מה זה איפה זה?
א אדון בלון New member 2/10/07 #34 :-O (ואני בד"כ שונא את הסמיילי הזה) קופי בין!! בת"א ויש בהרבה מקומות...
ת תמיר1991 New member 29/9/07 #22 אייס שוקו!!! וזהירות מהאייסקפה של ארומה. כמה זול, ככה מגעיל! אייס שוקו לעומת זאת גם זול וגם טעים
C chen49 New member 29/9/07 #24 איס שוקו של ארומה!! יאמיי הכי טעים!!! טעמתי פעם מדורים את האייס קפה של ארומה זה סביר.. אבל אייס שוקו הכיייי טעים שיש!!!
איס שוקו של ארומה!! יאמיי הכי טעים!!! טעמתי פעם מדורים את האייס קפה של ארומה זה סביר.. אבל אייס שוקו הכיייי טעים שיש!!!
S S u p e r S h e e p New member 30/9/07 #27 איכס יש לזה טעם של פרה מקולקלת.. ../images/Emo163.gif אייס שוקו זה לחלשי אופי
ש שרון710 New member 30/9/07 #29 ../images/Emo31.gif אייס קפה אבל אייס שוקו!! אני לא מתקרבת לכל מה שיש בו נגיעה של קפה
S S u p e r S h e e p New member 29/9/07 #14 ובחורף.. ../images/Emo163.gif לשתות קפה ארומה שילוב של כל הדברים הטעימים של ארומה (קצפת+קפה+שוקולד )
D danieli rose New member 29/9/07 #19 האמת שזה בדיוק מה שלא רציתי לעשות ../images/Emo6.gif ולא עשיתי ובאמת הייתי בנמל בסוף..לא ראיתי שום הארי פוטרים למיניהם.. רק הרבה זקנים אבל היה אחלה במקרה, סופלה של 9ביץ' מומלץ
האמת שזה בדיוק מה שלא רציתי לעשות ../images/Emo6.gif ולא עשיתי ובאמת הייתי בנמל בסוף..לא ראיתי שום הארי פוטרים למיניהם.. רק הרבה זקנים אבל היה אחלה במקרה, סופלה של 9ביץ' מומלץ
L L i O r K u S h New member 29/9/07 #20 גמאני חיפשתי מה לעשות../images/Emo189.gif בסוף אני אנה ועוד חברה התנחלנו על הספסל לא רחוק מהבית... דווקא היה סבבה שיחות נפש אל נפש לתוך הלילה בתור תל אביבית אני ממליצה על בת ים
גמאני חיפשתי מה לעשות../images/Emo189.gif בסוף אני אנה ועוד חברה התנחלנו על הספסל לא רחוק מהבית... דווקא היה סבבה שיחות נפש אל נפש לתוך הלילה בתור תל אביבית אני ממליצה על בת ים