אנשים איך עובר הצם?

yoooni

New member
מי שגולש באינטרנט = לא צם...

אסור בצום לגעת במחשב.

GILADOS

New member
מה זאת אומרת? כלומר, זה נכון שלפי הדת צריך לצום ושאסור להשתמש בחשמל, אבל כל אחד מהדברים האלה זה לחוד, כלומר, יש כאלה שצמים אבל כן משתמשים בחשמל.

GILADOS

New member
חוץ מזה זה שאסור להשתמש בחשמל ביום כיפור זו פרשנות של הדור שלנו, הרי בתקופה בה נכתב התנ"ך לא היה חשמל, ולא יכול להיות כתוב במפורש שאסור להשתמש בחשמל. זו בסך הכל פרשנות. זה אותו דבר לגבי שמירת שבת, לא כתוב אף מקום שלהתמש בחשמל בשבת זה אסור כי לא היה חשמל בתקופת התנ"ך.

../images/Emo45.gif צודק יונייי חח..אני לא צמה כי

אני חולה...אז אני חייבת לפחות לשתות... אז אמרתי לעצמי.."דניאל, אם את כבר לא צמה...אז תהיי במחשב.." ואז עניתי לעצמי "אוקיי דניאל...אני יהיה במחשב.." ואז ראיתי שמישהו שאל איך עובר הצום..אז..אמרתי לעצמי "מה הוא לא יודע שאם צמים לא נוגעים בחשמל?" ואז עניתי לעצמי "כנראה שהוא לא יודע..אז בואי תגידי לו"...ואז ראיתי שיוני כבר אמר לו..אז אמרתי לעצמי "טוב נו כבר אמרו לו" ואז עניתי לעצמי "אני גם יכתוב..כדי להעביר את השיעמום שלי". ואז כתבתי את ההודעה... "
צודק יונייי חח..אני לא צמה כי אני חולה...אז אני חייבת לפחות לשתות... אז אמרתי לעצמי.."דניאל, אם את כבר לא צמה...אז תהיי במחשב.." ואז עניתי לעצמי "אוקיי דניאל...אני יהיה במחשב.." ואז ראיתי שמישהו שאל איך עובר הצום..אז..אמרתי לעצמי "מה הוא לא יודע שאם צמים לא נוגעים בחשמל?" ואז עניתי לעצמי "כנראה שהוא לא יודע..אז בואי תגידי לו"...ואז ראיתי שיוני כבר אמר לו..אז אמרתי לעצמי "טוב נו כבר אמרו לו" ואז עניתי לעצמי "אני גם יכתוב..כדי להעביר את השיעמום שלי"." ואז עשיתי שלח...והלכתי לקנח ת'אף בעעעעעעעעע **שונאת להיות חולה**

למעלה