חח אנילא זוכר מתי טיילתי פעם אחרונה אבל בקטנה:->

AeroSlash

New member
אחח טיולים ../images/Emo99.gif ../images/Emo10.gif

הייתי כל כך רוצה עכשיו מסלולים כסחניים, טיפוסים וכו', אני מה זה צריכה את זה כרגע. לנקות את הראש והנפש באיזה מצוק ככה, כשהארץ פרוסה מתחתי. הרבה הרים, הרבה מים, הרבה תרמילים, הרבה טבע
. טיול ככה של כמה ימים.. אוף, בא לי איזה טיול שנתי עכשיו

יש לי רעיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מפגשת פורם ביחד עם טיול שנתי חחח אני והרעיונות שלי חח

FiShA

New member
היי היי!

גם אני לומדת לשון בקיץ קורס כזה שבו מלמדים את כול החומר ואחר חודש וחצי יש לי את הבגרות שעוד לא עשיתי אבל חוץ מיזה החופש עובר בסבבה. אתמול חזרתי מטיול של 3 ימים עם אוהבלים בחורשת טל (יש שם אגם) וגם נסעתי בקיאקות. היה כיף! רק אני כול כך מבואסת שבגלל הטיול הזה לא נסעתי לסורפיונס (כנרא הייתי צריכה לוותר על הטיול ולנסוע לקונצרט) ואחרי התגובות של מי שהיה שם אז בכלל)))): חוץ מיהלימודים הרבה ים, ספרים, חברים, מכון כושר וטיולים,, גם חזרתי לנגן על פסנתר... נ.ב. שלום אנשים! אני לפעמים קוראת פהאבל לא מגיבה, פשוט אני עכשיו לחוצה בזמן אבל אשתדל לבקר פה יותר וגם להגיב לשם שינוי:)

vk3

New member
כאאאאאאאןןןןןן ../images/Emo3.gif

או שלא... למי ששואל את עצמו מה קורה איתי, אענה בקצרה... הרבה
זה ממש לא בגלל החברה המדהימה שלי ואם זה היה בגללה, אז אבוי לי... יש לי מועד ב' ( ה- 1265364377676879 במספרו) במתמטיקה שבוע הבא ואני משקיע את כול כוחותיי האחרונים כדי לעבור את זה בשלום ( בסוף אני עושה 4 יח"ל ונאלצתי להשלים בתקופה של 10 ימים שאלון 003 ו- 004). בזמן האחרון התעסקתי בהרבה מאוד קניות ( יום הולדת), חלקן מוצלחות וחלקן פחות, ביניהן מחשב חדש, כיסא מנהלים ( כראוי למעמדי
), פלאפון חדש ( לאחר שדפקתי את שלי) וכו'... מחרתיים אני טס לאילת ונאלץ להקדים את חזרתי ביום אחד מן המתוכנן, בגלל הבגרות במתמטיקה. כרגע הגיוס שלי עומד על ה- 10 באוגוסט... נקווה שלא יעמוד לו עוד הרבה
. הפורום מוזנח וממש על ערש דווי, מודה. מאוד כואב לי לראות זאת וקשה להשלים עם זה, אבל אני מקווה שזה לא ימשיך כך לעוד זמן רב. סה"כ, אחרי ה- 14 אני חופשי כמו פרפר ( ומת תוך 48 שעות
) ואני הולך לחרוש על הפורום וטיפוחו, במידת האפשר. זיכרו, הסוד הוא לא במנהל הפורום, אלא בכם
נכון, אני חסר לפורום ואתם חסרים לי, אבל אתם אלה שקובעים אם הוא יגסוס או יתסוס
MAKE YOUR CHOICE
למות באמת, הפורום אף פעם לא ימות... מיוחד מדיי, אבל שאר ההצלחה ( או היעדרה) תלויה בעיקר בכם

vk3

New member
ממש לא...

אז רוב הסיכויים שיידחו לי את הגיוס בשנית.

Drunk Bullet

New member
דווקא לא

הגיוס -העיקר- הולך לאן שציינתי, אבל יש גם גיוסים למקומות אחרים, ביום הזה.

vk3

New member
../images/Emo12.gif

אני לא חושב שאני רוצה לשמוע מי ואיך דפק
את המיטה... אני באוויליותי פשוט שמתי את הפלאפון לתוך הבגד ים שלי ( מכנסיים) ושכחתי להוציאו בעת הכניסה למים
.

למעלה